Disney šovā skatītājus priecēs princeses, rūķi un citi Disney varoņi

"Disney On Ice" slidotāji, kuri ar savu apbrīnojamo šovu jau gadiem ilgi sajūsminājuši publiku Eiropā, beidzot viesosies arī Rīgā, kad 10. un 11.februārī "Arēnā Rīga" notiks Disney šova "Princešu stāsts" (PRINCESS CLASSIC) izrādes. 'Disney' šovā lielus un mazus skatītājus priecēs princeses, rūķi un citi Disney tēli.

Ledus šovs "Princešu stāsts" būs brīnumains un aizraujošs vēstījums par septiņām visu mīlētām pasaku varonēm – Pelnrušķīti, Sniegbaltīti, Jasmīnu, Mazo Nāriņu, Apburto princesi, Mulanu un Rozi.

Pasaules līmeņa ledus šovs atdzīvinās princešu pasakas un piedzīvojumus. Ledus skatuvi visu vakaru savā varā pārņem iespaidīga horeogrāfija un gaismu šovs. Auditorija kļūs par daļu no maģiska ceļojuma – klātesošie varēs lidot uz burvju paklāja pāri arābu pilsētām kopā ar Jasmīni, peldēt Arielas zemūdens karaļvalstī vai kopā ar Dusošo princesi pamosties no ļauna lāsta.

Ledus šovā piedalīsies arī viens džins, septiņi rūķīši, vairāki prinči, zemūdens valstības iemītnieki, viens zilonis un daudzi citi DISNEY tēli. Kā īpašie uzveduma viesi rīdziniekus sveicinās slavenie Mikijs un Minnija.

Biļetes var iegādāties Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā un internetā – www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas no Ls 12 līdz Ls 20.

Izrāde "Princešu stāsts" abus vakarus sāksies plkst.19.00 un ilgs divas stundas ar starpbrīdi. Lai izrādēs notiekošo saprastu arī paši mazākie apmeklētāji, izrādes tiks dublētas latviešu valodā.

Uz izrādi aicina: "Latvijas Mobilais telefons".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73617196sec.