Sākas Baltijas biznesa tehnoloģiju izstāde «RIGA COMM 2018»

2018. gada 11. oktobrī, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā durvis apmeklētājiem vērs lielākais Baltijas biznesa tehnoloģiju pasākums "RIGA COMM 2018", kas piedāvā vērtīgas konferences un nozares plašāko izstādi.

"RIGA COMM 2018" svinīgā atklāšanas ceremonija notiks plkst. 10.15 hallē Nr. 2 uz Citadele Fintech skatuves un tajā piedalīsies:

Slavomirs Mizaks (Slavomir Mizak), bankas Citadele valdes loceklis, tehnoloģiju attīstības direktors;

Kims Leandersons (Kim Leandersson), "Cognizant" vadītājs Latvijā;

Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs;

Andris Breške, "RIGA COMM" vadītājs.

11. un 12. oktobrī Ķīpsalā notiks Baltijas biznesa tehnoloģiju izstāde un konferences „RIGA COMM 2018", kur jaunākās tehnoloģijas un inovācijas, aktuālos biznesa un IT risinājumus prezentēs vairāk nekā 180 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Luksemburgas, Lielbritānijas, Turcijas, Ķīnas, ASV, Kanādas u. c.  "RIGA COMM 2018" notiks divās hallēs. Apmeklētāji varēs saņemt arī ekspertu konsultācijas un izvēlēties piemērotākos risinājumus savam biznesam vai organizācijai. Vairāk: www.rigacomm.com  

Tikai 12. oktobrī iespaidīgā "ALSO University" ekspozīcijā būs apskatāmi Latvijas veikalos gaidāmie tehnoloģiju jaunumi un elektronikas produkti – sākot no sarežģītām tīkla un mākslīgā intelekta iekārtām un beidzot ar vēl neredzētiem televizoriem, spēļu konsolēm un moderniem aksesuāriem.

Abās "RIGA COMM" dienās uz sešām skatuvēm notiks 10 praktiskas un iedvesmojošas konferences, kurās uzstāsies vairāk nekā 150 ekspertu. Sarunas par cilvēkiem, robotiem un nākotnes darbu uz Cognizant Future of Work skatuves, viedo HR tehnoloģiju iesaiste darbaspēka vadībā un plānošanā Viedas cilvēkresursu vadības konferencē, noderīgi digitālā mārketinga knifiņi semināros uz Digitālā mārketinga skatuves, komandas vadība un procesu efektivitāte Produktivitātes konferencē. Būs arī Praktiskā 3D, Lietu interneta, Mašīnmācīšanās praktiskā lietojuma, Blokķēdes tehnoloģiju konference, Vadītāju forums u. c. Skatīt programmu šeit.

Abas izstādes dienās "RIGA COMM 2018" hallē Nr. 1 notiks "Ķīnas Iekārtu un elektronikas ražotāju izstāde Latvijā 2018", kuras mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības apmaiņu un sadarbību starp Ķīnu un Latviju. Četrdesmit deviņi vadošie Ķīnas uzņēmumi demonstrēs novatoriskas tehnoloģijas un produktus, viedās pilsētas pakalpojumus, aktualitātes elektroenerģētikā, enerģētikā, robotikā u. c. Šo izstādi interesenti var apmeklēt ar "RIGA COMM 2018" biļeti.

"Ķīnas iekārtu un elektronikas ražotāju izstādes Latvijā 2018" svinīgā atklāšanas ceremonija notiks 11. oktobrī plkst. 13.00 hallē Nr. 1 uz skatuves.  

Atklāšanā piedalīsies:

Ju Dzjaņluns (YU Jianlong) Ķīnas Starptautiskās tirdzniecības kameras (CCOIC) ģenerālsekretārs;

Suņs Jinlai (SUN Yinglai), Ķīnas Tautas Republikas vēstniecības Latvijas Republikā pagaidu pilnvarotais lietvedis;

Ēriks Eglītis, LR Ekonomikas ministrijas sekretārs;

Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs.

Vieta un darbalaiks:

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

11. oktobrī 10.00–18.00

12. oktobrī 10.00–18.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44204712sec.