Ar izstādēm aktīvās atpūtas cienītājiem Ķīpsalā atklāj pavasara sezonu

Par pavasara un vasaras tuvošanos liecina ne tikai kalendārs, bet arī trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem, kas, iezīmējot pavasara un vasaras atpūtas sezonas sākumu, ik gadu Ķīpsalā pulcē ceļotājus, atpūtniekus, motociklistus, makšķerniekus, laivu un jahtu cienītājus, ekstrēmās atpūtas piekritējus un visus, kam aktīva atpūta ir ļoti svarīga. Aktīvās atpūtas un sporta izstāde “Atpūta un Sports 2009”, motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2009”, kā arī laivu un jahtu izstāde “Baltic Boat Show 2009” notiks no 26. līdz 29. martam Ķīpsalā.

“Par spīti drēgnajam laikam un krīzei, pavasaris un vasara tuvojas un cilvēki tāpat kā līdz šim vēlas izbaudīt vasaras priekus, atpūsties un uzkrāt spēkus jaunam darba cēlienam. Izstādēs aktīvās atpūtas cienītāji varēs atrast visu nepieciešamo, lai sagatavotos pavasara un vasaras sezonai, turklāt daudzas lietas varēs iegādāties par ļoti pievilcīgām cenām, kādas “treknajos gados” bija grūti iedomājamas”, uzsver projekta vadītājs Mārtiņš Refbergs.

Ķīpsalā – viss aktīvai atpūtai!

Arvien vairāk cilvēku priekšroku dod aktīvai atpūtai, ceļojot pa Latviju vai ārpus tās ar velosipēdiem vai motocikliem, ejot pārgājienos, makšķerējot vai vizinoties ar laivām un jahtām. Izstāde “Atpūta un Sports 2009” tematiski ir sadalīta četrās daļās – “Velo 2009”, “Fitness 2009” , “Makšķerēšana 2009” un šī gada jaunums – Camper 2009”, kas sniegs iespēju apmeklētājiem iepazīties ar jaunākajiem kemperu un dzīvojamo treileru modeļiem, to nomas iespējām, kā arī iegūt informāciju par papildu aprīkojumu ceļošanai ar auto.

Interese par vienu no dabai draudzīgākajiem pārvietošanās līdzekļiem – velosipēdu – turpina pieaugt, jo ar to var pārvietoties daudz ātrāk, ērtāk un lētāk nekā ar automobili. Zinoši speciālisti sniegs padomus un palīdzēs izvēlēties atbilstošāko velosipēdu gan kvalitātes, gan cenas un uzbūves ziņā. Papildus tam, plašais piedāvājums ļaus vienuviet salīdzināt dažādus produktus un pavasara akcijas cenas padarīs noskatīto velosipēdu pieejamāku. Sadaļa “Velo 2009” ietvers plašu visdažādāko velosipēdu, to rezerves daļu un piederumu klāstu, kā arī servisa pakalpojumus. Tāpat sadaļā būs arī veloaksesuāru, velotūrisma, veloceļojumu, velokartu un bokartu piedāvājums.

Tuvojoties pavasara un vasaras sezonai, cilvēki vēlas uzlabot savu fizisko formu, tādēļ sadaļā “Fitness 2009” apmeklētāji varēs iepazīties ar sporta un fitnesa klubu aprīkojumu, iekārtām un trenažieriem, sporta medicīnas precēm, uzzināt visu par uztura bagātinātājiem, kā arī apskatīt un iegādāties sporta apģērbus.

Četrās izstādes dienās Ķīpsalā daudzie Latvijas makšķernieki varēs atjaunot un uzlabot savu makšķerēšanas piederumu un aksesuāru arsenālu, uzzināt par inventāra nomu un izvēlēties jaunas makšķerēšanas vietas un maršrutus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Savus aktuālākos piedāvājumus prezentēs makšķerēšanas bāzes, speciālie makšķerēšanas dīķi un ezeri. Sadaļā “Makšķerēšana 2009” varēs aplūkot un arī iegādāties jaunāko “Sebile”, “Strike Pro” vobleru kolekciju, “TICA” spoles un vēl daudz ko citu. Tāpat izstādes sadaļā varēs iegūt plašu informāciju par niršanu un zemūdens medībām, kā arī ar makšķerēšanu saistītajiem ceļojumiem un pasākumiem. Piemēram, Alūksnes pilsētas stendā tiks prezentētas makšķerēšanas iespējas Alūksnes ezerā un atpūtas iespējas pie ezera, kā arī būs iespēja iegūt vienas dienas bezmaksas licenci makšķerēšanai, spiningošanai un velcēšanai no laivas Alūksnes ezerā maijā.

Visu veidu ūdenstransports – vadošajā izstādē Baltijā

Izstādē “Baltic Boat Show 2009”, kas ir plašākā jahtu, kuteru un atpūtas uz ūdens izstāde Baltijā, ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdens transports – sākot no airu laivām un kajakiem līdz ūdens motocikliem, jahtām un kuteriem. Izstādē būs pārstāvēti tādi pasaulē pazīstami zīmoli kā buru jahtas “Beneteau” un “Dehler”, motorjahtas “Jeanneau”, “Nimbus”, “MacGregor”, kuteri “Crowline”, “Galeon”, “Grew”, “Malibu”, “Montery”, “Sealine”, “Sea Ray”, “Mastercraft”, “TopCat” katamarāni, kā arī ātrumlaivas ikdienas lietošanai un sacensībām “Fountain Powerboat”. Izstādē būs aplūkojams arī plašs negrimstošo izklaides laivu “SitOnTop” un piepūšamo laivu “OUTLAND” modeļu klāsts, kā arī jauni, ekskluzīvi jūras kajaku modeļi.

Plašā sortimentā būs pārstāvēts arī jahtu un kuteru aprīkojums, glābšanas aprīkojums, burāšanas inventārs un apģērbs, airēšanas inventārs, tostarp arī airēšanas aksesuāri no “Egalis” un “RTM” (Francija) un “Artistic” (Vācija), kas ir vieni no labākajiem un kvalitatīvākajiem airētāju apģērbu ražotājiem, kā arī viss laivu apkopei, remontam un modernizācijai. Ķīpsalā būs iespēja ne tikai noskatīt sev piemērotāko ūdenstransportu un burāšanas piederumus, bet arī izmantot daudzās eksponentu akcijas un īpaši izdevīgos izstādes piedāvājumus.

Latvijas motosezonas atklāšanas ievadpasākums

Izstādē “Motocikls 2009” piedalīsies visu ievērojamāko motociklu marku pārstāvji un izplatītāji, tādēļ izstādes apmeklētāji varēs gūt vispusīgu ieskatu motociklu pasaulē un, konsultējoties ar speciālistiem, izvēlēties jebkuru sev vēlamo marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus – “Aprilia”, “CPI”, “Derbi” “Ducati”, “Geely”, “Gilera”, “Harley Davidson”, “Husaberg”, “Husqvarna”, “Jordan”, “Kawasaki”, “KTM”, “Kymco”, “Piaggio”, “Suzuki”, “Polaris”, “Yamaha”, “Vespa” par īpaši pievilcīgām izstādes cenām. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus un aksesuārus, tostarp arī Shot motokrosa ekipējums (Francija). Domājot par mazajiem braucējiem, izstādē tiks prezentēti arī bērniem piemēroti jaudīgi elektriskie kvadricikli ar gumijas riteņiem.

Šeit būs iespēja tikties ar aktīvajiem motoklubiem, kā arī apskatīt motoklubu skaistākos un oriģinālākos braucamos. Ja kāds ir izlēmis nākamo sezonu uzsākt kā aktīvs motobraucējs, tad šī izstāde būs īstā vieta, kur iegūt visu nepieciešamo informāciju, savukārt esošajiem motobraucējiem izstāde ir lieliska iespēja labi sagatavoties sezonai.

Izstādes darba laiks:
26.martā 11.00–19.00
27.un 28. martā 10.00–19.00
29. martā 10.00–17.00

Ieejas biļetes cena Ls 3,50
Pensionāriem, skolēniem – Ls 2,00
Ģimenei (2 + 2) – Ls 8,00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Avis
,


SIXT Latvija
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52549005sec.