«Seesam»: Puse no visiem nelaimes gadījumiem ar bērniem notiek vasarā

Tuvojoties skolēnu vasaras brīvdienām, apdrošināšanas sabiedrība "Seesam" atgādina vecākiem, ka visvairāk nelaimes gadījumu ar bērniem notiek tieši vasaras mēnešos.

Apdrošināšanas sabiedrības "Seesam" apkopotā informācija par bērnu nelaimes gadījumu pieteikumiem kopš 2013. gada, liecina, ka gadā vidēji notiek ap 1000 negadījumiem, no kuriem aptuveni puse - vasaras mēnešos. "Tie ir nelaimes gadījumi, kuri ir apdrošināti "Seesam" un par kuriem esam izmaksājuši kompensācijas, seguši ārstēšanās izdevumus un slimnīcas naudu. Kopējā statistika diemžēl ir vēl skarbāka," norāda Ramona Mežale personu risku apdrošināšanas departamenta vadītāja.

"Seesam" dati liecina, ka visbiežāk, gandrīz 80% no visiem pieteikumiem, saistīti ar nelaimes gadījumiem, kuros bērni guvuši kaulu lūzumus un dažādas citas traumas, tostarp sasitumus un plīsumus.

Māmiņa Sandra Kalnbunde (36) pērnvasar nepatīkamos mirkļus ar ziņu par Jānīša (4) lauzto roku piedzīvoja pat divas reizes. "Jančuks mums ir ļoti kustīgs, īsta ūdenszāle, tāpēc regulāri iegādājamies bērnu nelaimes gadījumu polisi. Maijā viņš salauza labo roku, bet augustā – kreiso. Abas reizes ziņu saņēmām no bērnudārza un katru reizi tas, protams, mainīja mūsu ģimenes ikdienu. Lūzumi bija sarežģīti, kopumā 10 nedēļas Jančuks pavadīja ar ģipsi. Neapšaubāmi saņemtā kompensācija no "Seesam" abas reizes bija nozīmīgs atbalsts mūsu ģimenei un Jančuks tika pie jaunām rotaļlietām, lai mazinātu kreņķi par ieģipsēto roku," norāda Sandra.

"Seesam" bērnu, skolēnu un studentu nelaimes gadījumu apdrošināšanai piedāvā trīs dažādas  programmas, taču to iespējams piemērot arī individuāli, nosakot vēlamo apdrošinājuma summu un riskus. "Seesam" piedāvā bērnu apdrošināšanā iekļaut ne tikai kompensāciju izmaksu par nelaimes gadījumu, bet arī segt civiltiesisko apdrošināšanu gadījumos, kad bērna rīcības dēļ cietušas trešās personas vai viņu manta. Tāpat iespējams paredzēt bērna ārstēšanās izdevumu segšanu pēc nelaimes gadījumā gūtās traumas.

"Seesam" zināms kā apdrošinātājs, kurš atlīdzību zaudējumu pieteikumus izskata ātri. 95 % no mūsu klientiem atzinuši, ka ir apmierināti ar atlīdzību izskatīšanas gaitu un ieteiktu "Seesam" kā labu apdrošinātāju saviem draugiem un paziņām.

"Seesam Insuarance AS" Latvijas filiāle ir Somijā lielākās un atpazīstamākās nedzīvības apdrošināšanas kompānijas ‘’OP Insurance Company Ltd.’’ 100% meitas uzņēmums, kas darbojas Somijā lielākās finansu grupas "OP-Financial Group" sastāvā. Starptautiskā reitingu aģentūra "Standard & Poor`s" ir piešķīrusi "OP Insurance Company Ltd." drošības reitingu AA-, kas ir viens no augstākajiem starp Skandināvijā esošajām apdrošināšanas kompānijām.                                                 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15742517sec.