Apdrošināšana aizņemtākajiem - pašapkalpošanās Rīgas lidostā

Apdrošināšanas sabiedrība „If Latvia” Starptautiskajā lidostā „Rīga” uzstādījusi Baltijā pirmo pašapkalpošanās apdrošināšanas termināli. Tajā steidzīgākie un aizņemtākie ceļotāji varēs iegādāties „pēdējā brīža” jeb „last minute” ceļojuma apdrošināšanas polises.

Ceļojumu apdrošināšanas polises varēs apmaksāt tiešsaistē ar maksājumu karti vai caur internetbanku, un būs iespējams saņemt tūdaļ spēkā esošu polisi e-pastā, kā arī to izdrukāt. „If Latvia” terminālī ir iebūvēts dators ar interneta pieslēgumu un konfigurēta „If Online” apdrošināšanas sistēma un printeris. „If Latvia” terminālis atrodas Rīgas lidostas Šengenas termināļa pasažieru zonā, tūdaļ aiz drošības kontroles.

Līdzīgi termināļi pašlaik darbojas tikai dažās Ziemeļvalstu un Eiropas lidostās, drīzumā tādu plānots uzstādīt Tallinas lidostā Igaunijā.

Par pirmās „If” terminālī izdotās polises īpašnieci kļuvusi 34 gadīga Tukuma rajona iedzīvotāja, kas devusies 11 dienu ceļojumā uz Franciju. Viņai tiks sarūpēta arī īpašs pārsteigums no If Latvia.

Jānis Kesteris, If Baltijas & Krievijas IT vadītājs: „Šis ir viens no If soļiem, lai ar mūsdienīgu tehnoloģiju palīdzību padarītu apdrošināšanas pakalpojumus arvien vieglāk pieejamus un saprotamus. Kā liecina mūsu pētījums, gandrīz 20 procenti ceļotāju par ceļojuma apdrošināšanu atceras pēdējā brīdī vai to aizmirst pavisam.

Tomēr ceļojumā, atrodoties svešā valstī un vidē, esam daudz nepasargātāki gan bagāžas bojājuma vai zādzības gadījumā, gan veselības sarežģījumu gadījumā, tādēļ šī ir lieliska iespēja pēdējā brīdī – dažas minūtes pirms lidojuma parūpēties par savu drošību un ceļojuma apdrošināšanu kabatā.”

VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga”” Komerciālā departamenta direktors Artūrs Saveļjevs norāda: „Rīgas lidostas mērķis ir sniegt tās pasažieriem drošus un ērtus pakalpojumus, kā arī pilnveidot sniegto pakalpojumu klāstu, kas būtu vienā līmenī ar pasaules un Eiropas labākajām lidostām. Turpmāk Starptautiskās lidostas „Rīga” pasažieriem būs pieejams jauns un būtisks pakalpojums, kuru steidzīgā dzīves ritma dēļ nereti atstājam uz pēdējo brīdi.”

Kā liecina „If Latvia” un „anketas.lv” veiktais pētījums, gandrīz 30% iedzīvotājiem savu ceļojumu neapdrošina nekad, 33% to dara tikai dažreiz. Savukārt no tiem, kas polises iegādājās, apmēram 20% to dara pēdējā brīdī, 33% aptaujāto ceļojumu apdrošina apmēram nedēļu pirms ceļojuma, bet tikai mazāk kā puse – 47% vienlaikus ar biļešu iegādi.

 

Īsumā par If Latvia:

If ir viens no lielākajiem riska apdrošinātājiem Baltijā. If Latvia dibināta 1998. gadā, tās īpašnieks ir If - lielākais riska apdrošinātājs Ziemeļeiropā. If Latvia piedāvā pilnu riska apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

If Latvia ir pirmais apdrošinātājs, kas Latvijā piedāvā iegādāties apdrošināšanas polises un pieteikt KASKO negadījumu internetā, If Online sistēmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33526492sec.