Dodies mežā ar divriteni!

Atbalstot aktīvu dzīvesveidu un brīvā laika pavadīšanu dabā, AS "Latvijas valsts meži" (LVM) aicina piedalīties Latvijas lielākajā riteņbraukšanas seriālā "Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratons", kas jau 2019. gada 28. aprīlī pulcēs interesentus uz sacensību pirmo posmu Valmiera – Cēsis.

"Pusi no Latvijas teritorijas sedz mežs, kas sniedz neierobežotas iespējas ikvienam Latvijas iedzīvotājam sportiski pavadīt savu brīvo laiku – svaigā gaisā un veselīgā vidē. Mežs ir izcili piemērota vide savas sportiskās formas uzlabošanai un attīstīšanai ikdienā, bet sacensību laikā – arī fizisko spēju pārbaudei. Mežā visskaistākās ir veselīgas jaunaudzes, tāpēc īpašs prieks ir vērot, cik daudz bērnu un jauniešu piedalās Latvijas valsts mežu Kalnu Divriteņu maratonā," teic LVM komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs.

Riteņbraukšanas seriāla, kas līdz šim bija pazīstams kā SEB MTB maratons, dalībniekus jaunajā sezonā gaida jauni izaicinājumi un ierasto maršrutu izmaiņas.

Sportiskākie amatieru riteņbraucēji šajā sezonā aicināti izmēģināt spēkus "Toyota Hybrid" distancē, kuras garums būs no 50 līdz 55 kilometriem. Ikviens, kurš ar velosipēdu pārvietojas ikdienā, lieliski piemērota būs "Lielbāta" Tautas brauciena distance (35–40 kilometri). Dabas baudītāji un riteņbraukšanas iesācēji novērtēs "mammadaba" Veselības brauciena distanci (15–25km). Īpaši padomāts par pašiem mazākajiem sacensību dalībniekiem, kam katrā posmā sarūpēts savs īpašais bērnu brauciens.

Neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai meistarības līmeņa dalībnieki aicināti piedalīties septiņos aizraujošos un sevi izaicinošos posmos. Reģistrācija jaunās sezonas posmiem pieejama mājaslapā, kur arī atrodams nolikums un distanču kartes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46958995sec.