Norisināsies vērienīgs kantrī mūzikas festivāls [1]

Pirmais "Bauskas Country" mūzikas festivāls notika 1999. gadā Bauskas Pilskalna estrādē, bet šogad festivāls svin savu pilngadību. 18. "Bauskas Country" festivāls notiks 2016. gada 8. - 9. jūlijam.

Festivāla organizatori izziņo festivāla grupas – Wayne Law no Austrālijas, Jonis no Lietuvas, Kaidi & Barn Brothers no Igaunijas, Dutch Eagles no Nīderlandes, kā arī no Latvijas grupas – Dakota, Flame & Rolltones, Tequila, Aivars Birzmalis, Sestā Jūdze, Apvedceļš, Aldis Rullis, Klaidonis, Jauna diena un dziedātājs Mārtiņš Jātnieks.

Septiņpadsmit gadu laikā "Bauskas Country" festivālā piedalījās 26 Latvijas grupas un 32 ārvalstu grupas no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Slovākijas, Beļģijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Luksemburgas, Dānijas, Krievijas, Igaunijas un Lietuvas. Ar īpašu lepnumu jāatzīmē, ka festivālā ir uzstājušies tādas kantrī mūzikas zvaigznes kā The Bellamy Brothers un Asleep At The Wheels.

Katru gadu festivāls pulcē tūkstošiem kantrī mūzikas cienītāju gan no Latvijas, gan no tuvākām un tālākām zemēm. Festivāla laikā apmeklētajiem tiek piedāvātas plašas izklaides iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem, iespēja nobaudīt latviešu virtuves ēdienus, leģendāro Bauskas alu. Otrā diena sākas ar bezmaksas koncertu pilsētās centrā un līnijdeju aktivitātēm.

Festivāla hedlaineris Wayne Law ir viens no atzītākajiem kantrī mūzikas izpildītajiem un komponistiem Austrālijā. Vairākkārt nominēts no "Austrālijas Country" mūzikas asociācijas kā labākais vokālists un dziesmu autors. Regulāri saņem piedāvājumus un sacer dziesmas kantrī mūzikas Mekas Nasvillas mūziķiem. "Bauskas Country" festivālā uzstāsies ar pavadošo grupu no Francijas, kuru sniegumā varēsim baudīt gan kantrī balādes, gan dinamiskas kompozīcijas. Wayne Law jau ir viesojies Lietuvā, Polijā, Zviedrijā, Itālijā, Spānijā u.c. it visur saņemot ovācijas un publikas atzinību.  Lai izbaudītu Eiropu viņš (Wayne Law) ir atteicies no lidojuma ar lidmašīnu, Bauskā ieradīsies no Francijas ar auto.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 222 06/07/2016 14:10 Šogad kantrīmūzikas festivāls pārceļas uz Ogri - uz Ogres salu. Bet tas kurš Bauskā - tā vairs tikai neliela atblāzma un vēsturiskais nosaukums paliek.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40941691sec.