TOP 11 skaistumkopšanas jaunumi, kas jāredz izstādē «Baltic Beauty 2019»

No 2019. gada 8. līdz 10. novembrim Ķīpsalā norisināsies Baltijas krāšņākie skaistuma svētki – izstāde "Baltic Beauty 2019", kur varēs iepazīt jaunus zīmolus, inovatīvus produktus un vēl neredzētus skaistumkopšanas līdzekļus. No plašā jaunumu klāsta piedāvājam TOP 11. Bet kāds būs tavs favorītu saraksts? Izmēģini un izvēlies "Baltic Beauty 2019"!

Medus visiem matu tipiem

"Ollin Professional" medus matiem "Perfect Hair Honey" ir izsmalcināts produkts, kas veidots uz argāna un hohoba eļļas pamata. Atvieglotā formula ar Liquid Satin Blend kompleksu acumirklī piešķir matiem zīdainumu, maigumu un dimanta mirdzumu. Šis medus atvieglo matu žāvēšanu, aizsargājot tos no augstas temperatūras. Piemīt antistatiska iedarbība, veicina matu barošanu un atjaunošanos. Produktam piemīt izsmalcināts aromāts.

Jauns apzinīga skaistuma zīmols Latvijā – "Teknia"

Cilvēki kļūst prasīgāki, arvien vairāk apzinās un izvērtē izvēlētā produkta ietekmi uz veselību, tā sastāvu, iepakojumu un biznesa modeli.  "Lakmē" atbild mūsdienu pieprasījumam un ir radījis produktus, kas piestāv apzinīgam skaistumam. "Lakmē Cosmetics" izstādes "Baltic Beauty 2019" apmeklētājus iepazīstinās ar jaunu matu kosmētiku "Teknia", kas ir noturīga, bioloģiska, vegāna un videi draudzīga. "Teknia" produkti ir radīti, lai izdaiļotu matus un tajā pat laikā rūpētos par mūsu planētas nākotni.

Tonējoša matu želeja sirmiem matiem

Mūsdienās sirmi mati ir ne tikai vecāka gadagājuma cilvēkiem. Bet tam ir lielisks risinājums! Iepazīsties – melna, tonējoša matu želeja "BES IN BLACK Black gel", kas ir vieglas fiksācijas tonējoša veidošanas želeja sirmiem vai gaišiem matiem. Pārklāj arī dzeltenīgo pigmentu, neveido pleķus un ir viegli nomazgājama. Lietošana pavisam vienkārša – izvēlēto produkta daudzumu vienmērīgi iestrādā sausos vai mitros matos un veido iecerēto.

Kutikulu eļļa pret nagu šķelšanos

Tuvojas aukstais laiks, tāpēc ir īstais brīdis parūpēties par savām rokām un nadziņiem. "Dadi`Oil" sastāvā ir 21 ēteriskā eļļa, kas mitrina un aizsargā ādu no plaisāšanas, kā arī novērš nagu šķelšanos. "Dadi`Oil" ir produkts Nr. 1, ko apliecina arī "Nails Readers`Choise Awards" rezultāti. Eļļa ātri iesūcas ādā un nerada taukainas ādas sajūtu. Eļļā tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas, kā, piemēram, avokado, nerafinēta olīveļļa, vitamīns E, hohoba. Turklāt tai piemīt pretiekaisuma efekts ar patīkamu aromātu.

Intensīva maska matiem

Ja tevi satrauc sašķēlušies matu gali, tad maska "20 For You spray" ir kā radīta tev. Tā atjauno bojātus matus, dziļi baro un atvieglo matu ķemmēšanu. Maska mitrina un kondicionē matus, tos nenoslogojot. Aizkavē matu galu šķelšanos, aizsargā no UV stariem un karstuma ietekmes. Šis produkts padara matus mīkstus un zīdainus, piešķir apjomu un spīdumu, paildzina frizūras noturību, saīsina matu žāvēšanas laiku un padara matus pakļāvīgus ieveidošanai ar loku šķērēm vai matu taisnotāju. Produktam piemīt patīkams, relaksējošs aromāts, un tas nav jāizskalo.

Dumpinieciskā "Kinetics" nagu lakas kolekcija

"Dumpinieciskā sirds, kas izlaužas brīvībā! Nav viltota greznuma, nav pārspīlēti mērķi. Ļauj savai harismai vaļu kā konfeti lietum līt un spīdēt spoži – kļūstot par tēlu. Tavs neatkārtojamais haoss ir reta svētlaime. Notici savai pašas sacerētajai melodijai un esi priekšplāna dejotāja savā dzīvē.

Padari to vērtīgu un neaizmirstamu un pievieno šo krājumu saviem neaizmirstajiem brīžiem. Un atceries – dzīve nav jāņem nopietni!" aicina Latvijas kosmētikas ražotājs "Kinetics", kas izstādē prezentēs savu jauno svētku nagu lakas kolekciju "Rebel Heart. Holiday 2019". Visas astoņas jaunās svētku kolekcijas krāsas būs pieejamas gan "SolarGel" nagu lakām, gan "Shield" želejlakām. Un vēl – pirmo reizi izstādē jaunā produktu sērija pedikīram "Pro SPA".

Jaunums Latvijā – pēdu kopšanas līdzekļi "Footlogix"

2007. gadā Dr. Katarīna fon Gāvele radīja pasaulē pirmo Pediceutical transformējošo pēdu kopšanas kosmētiku "Footlogix", kas risina sarežģītas problēmas pēdu kopšanas nozarē. Tagad šos pēdu kopšanas līdzekļus varēs iepazīt arī Latvijā! Piemēram, pēdu putām-krēmam "Footlogix DD Cream Mousse" piemīt pretnovecošanās un reģenerējoša iedarbība. Putas nekavējoties uzsūcas, aizturot ādā nepieciešamo mitruma līmeni. To sastāvā esošajam Spiraleen piemīt pretmikrobu un ādas kairinājumu mazinoša iedarbība. "Footlogix" jau uzticas miljoniem pēdu vairāk nekā 55 pasaules valstīs.

Eļļa pret matu pūkošanos

"CHI Aloe Vera With Agave Nectar Oil" ir lielisks produkts cirtainu un viļņainu matu īpašniecēm! Eļļas pamatā ir alveja un zīds, kas palīdzēs nostiprināt vājus matus un mazinās to sausumu un lūšanu. Eļļa saglabā matos mitrumu, tos nogludinot un novēršot pūkošanos. Nodrošina izteiktu matu spīdīgumu. Formulas sastāvā ir arī agaves ekstrakts, un tas viss ir bagātināts ar dabīgo vitamīnu kompleksu. Kombinācijā ar CHI 44 keramiku un šķidro zīdu tas palīdzēs matiem atgūt zaudēto mitrumu, atjaunos bojātus un trauslus matus. Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu eļļas uz sausiem vai mitriem matiem un ieveidojiet kā parasti.

Sejas aktīvo vielu koncentrāts – ampulas no "DR. Grandel"

Tik neliela ampula, bet sniedz iespaidīgu rezultātu. Šajā iepakojumā ir trīs ampulas. "Instant Smoother" ampula paredzēta taukainai ādai, novērš kaitinošo spīdēšanu T zonā un samazina poras. Padara ādu maigu un mitrina to. Ideāli piemērota lietošanai zem dekoratīvās kosmētikas. "Contour Lift" ir spēcīga liftinga ampula ar "push up" vaigu pacelšanas efektu, kas nostiprina arī sejas ovālu. "Beauty Date" ampula veicina muskuļu relaksāciju un tūlītēju grumbu izlīdzināšanu. Šo ampulu var izmantot arī kā ātras un efektīvas iedarbības ampulu īpašiem notikumiem.

"Make Up Secret" – jauns zīmols profesionālās kosmētikas tirgū

"MUS Latvia" izstādes "Baltic Beauty 2019" apmeklētājus iepazīstinās ar jaunu profesionālās kosmētikas zīmolu "Make Up Secret", kura klāstā ir profesionāli produkti sejai, acīm, uzacīm, lūpām, kosmētikas otas no dabīgiem un sintētiskiem sariem, pigmenti. Starp citu, izstādē būs iespēja saņemt profesionālu vizāžistu 20 minūšu garas konsultācijas par meikapu – kā ar šiem produktiem panākt perfektas uzacis, sejas ādu vai iegūt dūmakaino meikapu.

Šampūns ar zīdu

"Biosilk" šampūns "Silk Therapy With Organic Coconut Oil" ir bagātināts ar kokosriekstu eļļu un zīdu. Tas maigi attīra matus un atjauno to dabisko mitruma līmeni. Šī matu krāsai drošā formula stiprina matus un atjauno krāsas spilgtumu, padarot tos mīkstus, gludus un zīdainus. Nesatur sulfātus vai parabēnus. Šampūns atdzīvina matus un labvēlīgi iedarbojas uz galvas ādu, novērš matu lūšanu un aizsargā tos no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

Tie ir tikai daži no jaunajiem skaistumkopšanas produktiem, kuri būs aplūkojami un izmēģināmi "Baltic Beauty 2019". Ar citiem varat iepazīties izstādes mājaslapā bt1.lv/bb sadaļā "Jaunākie produkti un procedūras".

Baltijas vērienīgākie skaistuma industrijas svētki

Jau no 8. līdz 10. novembrim Ķīpsalā notiks skaistumkopšanas izstāde "Baltic Beauty 2019", kur hallēs – "Matu skaistuma pasaule" un "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" – dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 355 dalībnieki no 20 pasaules valstīm! Gan uzņēmumu ekspozīcijās, gan konkursu un meistarklašu laukumos varēs ne vien vērot meistaru paraugdemonstrējumus, bet arī konsultēties un smelties zināšanas.

Šogad "Baltic Beauty" norisināsies 7 vērtīgas konferences, 49 profesionālie konkursi, 30 meistarklases, 25 semināri un 49 profesionālie konkursi. Plašo konkursu programmu papildinās jauns konkurss "Artdeco Glam Make-up". "Baltic Beauty 2019" pasākumu programmu skatiet: www.bt1.lv/bb

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, SIA "Pigmalions", "Aroma Life Institute".

Izstādes darbalaiks:

8.–9. novembris 11.00–20.00    

10. novembris 11.00–19.00

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas. Biļetes var iegādāties arī internetā šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40985894sec.