Zvaigžņu nakts Ungurmuižā 18.augustā

Turpinot tradīciju, otro gadu Ungurmuiža aicina uz zvaigžņu nakti! Pie debesīm, mūzikā un kino!

Plkst.21.00

Mazos viesus muižā gaidīs latviešu animācijas filmas, dažādi eksperimenti par debess un fizikas likumiem, ko piedāvā "Mobilā observatorija". Protams, neizpaliks lielais teleskops, un, ja vien laika apstākļi ļaus, tad zvaigžņu vērošana visas nakts garumā!

Senajā muižas parkā romantisko vakaru aizsāks mūziķis Rihards Saule ar solo koncertu ģitāras skaņās.

Mūziķis savos radošajos meklējumos pievērsies dažādiem mūzikas stiliem un žanriem – sākot ar rokmūziku un folku un beidzot ar kompozīcijām simfoniskajam orķestrim.

"Vislielāko prieku man sagādā darbs pie mūzikas, kā domas transformējas un materializējas reālās skaņās. Tā ir maģija, gan komponējot, gan atskaņojot. Es nepieturos pie striktām likumsakarībām un konkrētiem principiem, es ļaujos fantāzijai."

Ikdienā Rihards Saule strādā kopā ar vairākiem profesionāliem mūziķu sastāviem un uzstājas dažādos pasākumos, kā arī atskaņo savas un citu autoru radītas kompozīcijas, aranžētas ģitārai un balsij. 18.augusta vakarā klausītāji varēs baudīt R.Saules fantāzijas ģitārai Re mažorā ("Die Berge" ("Kalni"), Pavasaris u.c.), kā arī interpretācijas par latviešu, austriešu, angļu, franču tautas dziesmu tēmām.

Plkst. 22.00

Sadarbībā ar Francijas institūtu Latvijā un atzīmējot institūta 20. gadskārtu – romantiskākais brīvdabas kino Ungurmuižas parkā!

Filma "Les Parapluies de Cherbourg / Šerbūras lietussargi", kam sekos latviešu, nu jau par klasiku kļuvusī filma - "Ezera sonāte"

Ungurmuižā būs apskatāmas vairākas jaunas mūsdienu mākslinieku izstādes.

Ieeja 5,00 EUR, bērniem līdz 16 g.v. ieeja bez maksas. Biļetes uz pasākumu var iegādāties Ungurmuižā.

Jau no plkst. 20.00 Ungurmuižas restorāns piedāvā pavadīt vakaru senajā muižas parkā zem zvaigznēm, baudot mūziku un kino! Galdiņu rezervācija pa t. 25652388, rezervācijas maksa 10,00 EUR/personai, kas tiks iekļauta kopējā rēķinā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60281801sec.