Kalnciema kvartāla tirgus decembrī notiek Āgenskalna tirgū

Visu decembri Āgenskalna tirgus un Kalnciema kvartāls aicina droši iegādāties Latvijas ražotāju pārtiku un dāvanas Āgenskalna tirgus āra teritorijā un internetveikalā agenskalnatirgus.lv! Šogad decembra tirgi notiek jaunā formātā – brīvdienās iemīļotos Kalnciema kvartāla pārtikas tirgotājus un ceturtdienās, piektdienās amatniekus sastapsiet Āgenskalna tirgus pagalmā. Tiks padomāts arī par siltajiem dzērieniem, street food un Ziemassvētku noskaņu.

Iepriecināt sevi un tuvos varat ar dabīgām delikatesēm – īpaši decembra nedēļas nogalēs atradīsiet bioloģiskus apelsīnus no Sicīlijas, irbeņu sulas un ekstraktus, kaņepju šokolādes, cbd eļļas, dzirkstošās bērzu sulas, olīveļļas no Krētas, lavandas, sāļās, vegāniskas, bezglutēna un dažnedažādas piparkūku mīklas, bezalkoholiskos ingvera dzērienus, riekstu sviestus un bio medu, kazas un aitas sierus, lauku krāsnī ceptu maizi, dabīgās tējas, iecienītās lauku kūkas, Āfrikas samus, itāļu virtuvi, priežu skuju hlorofilus un priežu čiekuru sīrupus, un vēl!

Savukārt ceturtdienās un piektdienās varēsiet nesteidzīgi meklēt dāvanas svaigā gaisā, jo decembrī tirgū būs Latvijas keramika, smalki adījumi, šampūnziepes, stikla un akmens rotas, dizaina maskas, sveces par ražotāja cenām un daudz kas cits. Pie krāmu tirgotājiem noteikti būs dāvanas, ar ko iepriecināt cilvēkus, kuriem jau viss ir – senlietu klāstā vienmēr atradīsies kas neredzēts un īpašs.

Darba laiks: pārtika otrdien-svētdien 9.00-20.00, amatnieki ceturtdien-piektdien 14.00-20.00, tirgus pasūtījumus agenskalnatirgus.lv nodrošinām 4 reizes nedēļā (otrdien, ceturtdien, piektdien, sestdien).

Visu decembri iesakām arī apskatīt laikmetīgās keramikas pop-up piedāvājumu agenskalnatirgus.lv un Kalnciema kvartāla galerijā, kur savus darbus piedāvā vairāk nekā 15 zināmi un jauni keramikas zīmoli (Laima Ceramics, Ciparnīca, Olte Ceramics, Peace of Touch, MAALI u.c.).

Esam sagatavojuši Jums ekskluzīvu dāvanu servisu – aicinām doties ciemos pie Latvijas zemniekiem un mājražotājiem un dāvināt šādu iespēju citiem – no siera gatavošanas kazu fermā līdz purvu eksotikai. Dodieties aizraujošā ekspedīcijā uz šitake mežu, nodegustējiet 40 čili šķirnes, ko audzē tepat Latvijā, vai siltajā sezonā salasiet ogas ziemas krājumiem 30 hektāru plantācijā. Kalnciema kvartāla dāvanu serviss šeit: www.kalnciemaiela.lv.

NB! Tirgū masku lietošana ir obligāta – gan dalībniekiem, gan apmeklētājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39405584sec.