Rīgā top unikāls starptautisks tango šovs “Una Noche. Tango De Buenos Aires”

Rīgā top unikāls Argentīnas tango izrāde - šovs “Una Noche. Tango de Buenos Aires”, kas norisinās tango orķestra “Orquesta Tipica Andariega” (Argentīna) 2018. gada Eiropas tūres ietvaros un kurā līdz ar orķestra koncertu dejos pieci izcili tango dejotāju pāri no visas pasaules, informēja šova producente, tango studijas “El Abrazo” vadītāja Ginta Krivma.

Vienīgā izrāde Baltijā notiks šā gada 19. oktobrī Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē.

Biļetes pieejamas “Biļešu serviss” tiešsaistes vietnē un tirdzniecības vietās.

““Una Noche. Tango de Buenos Aires” šobrīd ir vienīgais tango šovs Baltijā  - starptautiska tango izrāde, kas tiek veidota, izmantojot tango orķestra “Orquesta Típica Andariega”  aktuālo koncertprogrammu. Tā ir unikāla iespēja Rīgā redzēt un dzirdēt autentisku Argentīnas tango mūziku un šīs dejas starptautiski atzītu profesionāļu sniegumu, ko vienuviet demonstrēs astoņi tango orķestra mūziķi, vokāliste un pieci izcili tango pāri no visas pasaules,” stāsta Krivma.

Pēc Krivmas teiktā skatītāji varēs šajā izrādē varēs piedzīvot un izbaudīt plašu sajūtu gammu - no drāmas un kaislībām līdz sirsnīgai draudzībai. No plosošām dvēseles ilgām līdz vēsam aprēķinam.

“Mīlestība ir mūžīga vai tikai līdz rītam? Nodevība. No dzīves uz ielas stūra līdz elegantiem deju saloniem. …no Buenosairesas ielām, parkiem un ostas krodziņiem līdz pasaules metropoļu nozīmīgākajām skatuvēm. Tas ir Argentīnas tango”, piebilda Krivma.

Šovā dejo pieci izcili tango dejotāju pāri no visas pasaules - Michael Nadtochi (ASV) & Paula Duarte (Lielbritānija), Andrea Dedó & Monica di Pietro (Itālija), Jessica Štšerbakova & Somer Surgit (Igaunija/Turcija), Karina Lilu Dovbush & Artyom Dovbush (Krievija), Margita Antonova & Zigmunds Āboliņš (Latvija), vokāls - Jeļena Gar (Latvija).

“Orquesta Típica Andariega” - Luigi Coviello – kontrabass, Matias Gonzalez – piano, Stine Engen – bandoneons, Roberto Vasallo – bandoneons, Yanina Corvalan – bandoneons, Gonzalo Lesta – vijole, Ivan de Luca – vijole, Tomás Quindi – vijole.

Starpspēļu muzikālais noformējums – Vlad Ventru (Latvija). Izrādes producente Ginta Krivma. Scenārija autore Anna Kalniņa. Izrādes mākslinieciskā vadītāja Margita Antonova (Latvija).

Vairāk informācijas par šovu https://www.facebook.com/UnaNocheTangoShow/

Par Argentīnas tango

Mītiem un leģendām apvīta, reizē deja, mūzika, dzeja un māksla, radusies 19. gadsimta beigās Buenosairesas (Argentīna) un Montevideo (Urugvaja) priekšpilsētās un ostas krodziņos, 20. gadsimta sākumā sāka savu ceļu pasaulē. Jau 1912. gadā Argentīnas tango mūziķi un dejotāji ar milzu panākumiem uzstājās pārpildītās Eiropas galvaspilsētu koncertzālēs – Parīzē, Berlīnē, Londonā un citur. 1913. gadā sākās Argentīnas tango slavas ceļš ASV, bet Argentīnā tango ieņēma savu vietu ne tikai klubos, bet arī Argentīnas augstākās sabiedrības elegantajās deju zālēs. No Parīzes pār Eiropu vēlās īsts tango modes vilnis - šovi, koncerti, izrādes, bāri, kafejnīcas, restorāni un atmosfērīgas deju zāles… Cauri kariem, revolūcijām, pacēlumiem un krīzēm - kopš 2009. gada 30. septembra Argentīnas tango ir iekļauts UNESCO nemateriālo kultūras mantojumu sarakstā. Šodien - Eiropā, Āzijā, Amerikā… un, protams, arī Latvijā Argentīnas tango turpina gan vienot, gan šķirt, bet noteikti - aizkustināt, bagātināt un aizraut mūs līdzi sev pasaules ceļojumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39864206sec.