Ar Līkā tilta regati 27.maijā atklās tūrisma sezonu Ogrē

Sestdien, 27. maijā plkst. 12.00 Ogrē ar Līkā tilta regati tiks atklāta jaunā tūrisma sezona. Pasākums norisināsies jau septīto gadu un ir kļuvis par tradīciju, kas ik gadu piesaista arvien vairāk ogrēniešu un pilsētas viesu. Arī šogad pasākums norisināsies pie Arkveida gājēju tilta.

Regatē katrā komandā nepieciešami trīs cilvēki, kuri gatavi doties aizraujošā  braucienā pa Ogres upi, sacenšoties ar citiem dalībniekiem. Divi no viņiem – airētāji, no kuru veiklības un prasmes būs atkarīga komandas nokļūšana galamērķī. Trešais komandas biedrs - karoga turētājs, paredzēts kā īpašs komandas iedvesmotājs un uzmundrinātājs. Komada kura visātrāk veiks distanci savā īpašumā iegūs galveno balvu no pasākuma galvenā atbalstītāja Tallink – kruīza ceļojumu no Rīgas līdz Stokholmai un atpakaļ.

Pasākuma norises laikā regates dalībniekus un skatītājus priecēs arī dažādas izklaides – pašiem mazākajiem būs iespēja iemēģināt roku dažādās radošajās darbnīcās, bet pieaugušos priecēs piedzīvojumu parka "Aļaska" uzstādītā trose, kura ļaus laisties pāri Ogres upei.

Ar sacensībām nepieciešamo inventāru nodrošinās pasākuma organizatori – Ogres novada Tūrisma informācijas centrs. Dalība pasākumā ir bez maksas!

Aicinām dalībniekus piedomāt par tērpiem un komandas vizuālā noformējuma, jo gan atraktīvāk ģērbtie regates dalībnieki, gan pamanāmākie līdzjutēji tiks pie pārsteiguma balvām, ko sarūpējuši pasākuma atbalstītājiem.

Līkā tilta regati atbalsta un par balvām rūpējas AS Tallink Latvija, Fazer Latvija, Ocafe, IK Ķeipenieši, piedzīvojumu parks Aļaska, StarSpace observatorija, sporta bāze Amazones, piedzīvojumu parks Milžu taka, Ķeipenes Šūpoļu parks, Normunda Labrenča mājas vīna darītava Vīna ceļš, peintbols Krasti, keramikas darbnīca Sproģi un Ogres novada pašvaldība.

Dalībnieki aicināti pieteikties līdz 26. maijam plkst. 18.00. Līkā tilta regates nolikumu un pieteikuma formu var saņemt, sūtot pieprasījumu uz [email protected], klātienē Ogres novada Tūrisma informācijas centrā Ogrē, Brīvības ielā 12a, kā arī lejupielādēt pielikumā.

Dalība pasākumā – bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.18387008sec.