Jelgavā tūrisma vakarā stāstīs par piedzīvojumiem Kirgizstānas kalnos

26.martā, pl.18:00, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks ikmēneša tematiskais tūrisma vakars, šoreiz ar nosaukumu ''Nepieradinātā Kirgizstāna''. Vakara viesis Andis Zeidmanis dalīsies iespaidos par piedzīvojumiem bagāto ceļojumu uz Kirgizstānu, kura ietvaros izstaigāti neskaitāmi kilometri pa kalniem, nakšņots teltīs un jurtās, izbaudītas kalnu upju krāces un atklāts, cik gan neparedzama un, tajā pašā laikā, patīkami pārsteidzoša var būt ceļošana kalnos.

Turpinot šogad iesākto tradīciju, arī martā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs savā ceļojumu pieredzē aicinājis dalīties jelgavnieku. Andis Zeidmanis ir zināms kā aktīva dzīvesveida piekritējs, piedzīvojumu meklētājs, aizrautīgs ceļotājs un gids. Ceļojumi, kuros Andis dodas kopā ar saviem domu biedriem, vienmēr ir piedzīvojumi pilni. Viņu ceļojumos reti ir iekļautas tūristiem vispārzināmās vietas un apskates objekti. Lielāka uzmanība tiek pievērsta vietām, kas nav tik viegli sasniedzamas un līdz ar to, dāvā iespēju atklāt katras valsts neskarto skaistumu un patiesās kultūras iezīmes.

Tematiskajā tūrisma vakarā, 26.martā, ikvienam būs iespēja uzzināt vairāk par Kirgizstānu. Kā stāsta Andis: ''Relatīvi grūti sasniedzamā valsts garantē unikālu un neaizmirstamu piedzīvojumu. Kirgizstānas ainava ir pārsteidzoši daudzveidīga - skuju koku ieskautas ielejas, sniegotas virsotnes, ledāji, kas pārvēršas straujās kalnu upēs un vizuļojošos ezeros. Dabas krāšņuma dēļ Kirgizstāna tiek saukta par Vidusāzijas Šveici, tomēr piedzīvojums Kirgizstānā ir īsts tīrradnis un lieliska iespēja nedaudz izkāpt no komforta zonas, apceļojot vēl tūristiem plaši neatklātās teritorijas.'' Andis klātesošajiem atklās gan savus ceļojuma piedzīvojumus, kas tiks papildināti ar fotogrāfijām, gan arī sniegs praktisku informāciju, kā sagatavoties līdzīgam ceļojumam.

Tematiskais tūrisma vakars ''Nepieradinātā Kirgizstāna'' notiks 26.martā, pl.18:00, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī. Dalības maksa – 1,20 EUR, pirmskolas vecuma bērniem- bezmaksas. Pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16444802sec.