Notiks tikšanās ar mākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri

Ceturtdien, 16.martā, pulksten 15 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks tikšanās ar izstādes “Vecās mežģīnes” autori Edīti Pauls-Vīgneri. Tikšanās ar mākslinieci norisināsies izstādes noslēguma dienā, kad apmeklētāji aicināti aplūkot mākslinieces tekstila darbus un uzzināt, kā tapuši izstādes darbi.

Tekstilmāksliniece Edīte Pauls–Vīgnere vienmēr ir izjutusi prieku par krāsu. Savulaik viņa pati krāsoja vilnas dziju saviem apjomīgajiem gobelēniem. Vēlāk viņa savu krāsu izjūtu apliecinājusi gleznojumos – nelielos apsveikumos un portretos. Kad beidzās pasūtījumi gobelēniem, māksliniece meklēja iespējas radoši izteikties, par materiāliem izmantojot visu, ko var līmēt, pieaust, piešūt, sadiegt.

Līdz 16.martam Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī izstādē „Vecās mežģīnes” jelgavniekiem un pilsētas viesiem dota izdevība iepazīties ar mākslinieces portreta gleznojumiem, kas papildināti ar senām mežģīnēm. Izstādes noslēguma dienā mākslas cienītāji aicināti uz tikšanos ar mākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē. Pasākuma laikā būs iespēja aplūkot gleznu izstādi, satikt mākslinieci un uzzināt, kā tapuši izstādes darbi.

Tikšanās ar mākslinieci Edīti Pauls–Vīgneri notiks 16.martā pulksten 15 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Vairāk informācijas pa tālruni 63005445 vai mājas lapā www.tornis.jelgava.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Uzņēmumi


Limbažu TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Aizkraukles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39539599sec.