Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 06.10.2017 - 08.10.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

6.
Oktobris

PIEKTDIENA

RĪGA

06.10. - 08.10.2017

Mēbeles mājai un birojam vienuviet – izstādē «Baltic Furniture 2017»
No 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā notiks ievērojamākā mēbeļu, interjera un apgaismojuma risinājumu izstāde Baltijā – "Baltic Furniture 2017". Tajā varēs apskatīt un iegādāties jaunākās mājas un biroja mēbeļu kolekcijas, modernus gaismas ķermeņus un interjera priekšmetus, kā arī kvalitatīvu mēbeļu furnitūru.


LIEPĀJA

06.10. - 08.10.2017

Rally Liepāja pietiekušies Eiropas čempionāta līderi
6. - 8. oktobrī Liepājā norisināsies FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) sezonas noslēdzošais posms Rally Liepāja. Sacensībām pieteikušies visu ieskaišu klašu kopvērtējuma līderi, kopumā 37 dalībnieki, tajā skaitā arī četras latviešu pilotu ekipāžas, kuras vadīs liepājnieks Mārtiņš Sesks, Jānis Berķis, Jānis Vorobjovs


TURAIDA

06.10.2017

Lībiešu diena skolēniem Turaidā

Šogad 22. septembrī aprit 800 nāves gada diena lībiešu valdniekam Kaupo, tāpēc godinot nozīmīgo vēsturisko personību, Turaidas muzejrezervāts 6. oktobrī rīko LĪBĪEŠU DIENU SKOLĒNIEM, kurā no 10.00 līdz 18.00 tiek gaidīti dažādu vecumu skolēni, lai pusotras stundas garā piedzīvojumā interaktīvā veidā izzinātu vēsturi par vienu no Latvijas pamattautām – lībiešiem.


LIEPĀJA

06.10.2017

Liepājas radošajā telpā notiks mākslinieces Ligitas Caunes izstādes atklāšana

6. oktobra vēlā pēcpusdienā, radošajā telpā “Ideju bode” pulksten 17:00 ikviens tiek aicināts uz mākslinieces Ligitas Caunes personālizstādes “Liepājā” atklāšanu. Izstāde piedāvās viena autora ļoti personīgu un izjustu skatījumu uz Liepāju, kas iemūžināts gan liela formāta gleznās, gan mazākos zīmējumos. Ligita Caune ir Latvijā un starptautiski atpazīstama gleznotāja, interjera dizainere, vairāku grāmatu grafiskā dizaina autore un vairāku vitrāžu metu autore.


7.
Oktobris

SESTDIENA

RĪGA

07.10.2017

Līdz ar tumsas iestāšanos 7. oktobrī Vienkoču parkā atkal notiks gadskārtējā Uguns nakts

Tas ir noskaņu un gaismas pasākums ar nolūku padarīt vienu īso rudens dienu garāku, sasildīt sevi ar sveču siltumu un gaismu, uzlādēt sevi ziemas tumšajam periodam, lai vieglāk būtu sagaidīt pavasari.


 DOBELE

07.10.2017

Krišjāņa Valdemāra ielā notiks nakts brauciens - pieteikušies jau vairāk nekā 3000 dalībnieku

7. oktobrī no plkst. 09.00 līdz 15.00 Dobelē, ko dēvē par Ābolu galvaspilsētu, notiks tradicionālā Ābolu diena.


 LATVIJA

līdz 28.10.2017

Visu tūrisma sezonu norisināsies akcija «Apceļosim Latvijas pilis un muižas»

Biedrība "Latvijas Piļu un muižu asociācija" no 2017.gada 1.maija līdz 28.oktobrim aicina ikvienu piedalīties akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas", viesojoties 69 objektos, lai iepazītu to saimnieciskās un radošās dzīves lomu, kā arī nozīmi valstiskuma veidošanā.


SALASPILS

07.10.2017

«Salaspils ražas svētkos 2017» Nacionālajā botāniskajā dārzā norisināsies sezonas noslēguma stādu tirgus

Plašs koku, krūmu un sīpolpuķu piedāvājums, preces dārzam, kā arī Latvijas mājražotāju un amatnieku produkcija. Klāt šīs sezonas noslēdzošais gadatirgus “Salaspils ražas svētki 2017”.


KULDĪGA

07.10.2017

Kuldīgā aicina uz rudens lustēm Hercoga Jēkaba gadatirgū

Sestdien, 7. oktobrī, Kuldīgā ar bagātīgu tirdziņu, gardiem ēdieniem un dzērieniem, dziesmām, dejām un citām izklaidēm ikvienu apmeklētāju sagaidīs nozīmīgākais rudens pasākums – astotais Hercoga Jēkaba gadatirgus. Gadatirgum krāšņu fonu radīs rudenīgos toņos iekrāsojusies senā Kuldīga.

8.
Oktobris

SVĒTDIENA



JŪRMALA

Dzintaru koncertzāle aicina uz rudens brīvdienu koncertu ar Raimondu Paulu, Zigfrīdu Muktupāvelu

8. oktobrī plkst. 14:00 atjaunotajā vēsturiskajā Dzintaru koncertzālē notiks pirmais cikla "Brīvdienu mūzika" rudens koncerts kurā tiksimies ar klausītāju iemīļoto Maestro Raimondu Paulu un dziedātāju Zigfrīdu Muktupāvelu. Koncerta programmā - dzejnieka Jāņa Petera teksti koncertam "Krāsu balāde. Vārds mūzikā." ar Raimonda Paula mūziku. Koncertā pie klavierēm būs pats Maestro Raimonds Pauls, bet Zigfrīds Muktupāvels dziedās un lasīs dzeju, tādējādi piešķirot koncertam literāri muzikālu noskaņu.

VALMIERA

Valmierā, tūrisma akcijā, aicinās meklēt Simtgades dārgumus!

Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) kopā ar Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadiem atvērs "dārgumu lādi", aicinot pašmāju un ārvalstu ceļotājus no 25.jūlija līdz 31.oktobrim piedalīties tūrisma akcijā "Simtgades dārgumi!"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.06155014sec.