Hotel Bergs ar īpašiem pasākumiem atzīmēs piecpadsimt gadu jubileju

Jūlijā viesnīca Hotel Bergs svin savu 15 gadu jubileju. Jubilejas mēnesī viesnīca Hotel Bergs piedāvās 15% atlaidi nākamajai viesošanās reizei kādā no viesnīcas apartamentiem, bet intriģējošu notikumu programma gaidāma visa gada garumā.

Atzīmējot savu piecpadsmito pastāvēšanas gadu, viesnīca Hotel Bergs aicina doties sajūtiskā ceļojumā, piedāvājot trīs īpašus notikumus - jubilejas ēdienkarti jūlijā, koncertu un gardēžu vakariņas ar goda viesi diriģentu Māri Sirmo septembrī, un masku balli - nākamā gada februārī. Šajos notikumos caur dzirdes, redzes, garšas un to sinerģiju pieredzi tiks stimulētas maņas un modinātas emocijas, atgādinot par to sajūtu maģiju, kādu iespējams piedzīvot viesojoties Hotel Bergs.

Viesnīcas Hotel Bergs apaļās jubilejas gads sakrīt ar Latvijas valsts 100. jubilejas gadu. Pēdējās trīs desmitgades valsts vēsturē iezīmējušās ar jaunas enerģijas un attīstības periodu, kad laikam līdzejošu tēlu sāka būvēt arī tās galvaspilsēta - Rīga. Kā viens no zīmīgākajiem vaibstiem jaunās Rīgas tēlā, 2003. gadā sevi pieteica vēstures tradīciju iedvesmota, ar skatu vērstu nākotnē - viesnīca Hotel Bergs. Vēsturiskajā pilsētas centra kvartālā Berga Bazārs esošā viesnīca jau pirmajos savas darbības gados tika uzņemta Small Luxury Hotels of the World (Pasaules Mazo luksusa viesnīcu) aliansē, un šobrīd ir vienīgā tās biedre Latvijā. Šodien, vairākkārtēji gūstot augstu, atzinību dažādos starptautiskos viesnīcu apbalvojumos, viesnīca turpina stiprināt savas pozīcijas augstas klases viesnīcu vidū Eiropā, tādējādi pārstāvot Latvijas vārdu pasaulē.

 Jubilejas gads kā sajūtisks ceļojums

Viesnīcas Hotel Bergs jubilejas gada programmu iezīmēs trīs notikumi - divos pieturpunktos. Jubilejas gada sajūtiskais ceļojums sākas restorānā “Bergs”, kas mājo elegances caurstrāvotajās viesnīcas telpās un piedāvā nesarežģītu, bet niansēm bagātu maltīti - brīvā un nepiespiestā gaisotnē.

Otrs jubilejas pieturpunkts ir viesnīcas Hotel Bergs privātā lauku rezidence “Rūmenes muiža”, kas atrodas 100 km ārpus Rīgas, Kurzemē, Kandavas novadā un ir neogotikas 19. gadsimta muiža ar atbilstību 21. gadsimta ritumam un redzējumam - ar tajā jaušamu vēsturiskās patinas sajūtu un mūsdienu ērtībām.

ĪPAŠĀ JUBILEJAS ĒDIENKARTE restorānā “Bergs”

2018. gada jūlijs

Baltija ir reģions ar izteiktu četru gadalaiku miju un sezonu piedāvāto velšu daudzveidību, tāpēc restorāns “Bergs” viesnīcas Hotel Bergs jubilejas mēnesī jūlijā - aicina izgaršot tieši šim mēnesim raksturīgās garšu notis. “Ēdienkartē izmantosim daudzus Eiropas klasiskus ēdienus, kā garneļvēžu bisku, augstvērtīgākās delikateses, Foie Gras, tā arī kvalitatīvākos Latvijas produktus - mūsu pašu samu, kurš tiek dūmots uz vietas restorānā un Latvijas zemnieku audzētas zemenes. Akcentēsim produktu dabīgās garšas, pasniedzot tos dažādās kombinācijās ar garšaugiem no Rūmenes muižas dārza un pasaules garšvielām, tādējādi pārsteidzot un iepriecinot garšu baudītājus”, tā šefpavārs Oskars Cimdars raksturo jubilejas ēdienkarti.

KONCERTS un GARDĒŽU VAKARIŅAS ar goda viesi – diriģentu MĀRI SIRMO Rūmenes muižā

2018. gada 29. septembris

Līdzās izsmalcinātām svētku vakariņām, viesnīca Hotel Bergs aicina savu jubileju svinēt ļaujoties mūzikas maģijai - tās skaņu, ritma, tembra, melodijas un harmonijas rosinātajam dzirdes maņas baudījumam.

Pieminot Latvijas simtgadi, programmā izraudzīta satikšanās ar Dziesmu un Deju svētku virsdiriģentu un Valsts Akadēmiskā kora “Latvija” māksliniecisko vadītāju un galveno diriģentu - Māri Sirmo. Vakara gaitā paredzēts Valsts Akadēmiskā kora “Latvija” dalībnieku muzikālais priekšnesums ar repertuāru no Latvijas komponistu kormūzikas pērlēm. Pēc koncerta viesi aicināti uz gardēžu vakariņām ar piemeklētiem vīniem, ko piedāvās un servēs šefpavārs Oskars Cimdars.


MASKU BALLE 2019 “ČETRI GADALAIKI” Rūmenes muižā

2019. gada 16. februāris

Tāpat ilgi gaidīts notikums viesnīcas Hotel Bergs privātajā lauku rezidencē “Rūmenes muiža” ir krāšņais un elegantais maskarādes vizuālais piedzīvojums, kurā neizpaliekošas ir arī emocionālās kaislību spēles. Šajā notikumā viesiem tiek sniegta iespēja aizbēgt no ikdienas un baudīt atraktīvu vakara programmu, ļaujoties harizmātiska mūziķa performancei un izgaršojot šefpavāra pasniegtās delikateses un izmeklētos dzērienus no Miguel Torres vīna nama Spānijā. Balles dekorācijās un ēdienkartē tiks atspoguļoti Rūmenes muižas daudzpusīgie vaibsti gadalaiku mijā, ļaujot pasākuma viesiem sajust sezonu burvību dažādībā.

Informācija par viesnīcu Hotel Bergs un tās privāto lauku rezidenci “Rūmenes muižu” un restorānu “Bergs”

Rīgas pieczvaigžņu boutique viesnīca Hotel Bergs, kas ir prestižās alianses Small Luxury Hotels of the World (SLH) vienīgais biedrs no Latvijas, jau kopš 2003. gada saviem viesiem un klientiem piedāvā 37 plašus, individuālā dizainā projektētus un iekārtotus viesu apartamentus (45–80m²), kas piemēroti gan īsam, gan ilgstošam uzturēšanās laikam.

Pēdējos darbības gados saņemtās atzinības:

•    Nominācija World Travel Awards 2015, 2016 un 2017 kategorijā Labākā boutique viesnīca Latvijā

•    Balva World Travel Awards 2014 un 2013 kategorijā Labākā boutique viesnīca Latvijā

•    HOTELSTARS UNION 5 zvaigžņu superior klasifikācijas augstākā kategorija

•    Balva Highly Commended Best Small Hotel Latvia konkursā International Hotel Awards 2012-2013

•    Ruban d'Honneur balva konkursā uzņēmējiem European Business Awards 2012-2013 kategorijā Customer focus

Jau deviņus gadus viesnīca Hotel Bergs uzņem viesus privātajā lauku rezidencē Rūmenes muižā, Kandavā, kas atrodas 100 km attālumā no Rīgas, kas ir Private Residences by SLH vienīgais biedrs Baltijā. Mūsdienīgas ērtības, dažādu aktivitāšu klāsts un parocīgā atrašanās vieta ir, padarījusi “Rūmenes muižu” par galamērķi, ko augstu novērtē viesi no tuvienes un tālienes. Tajā valda mierpilna gaisotne, atbilstoša Ziemeļeiropas lauku apgabalu rāmajam dzīves ritmam. Muižas ēka ir 19. gs. neogotikas celtne, ko ieskauj 7 ha ainavu parks, ar privātu ezeru. Godalgotā muižas pārbūve (Latvijas Arhitektu savienības balva „Labākā pārbūve 2008”) noslēdzās 2009. gadā, un restaurācija tika veikta ar pietāti pret vēsturi un atbilstoši visaugstākajiem standartiem.

Restorāns “Bergs” ir daļa no pieczvaigžņu boutique viesnīcas Hotel Bergs stāsta. “Bergs” mājo elegances caurstrāvotajās viesnīcas telpās un siltajā sezonā savu galdiņu ansambli izkārto arī brīvdabas terasē, ko ieskauj Rīgas skaistākā vēsturiskā ēku kompleksa - Berga Bazāra - eklektiskās fasādes.

Restorāns ir veidots kā ļoti personiska, reizē atvērta un demokrātiska vide, kurā maltīti baudīt draudzīgā un pilsētas ritmam līdzi pulsējošā atmosfērā. Tā ēdienkartes lielākā vērtība ir kvalitatīvi produkti un to dabiskās garšas. Restorāna ēdienkartē tiek izmantoti rūpīgi atlasīti vietējie sezonas produkti, kā arī produkti no reģioniem, kuros meklējama to vēsturiskā izcelsme, labākās audzēšanas vai ražošanas tradīcijas. Restorāna šefpavārs ir ilggadējs restorāna “Bergs” pavārs – Oskars Cimdars.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25675297sec.