Travelport ievieš jaunu tradīciju, pasludinot 1. martu par Sieviešu ceļojumu dienu Latvijā

Travelport, viens no lielākajiem ceļojumu rezervācijas sistēmas un pakalpojumu sniedzējiem pasaulē, ievieš jaunu tradīciju, piedāvājot svinēt Sieviešu ceļojumu dienu Latvijā. Šī gada 1. martā Travelport uzaicināja vairāk kā 40 vadošo ceļojumu aģentūru un aviokompāniju darbinieces uz neformālu pasākumu Alaverdi restoranā, aicinot kļūt par šīs tradīcijas vēstnesēm tūrisma un ceļojumu industrijā.

Saskaņā ar Maribetas Bondas  pētījumu (Marybeth Bond, Women Travel Statistics and Women Travel Trends) visā pasaulē vairāk kā 70% ceļojumu un tūrisma lēmumus pieņem sievietes. Sievietes aizvien vairāk ceļo vienas pašas vai tikai citu sieviešu kompānijā: pēdējo 6 gadu laikā ceļojumu skaits, kurā devās tikai sievietes ir pieaudzis vairāk kā divas reizes!

Irina Florinska, Travelport pārstāvniecības vadītāja Baltijas valstīs komentē:  “Tūrisma un ceļojuma industrijai ir laiks pamosties un novērtēt sievietes aizvien pieaugošo lomu mūsu nozarē. Paradumi ir mainījušies: saskaņā ar tirgus pētījumiem vidējais piedzīvojumu meklētājs vairs nav 28 gadus vecs vīrietis, bet gan 47 gadus veca sieviete.”

Travelport rīkotajā pasākumā ceļojumu un tūrisma industrijas pārstāvēm bija iespēja gan savā starpā pārrunāt aktualitātes, kā arī izbaudīt īpašas viesmīlības atmosfēru ar gruzīnu akcentu un gadsimtiem senu tradīcijām.

Irina Florinska turpina: “Starptautiskā sieviešu diena vēl aizvien mūsu kultūrā ieņem īpašu vietu, un Sieviešu ceļojumu diena ir vēl viens veids, kā atzīmēt aizvien pieaugošo sievietes ekonomisko brīvību un ietekmi. Travelport organizētais pasākums bija brīnišķīga iespēja nozares profesionāļiem sanākt kopā un apmainīties viedokļiem, un mēs ceram, ka jaunā tradīcija iesakņosies un turpinās attīstīties.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.58673286sec.