Skolēnu rudens brīvlaikā Jaunmoku pilī īpaši piedāvājumi

Šonedēļ, skolēnu rudens brīvlaikā, Jaunmoku pils aicina ģimenes pavadīt laiku kopā, apskatot pili, dodoties Mammadaba ekspedīcijā, kopīgi sadarboties orientēšanās spēlē un piedalīties radošajās darbnīcās.

21., 23. un 25.oktobrī aicinām kopīgi doties piedzīvojumos - plkst. 13:00 MAMMADABA ekspedīcija ģimenēm (Nr.1 Koki un Nr.2 Kažoki) – aktīvi līdzdarbojoties, MAMMADABA programmas laikā bērni kopā ar vecākiem varēs izzināt dabu un procesus tajā, varēs iepazīt interaktīvo un daudzveidīgo Meža ekspozīciju par Latvijas dabu un dzīvniekiem, kā arī varēs doties pastaigā pils parkā. Aizraujošie un izglītojošie uzdevumi būs saistīti ar dabas zinātnēm, ģeogrāfiju un matemātiku. Programma īpaši piemērota skolas vecuma bērniem.

Visas dienas garumā darbosies arī radošās darbnīcas, kur piedalīties grāmatzīmju darināšanā. Aicinām radošajā procesā iesaistīties ikvienu, lai pēc tam mācību grāmatas rotātu pašu darinātas grāmatzīmes!

Cena: muzeja ieejas biļetes. Priecāsimies, ja savu dalību iepriekš pieteiksi pa tel. 26187442.

Ģimenes tiek aicinātas arī savā nodabā apmeklēt pili un Meža muzeju – pils pirmajā stāvā iespējams apskatīt Tējas un Dāmu salonu, Kungu kabinetu un Dž. Armitsteda piemiņai izveidoto salonu. Meža muzeja ekspozīcijā iespējams iepazīt Latvijas mežu dzīvo dabu interaktīvā veidā. Apskatot izbāžņus, iepazīstot dzīvnieku un putnu balsis, aptaustot kažoku paraudziņus un pēdu nospiedumus - ikviens atradīs ko interesantu un izmēģināšanas vērtu!

Turpat kāpnes vedīs uz torni, no kura pavērsies skats pār Kurzemes pakalniem.

Lai labāk iepazītu pili, tās salonus un tajos esošos priekšmetus, tiek piedāvāta orientēšanās spēle pilī vai pils parkā - spēlē būs nepieciešams sadarboties radoši stratēģiskā uzdevumā – pēc atsevišķiem fotogrāfiju gabaliņiem atšifrēt konkrētus priekšmetus un noteikt to atrašanās vietu. Cena: 1,00 EUR personai + muzeja ieejas biļete, izvēloties orientēšanās spēli pilī.

Ļaujoties Jaunmoku pils burvībai un apkārtnei, kā arī, papildinot brīvdienas ar citu tuvumā esošo Tukuma puses apskates objektu – Šokolādes muzeja, Salmu muzeja, Cinevillas apmeklējumu, piedāvājam izvēlēties un nakšņot ģimenei piemērotā Dīķa mājā vai Muižas ēkas numurā. Skolēnu brīvlaikā piemērosim nakšņošanai 10% atlaidi 3+ Ģimenes kartes īpašniekiem. Iepriekš veicot rezervāciju, ģimenes restorānā varēs baudīt gardu maltīti, kuru iecienījuši mūsu pils viesi. Šajā nedēļā bērnu ēdienkarte pieejama ikvienam skolēnam bez vecuma ierobežojuma. Galdiņu iepriekšēja rezervācija pa tel. 26187442.

Jaunmoku pils nodrošinās nepieciešamos drošības pasākumus un aicina pasākuma apmeklētājus rūpēties par drošu apmeklējumu arī no savas puses.

Vairāk informāciju par pili un pakalpojumiem var uzzināt www.jaunmokupils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63752508sec.