Jūnija vidū Rīgā sacentīsies Eiropas spēcīgākie CrossFit atlēti

Līdz Baltijā lielākajām funkcionālā fitnesa sacensībām "Battle of Riga" ir atlicis vairs tikai mēnesis! Jau  17. un 18. jūnijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā spēkiem mērosies 120 Eiropas spēcīgākie CrossFit atlēti no 20 valstīm, tostarp 32 Latvijas pārstāvji.

"Patiess prieks, ka sacensības "Battle of Riga", kas šogad notiek jau ceturto reizi un gadu no gada piedzīvojušas acīmredzamu izaugsmi, ir ieguvušas augstu dalībnieku un līdzjutēju novērtējumu. Arī šogad ievērojami pieaudzis dalībnieku skaits kvalifikācijas atlasē, tāpat ir paplašinājusies  dalībvalstu ģeogrāfija un palielinājusies augstākā līmeņa sportistu interese, apliecinot sacensību  kvalitāti," norāda viens no CrossFit kustības pamatlicējiem Latvijā un sacensību "Battle of Riga" organizators Mārtiņš Druvkalns.

Sacensības jūnijā ir tikai aisberga redzamā daļa – lai nokļūtu finālturnīrā, jau pusgadu iepriekš Rīgā visiem sacensību dalībniekiem bija jāpārvar kvalifikācijas kārta. Par iekļūšanu finālā sacentās vairāk nekā 500 dalībnieku no 25 valstīm (!), no kuriem Ķīpsalā redzēsim 120 pašus labākos.

Dinamisks un acij tīkams

Gan rūdītiem CrossFit faniem, gan arī vienkārši interesentiem sacensības vērot būs aizraujoši, jo funkcionālais fitness ir dinamisks un vizuāli baudāms – sportisti sacenšas daudzveidīgās un atraktīvās disciplīnās, kas iekļauj kā svarcelšanas, tā arī ķermeņa svara un izturību pārbaudošus elementus visdažādākajās kombinācijās. Šāda veida sacensībās daļu no veicamajiem uzdevumiem sportisti nereti uzzina tikai pašu sacensību laikā, kas liek īsā laikā pielāgoties vēl nezināmiem pārbaudījumiem.

Atlēti finālā sacentīsies piecās kategorijās –  sieviešu un vīriešu sporta un elites klasēs, kā arī  atsevišķā grupā, kurā piedalīsies 35 un vairāk gadus sasnieguši vīrieši. Starp citu, elites vīriešu klases kvalifikācijas kārtas uzvarētājs ir 19 gadus jaunais saldēnietis Uldis Upenieks, kurš sacensībās piedalās jau no 17 gadu vecuma un šogad sacentīsies kopā ar Eiropas TOP klases atlētiem. Starp finālistiem ir iekļuvuši arī kaimiņvalstu Lietuvas un Igaunijas pārstāvji, kas gadu no gada sastāda īpaši asu konkurenci.

Lai sacensības būtu vēl aizraujošākas, skatītājus iepriecinās arī atraktīvi viesmākslinieku priekšnesumi, šova elementi un aizraujoši konkursi, kuros varēs iegūt vērtīgas sacensību atbalstītāju sarūpētas balvas.

CrossFit EXPO

Līdzās sacensību norisei tiks veidota tematiska ekspozīcija „CrossFit EXPO", kur gan apmeklētāji, gan dalībnieki varēs aplūkot un iegādāties ar funkcionālo fitnesu saistītu atribūtiku un preces. Vairāk par pasākumu: www.battleofriga.com

Aicinām biļešu iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi  un iegādāties tās laicīgi: https://battleofriga.ticketforevent.com/en/  

Biļešu skaits ir ierobežots!

Biļešu cena:

Divu dienu biļete – 10, 00 EUR

Vienas dienas biļete – 6,50 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Sacensības organizē biedrība "Battle of Riga" sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14222813sec.