Ogrē apmeklētājiem atvērta Normunda Labrenča mājas vīna darītava

Vīndaris Normunds Labrencis vīnu gatavo 11 gadus. SIA ''Vīns.lv'' gatavotie vīni tirgū tiek piedāvāti ar zīmolu "Vīna ceļš", kas simbolizē norises dabā un vīna darītavā, sākot ar pumpuru plaukšanu pavasarī, augļu un ogu nogatavošanos un dabīga kvalitatīva vīna darīšanas procesu. 2011. gada jūnijā oficiālā statusā savu darbu uzsāka SIA ''Vīns.lv'' mājas vīna darītava Ogrē, Madlienas ielā 10. Taču šoruden Normunds ir nolēmis uz darītavu aicināt arī viesus un organizēt ekskursijas, degustācijas.

Īpaši ir izceļams fakts, ka Normunds Labrencis vīnam nepievieno sulfītus, līdz ar to vīni ir dabīgi, dzīvi un viennozīmīgi draudzīgāki cilvēka organismam salīdzinājumā ar lielāko daļu komerciālo vīnu, kam tiek pievienoti sulfīti.

Normunds Labrencis ir pārliecināts, ka arī bez sulfītu pievienošanas var pagatavot kvalitatīvu vīnu, kas saglabā savu kvalitāti uzglabāšanas laikā. Kā apliecinājums tam ir Latvijas vīnu konkursos iegūtās godalgas, kā, piemēram, 2. vieta 2011. gada Latvijas vīnogu vīnu konkursā ar dabiskās fermentācijas dzirkstošo vīnogu vīnu; 1. vieta 2012. gada Latvijas augļu un ogu vīnu konkursā baltvīnu kategorijā ar sauso rabarberu vīnu.

Normunda Labrencis piegādā vīnu restorānam VINCENTS, līdz ar to šos vīnus ir baudījuši un novērtējuši visaugstākā līmeņa ārvalstu viesi, kā piemēram, Igaunijas prezidents Henrikss Ilvess un Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili, un tāpat vairāku valstu premjeri un citas augsta līmeņa amatpersonas.

Normunds Labrencis gatavo vīnus no dažādiem Latvijā augušiem augļiem un ogām. Kā populārākie ir minami vīnogu vīns, rabarberu vīns, deserta sarkanie vīni – ķiršu ports, upeņu ports, aveņu ports, kā arī dzirkstošie vīni no rabarberiem, āboliem un vīnogām. Katru gadu notiek nepārtraukts eksperimentu process ar jaunām augļu un ogu kultūrām. Tāpēc iespējams nobaudīt arī dažādus citus vīnus.

Vīna darītava atrodas Ogrē, Madlienas ielā 10. Aicinām ciemos visus, kam ir saistošs vīna darītavas process. Mūsu mazajā vīna darītavā var aplūkot visu vīna tapšanas procesu, veikt dažādu vīnu degustāciju un arī iegādāties sev tīkamākos vīnus. Viesus laipni uzņems saimniece Vitālija un vīndaris Normunds. Savas vizītes lūgums pieteikt iepriekš pa tālruni 29396789 vai 29415263.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.latvijascentrs.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


1st-studio.com
,


SIXT Latvija
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56077218sec.