Tūrisma operators Remiro Travel saņem balvu par izaugsmi

22. martā Aizkrauklē norisinājās Pārnovadu uzņēmēju diena, kuras laikā tūrisma operators Remiro Travel saņēma balvu kategorijā "Izaugsme" kā straujāk augošais uzņēmums Aizkrauklē 2013. gadā. 

Pārnovadu uzņēmēju dienu, kas notika Aizkraukles IGA centrā, organizēja Aizkraukles novada pašvaldība, Jēkabpils EUROPE Direct informācijas centrs, Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kamera, IGA centrs un Ekonomikas ministrija. Kā informē Aizkraukle.lv, pasākumā piedalījās vairāk nekā 100 uzņēmēju, amatnieku un iestāžu, kuri prezentēja savu darbu un produkciju, pulcinot vairākus tūkstošus apmeklētāju. Pasākumā piedalījās arī Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere.

Pasākuma laikā tika sumināti Aizkrauklē strādājoši uzņēmumi un uzņēmēji 10 nominācijās. Kā jau minēts, vienu no balvām saņēma arī visā Latvijā labi zināmā tūrisma firma Remiro Travel, kas izpelnījās balvu "Izaugsme Aizkrauklē".

"Tūrisma jomā darbojamies jau piekto gadu. Šo gadu laikā ir audzis gan ceļojumu klāsts, gan klientu skaits. Ceļošana ir mūsu pašu aizraušanās, hobijs un dzīvesveids, tādēļ piedāvājam un organizējam to, kas mums pašiem patīk un interesē. Darbu darām no sirds un priecājamies, ka mūsu klienti to novērtē," stāsta Remiro Travel valdes locekle Rovena Jakubovska.

Tūrisms nav pirmās nepieciešamības pakalpojums, tādēļ ceļotāji parasti īpaši rūpīgi izvēlās uzņēmumu, kura pakalpojumus izmantot. Un tieši tādēļ īpaši vērtīgi ir klientu pateicības vārdi un labo vārdu nodošana tālāk. Remiro Travel valdes locekle turpina: "Katrs ceļojums tiek "apčubināts", nevis "masveidā ražots". Labākā reklāma ir klientu ieteikumi mūsu braucieniem savām paziņām, draugiem un radiem, līdz ar to visa kolektīva vārdā lielu paldies saku tieši klientiem."


Vairāk informācijas interneta vietnē www.remirotravel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Aizkraukles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50482607sec.