Restorānā «Bibliotēka No 1» notiks Audi Burbuļu parāde

Lielākā šampanieša un dzirkstošā vīna parāde Baltijas valstīs. Baudīšanai un degustēšanai piedāvāsim vairāk nekā 100 šampaniešus (Champagne) un tā cēlākos brālēnus – Prosecco, Franciacorta, Cava, Cap Classique un Cremant.

Programmā: vīnziņu padomi, aklās degustācijas, viesi no Šampaņas.

Audi Burbuļu parāde norisināsies jau piekto reizi.

Ko Audi Burbuļu parādē dara?

Jūs ierodaties, saņemat skaistu glāzi, festivāla katalogu ar visiem vīniem un īsus norādījumus, kur un ko baudīt. Tālākais ir Jūsu ziņā.

Varat izdarīt neiespējamo – apstaigāt visu «parādes» leti, iemalkojot pilnīgi visus šampaniešus un aprunāties ar pilnīgi visiem izplatītājiem un ražotājiem, cerībā atrast savu mīļāko šampanieti. Brīdinām, būs grūti, šampaniešu būs daudz.

Varat veikt rūpīgas piezīmes festivāla katalogā par to, kurš skābāks, kurš saldāks vai kurš burbuļaināks. Kuru izvēlēties sievai, vīram, mammai, dāvināšanai biznesa partnerim vai savai dzimšanas dienai.

Varat arī vispār neiespringt. Paņemt pirmo šampanieti, kas par rokai, piesēst, lēnām baudīt un vērot Audi Burbuļu parādes skaistos dalībniekus. Kas zina, varbūt izdodas iepazīties. Vai nodibināt kādu biznesa kontaktu?

Varat noklausīties «Burbuļu ABC». Tās ir īsas, neformālas lekcijas ar glāzi rokā turpat Audi Burbuļu parādes laikā – vadošie vīnziņi Jums vienkāršā valodā apstāstīs pašus pamatus, atbildēs uz Jūsu jautājumiem, ieteiks, ko vēl vērts nodegustēt.

Varat aiziet uz «Burbuļsuņu bāru». Šefpavāra Māra Jansona izpildījumā gardēžu burbuļsuņi jau ir kļuvuši par neatņemamu Audi Burbuļu parādes sastāvdaļu. Burbuļsuņi un vismaz 1000 austeres par simbolisku samaksu būs pieejamas visiem apmeklētājiem.

Pasākums notiks 4. martā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.69507694sec.