Ogre atklāj tūrisma sezonu ar pasākumu "Līkā tilta regate"

2015. gada 16. maijā pulksten 13:00 Ogrē ar Līkā tilta regati tiek atklāta jaunā tūrisma sezona. Pasākuma mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu kā arī iesaistīt aktivitātēs Ogres un citu pilsētu pārstāvjus. Tāpat kā iepriekš, regate notiks pie Arkveida gājēju tilta, Ogres upē.

Regatē katrā komandā nepieciešami trīs cilvēki, kas būs gatavi doties bezbailīgā braucienā un sacensties ar citiem dalībniekiem. Divi no viņiem būs airētāji ,no kuru veiklības un prasmes būs atkarīga komandas nokļūšana galamērķī. Trešais komandas biedrs - karoga turētājs, paredzēts kā īpašs komandas iedvesmotājs un uzmundrinātājs.

Līdz šim ļoti aktīvi ir iesaistījušies vietējie uzņēmumi un citas domubiedru grupas. Šogad vēlamies vērst uzmanību un aicināt piedalīties komandas arī no citām pilsētām. Ogres Līkā tilta regatē varēsiet ne tikai pierādīt, ka Jūsu komanda ir aktīva, draudzīga un sportiska. Tā būs iespēja uzņēmumiem nest savu vārdu ārpus biroja telpām.

Ne mazāk svarīga ir arī galvenā balva, kas uzvarētājiem nodrošinās jūras ceļojumu no Rīgas līdz Stokholmai un atpakaļ. Balvu nodrošina AS Tallink Latvija. Piedzīvojuma brauciena laikā būs iespēja ne tikai saliedēt kolektīvu, bet arī atpūsties un baudīt Tallink piedāvāto atpūtas programmu.

Ar sacensībām nepieciešamo inventāru nodrošinās pasākuma organizatori – Ogres novada Tūrisma informācijas centrs. Aicinām dalībniekus padomāt arī par tērpiem un aktīviem līdzjutējiem, jo pašus aktīvākos sagaida pārsteigumi.

Līkā tilta regati atbalsta un par balvām rūpējas AS Tallink Latvija, StarSpace observatorija, sporta bāze "Amazones", "Fazer Latvija", Normunda Labrenču mājas vīna darītava "Vīna ceļš", IK "Ķeipenieši", Z/S "Krasti", veco spēkratu kolekcionārs J. Buka, SIA "PBTelpa" Ogres novada pašvaldība un piedzīvojumu parks Aļaska.

Dalībnieki aicināti pieteikties līdz 15. maijam plkst. 17.00. Līkā tilta regates nolikumu un pieteikuma formu var saņemt, sūtot pieprasījumu uz [email protected], klātienē Ogres novada Tūrisma informācijas centrā Ogrē Brīvības ielā 12a, kā arī lejupielādēt pielikumā.

Dalība pasākumā – bez maksas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.01142001sec.