Fonds «Viegli» izsludina «Mēs skaitījām un nonācām pie Viena» papildkoncertu

Imanta Ziedoņa fonds „Viegli” izsludina papildkoncertu ikgadējiem Ziemassvētku ieskaņas koncertiem “Mēs skaitījām un nonācām pie Viena", kas jau sesto gadu norisināsies Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā, Rīgā. Papildkoncerts notiks svētdien, 18. decembrī plkst. 13.00. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja klausīties skaistākās dziesmas no visiem trīs fonda „Viegli” albumiem: „Viegli”, „Vakars. Pietura. Jasmīns” un „Loks paliek vaļā".

Ziemassvētku koncertā „Mēs skaitījām un nonācām pie Viena” piedalīsies fonda „Viegli” mūziķi Renārs Kaupers, Jānis Holšteins – Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane – Holšteine un Raimonds Gusarevs (El Mars), kā arī fonda „Viegli” draugi. Mūziķu sastāvs katrā koncertā var atšķirties.

"Tas ir gandrīz neticami, ka esam kopā jau tik ilgu laiku! Tieši ar Goran Gora nesen runājām, ka šādas neparastas muzikantu savienības parasti ir viena albuma projekti, bet fonda "Viegli" muzicēšana turpinās jau sesto gadu, un tas ir brīnišķīgi! Protams, "Viegli" ir kas vairāk par Ziemassvētku koncertiem, un tomēr šī mūsu ikgadējā tikšanās Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā ir kas īpašs mums pašiem, un jācer, ka arī klausītājiem. Šogad koncerti izskanēs nesen pārizdotās Imanta Ziedoņa grāmatas "Es skaitīju un nonācu pie Viena" zīmē. Un gribas cerēt, ka šī krājuma gaišumu (gan vizuālo, gan saturisko) mums izdosies noturēt arī uz skatuves, un, kopā dziedot un skaitot, nonākt pie tā paša, pie kā reiz nonāca Imants," par šī gada koncertiem saka mūziķis Renārs Kaupers.

Lai koncerta apmeklētāji varētu izbaudīt īpaši sirsnīgo svētku atmosfēru, jau stundu pirms pasākuma būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs: piemēram, atrast īsto dzejoli Imanta Ziedoņa muzeja bibliotēkā, veldzēties ar Kluba „Piens” sagādātajiem ziemīgiem laikapstākļiem atbilstošiem dzērieniem, baudīt gardās N. Bomja maiznīcas „Lielezers” piparkūkas, ar Latvijas Pasta starpniecību nosūtīt mākslinieces Ievas Krūmiņas zīmētās pastkartes saviem draugiem vai arī iegādāties Ziemassvētku dāvanas no fonda „Viegli” pūra lādes. Par radošiem pārsteigumiem bērniem pirms koncerta jau otro gadu rūpēsies zinātkāres centrs „Zinoo”.

Biļetes uz „Viegli” Ziemassvētku koncertiem pieejamas interneta vietnē Ekase.lv. Biļešu cenas ir 21 un 24 Eiro. Pieejamas arī īpašas ģimeņu un bērnu biļetes.

Koncertus organizē Imanta Ziedoņa muzejs. Visi ienākumi no biļešu tirdzniecības tiks ieguldīti Imanta Ziedoņa muzeja mērķu īstenošanā.

Koncertu norisi atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44573402sec.