Ģimeņu diena Jaunmoku pilī ar kanisterapijas suni Basso

Jaunmoku pils aicina pavadīt lielisku 9.augusta svētdienu ģimeniskā atmosfērā kopā ar kanisterapijas suni - Basso iepazīstot mežu, piedaloties rakstu zīmes veidošanā Zīmes centrā, Laimas Bakānes tekstilmākslas izstāde “Dežavu. Mūža meža maldi”, kā arī Antoņinas Paškevičas porcelāna darbu izstāde „Medības”.


Kanisterapija ir viena no zooterapijas nozarēm, kur terapeita pienākumus veic speciāli atlasīts, apmācīts un sertificēts suns. Jaunmoku pilī viesosies suns vārdā Basso, ar kuru kopā varēs lasīt Meža ābeci, iepazīt un mērīt kokus, piedalīties jautrās stafetēs un iet rotaļās. Būs arī iespēja nofotografēties un aprunāties ar četrkājaino terapeitu. Plkst. 11:00, 13:00 un 15:00 norisināsies spēles un rotaļas ar kanisterapijas suni Basso.

Unikālo latvju rakstu zīmi sev vai vienu kopīgu ģimenei varēs izgatavot Zīmes Centrā. Apmeklētājus gaidīs un zīmes skaidros zinošā zīmju pazinēja Liene Bedrīte. Zīmju veidošanu ir vēlams pieteikt iepriekš.  

Mākslinieces Laimas Bakānes tekstilmākslas izstāde “DEŽAVU. Mūža meža maldi” ir apskatāma no 13.jūlija līdz 13.septembrim Jaunmoku pils Torņa zālē.

Krāšņie, krāsainie un stilistiski ieturētie darbi gatavoti tīmekļošanas tehnikā speciāli šai izstādei, iekļaujot tikai dažus senākus darbus. Sienas formāta darbus papildina tērpi, kas gatavoti tajā pašā tehnikā, pierādot šīs tehnikas ļoti plašās izmantošanas iespējas.

Savukārt, pils Freimaņa zālē līdz pat gada nogalei iespēja izbaudīt Antoņinas Paškevičas porcelāna darbu izstādi “Medības”, kur eksponētas apgleznotas trauku servīzes – šķīvji, bļodas, buljona tasītes un citi sīkie dekoratīvie trauki ar medību tematiku.

Pasākuma laikā būs atvērts ģimenes restorāns, kurā ieturēt gardu maltīti un nobaudīt mūsu pašu gatavoto saldējumu. Izvēlei būs plaša ēdienkarte dažādām gaumēm. Restorāns būs atvērts no plkst. 9:00 - 20:00.

Ieeja pirmsskolas vecuma bērniem un skolēniem bez maksas, pārējiem - muzeja ieejas biļete. Pieteikt Zīmes Centra apmeklējumu, veikt galdiņa rezervāciju ģimenes restorānā un viesnīcas rezervāciju var pieteikt pa tālr. 26187442. Vairāk informāciju par pili un pakalpojumiem var uzzināt www.jaunmokupils.lv.

Jaunmoku pils nodrošinās nepieciešamos drošības pasākumus un aicina pasākuma apmeklētājus rūpēties par drošu apmeklējumu arī no savas puses.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.3549428sec.