Megaizpārdošana un ballīšu izstāde - Ķīpsalas jaunākie pasākumi

Starptautisko izstāžu halle Ķīpsala un starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 2010. gadam ieplānojusi daudz ļoti interesantu pasākumu - gan ilgi gaidītu un tradicionālu, gan arī jaunu un inovatīvu. 2010. gada sezonā plašajam izstāšu klāstam pievienojas divas jaunas - 09.-11.04.2010 norisināsies pasākumu rīkošanas preču un pakalpojumu izstāde FIESTA EXPO 2010 (Pasākumu rīkošanas aģentūras, svētku norises vietas. Pasākumu noformējums, floristu pakalpojumi. Svētku mielasts, tortes. Pasākumu vadītāji, mākslinieki, iluzionisti. Tehniskais nodrošinājums. Transporta noma svinībām. Tērpi un aksesuāri, rotaslietas. Poligrāfijas pakalpojumi. Frizūras, manikīrs un meikaps, stilistu pakalpojumi. Fotogrāfa un videooperatora pakalpojumi. Suvenīri, netradicionālas un tematiskas dāvanas. Deju kursi. Specializētie mediji. Juridiskie un banku pakalpojumi), savukārt no 04.-14.06.2010 notiks MEGA outlet – preču izpārdošana CENPLĒSIS (Mēbeles, interjera elementi. Mazā un lielā sadzīves tehnika, televizori. Pazīstamu zīmolu apģērbi un apavi. Sadzīves ķīmija, auto riepas, diski, rezerves daļas, aksesuāri. Dažādu pakalpojumu sniedzēji.). Būs interesanti!

 

2010. GADA IZSTĀŽU SARAKSTS

17. starptautiskais tūrisma gadatirgus

BALTTOUR 2010

5.–7. februāris

Rīkotājs: ALTA un BT 1

Tūrisma industrijas pārstāvji. Aģentūras. Profesionālās tūrisma organizācijas. Ārvalstu tūrisma pārstāvniecības. Aviokompānijas. Transporta pakalpojumi. Viesnīcas. Mediji.

12. starptautiskais erotikas festivāls

EROTS 2010

19.–20. februāris

Labāko Latvijas un ārzemju klubu un kolektīvu jaunākās šovprogrammas, skatītāju un profesionāļu konkursšovi. Intīmpreces un farmakoloģija, masāžas, erotiskā veļa, literatūra, plakāti, video un mūzika. Erotiski ādas izstrādājumi, tetovēšana un pīrsings, rotaslietas. Profesionālās medicīnas asociācijas un speciālistu konsultācijas.

Starptautiskā erotikas gada balva Baltic Erotic Award.

16. starptautiskā izglītības izstāde

SKOLA 2010

25. – 28. februāris

Izglītības iestādes, centri un kursi. Mācību palīglīdzekļi, kabinetu aprīkojums. Izglītība un darbs ārzemēs. Bērnu un jauniešu vasaras nometnes.

13. starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde

LATVIJAS GRĀMATU IZSTĀDE 2010

25. – 28. februāris

Izdevniecības, apgādi, grāmattirgotāji, vairumtirgotāji. Bibliotēkas. Antikvariāti, muzeji. Nozares asociācijas.

24. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde

MĀJA I 2010

11.–14. marts

Arhitektūra. Dizains. Projektēšana. Celtniecība. Rekonstrukcija. Celtniecības tehnika un materiāli. Sanitārtehnika un siltumtehnika. Apgaismojums, elektroinstalācijas materiāli. Mājas tehnoloģijas un iekārtas. Videi droša būvniecība. Nekustamais īpašums. Konferences un semināri.

17. starptautiskā aktīvās atpūtas un sporta izstāde ATPŪTA UN SPORTS 2010

Velosipēdu, to piederumu un aksesuāru sadaļa

VELO 2010

Sporta un fitnesa klubu un aprīkojuma sadaļa

FITNESS 2010

Makšķerēšanas piederumu un aksesuāru sadaļa

MAKŠĶERĒŠANA 2010

Kemperu un dzīvojamo treileru sadaļa

CAMPER 2010

25.–28. marts

Preces tūrismam, aktīvai atpūtai, sportam. Sporta un atpūtas kompleksi. Paraplāni un motoparaplāni, kaitings. Aktīvās atpūtas, tūrisma un sporta nozares serviss. Ceļojumi aktīviem cilvēkiem. Dzīvojamo kemperu un karavānu tirdzniecība un noma.

Sadaļa VELO 2010. Velosipēdi, velosipēdu rezerves daļas, piederumi un serviss. Velokarti, bokarti. Velotūrisms un veloceļojumi.

Sadaļa FITNESS 2010. Sporta un fitnesa klubu aprīkojums un iekārtas, trenažieri. Uztura bagātinātāji un sporta apģērbi. Sporta klubi, sporta pasākumi un sporta interešu klubi.

Sadaļa MAKŠĶERĒŠANA 2010. Makšķerēšanas piederumi un aksesuāri. Makšķerēšanas bāzes un kempingi. Speciālie dīķi un ezeri. Niršana un zemūdens medības. Ar makšķerēšanu saistīti ceļojumi un pasākumi.

Sadaļa CAMPER 2010. Kemperu, karavānu un dzīvojamo treileru tirdzniecība un noma. Aprīkojums auto ceļojumiem.

11. starptautiskā motociklu un aksesuāru izstāde MOTOCIKLS 2010

25.–28. marts

Dažādu veidu motocikli, kvadricikli un motorolleri, to aksesuāri. Aprīkojums motociklistiem. Motociklistu klubi.

14. starptautiskā laivu un jahtu izstāde

BALTIC BOAT SHOW 2010

25.–28. marts

Laivas, jahtas, kuteri, ūdensmotocikli, katamarāni, piepūšamās un stiklplasta laivas. Ūdenstransporta aprīkojums un rezerves daļas. Laivu dzinēji, laivu piestātnes, navigācijas iekārtas. Laivu un jahtu apdrošināšana.

PŪKAINĀS DIENAS ĶĪPSALĀ

3.–4. aprīlis

Suņu, kaķu un zaķu izstādes. Amatnieku tirgus, atrakcijas un rotaļas visai ģimenei.

Pasākumu rīkošanas preču un pakalpojumu izstāde

FIESTA EXPO 2010

Kāzas. Izlaidumi. Svētki un ballītes

9.-11. aprīlis

Pasākumu rīkošanas aģentūras, svētku norises vietas. Pasākumu noformējums, floristu pakalpojumi. Svētku mielasts, tortes. Pasākumu vadītāji, mākslinieki, iluzionisti. Tehniskais nodrošinājums. Transporta noma svinībām. Tērpi un aksesuāri, rotaslietas. Poligrāfijas pakalpojumi. Frizūras, manikīrs un meikaps, stilistu pakalpojumi. Fotogrāfa un videooperatora pakalpojumi. Suvenīri, netradicionālas un tematiskas dāvanas. Deju kursi. Specializētie mediji. Juridiskie un banku pakalpojumi.

15. starptautiskā tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstāde

INTERTEXTIL BALTICUM 2010

9.–11. aprīlis

Audumi, materiāli, šūšanas piederumi un izejvielas. Apģērbi, trikotāža, veļa, zeķes un apavi. Izstrādājumi no ādas un kažokādas, mājas tekstils. Ražošanas iekārtas un tehnoloģijas. Apģērbu dizains. Jaunāko kolekciju prezentācijas. Aksesuāru tirdzniecība.

10. jauno modes mākslinieku konkurss

HABITUS BALTIJA 2010

10. aprīlis

Jauno modes mākslinieku tērpu kolekcijas. Konkursa kategorijas – 1) rūpnieciskais prêt-à-porter 2) mākslinieciskais prêt-à-porter 3) mākslinieciski atraktīvā avangarda mode. Uzvarētāju apbalvošana un labāko kolekciju prezentācijas.

8. starptautiskā lauksaimnieciskās ražošanas un infrastruktūras izstāde

RIGAAGRO 2010

15.–18. aprīlis

Lauksaimniecības, lopkopības, dārzkopības, zivsaimniecības tehnika un tehnoloģijas. Infrastruktūra. Pārvalde lauku ražošanā, saimniekošanas jaunumi un konsultācijas. Loģistika, finanses, jaunākās zinātniskās izstrādnes.

14. starptautiskā dārza un floristikas izstāde

DĀRZS. FLORA 2010

15.–18. aprīlis

Ainavu arhitektūra, apzaļumošana un labiekārtošana. Sēklas un stādi. Ziedi un floristika. Dārza tehnika, inventārs. Augsnes uzlabotāji.

6. starptautiskā medību, medību saimniecības un medību inventāra un aprīkojuma izstāde

MEDĪBAS 2010

15.–18. aprīlis

Medību ieroči, inventārs un aprīkojums. Medību saimniecības. Medību tūrisms. Semināri. Konsultācijas. Sacensības.

10. starptautiskā mežsaimniecības un koksnes produktu izstāde-forums

MEŽS UN KOKS 2010

15.–18. aprīlis

Mežu apsaimniekošana, meža un mežizstrādes tehnika, kokmateriālu pirmapstrāde, kokmateriālu zāģēšanas un sagatavošanas iekārtas. Darba aizsardzība un darba apģērbi. Konsultācijas un prezentācijas. Tehnikas demonstrācijas, sacensības. Nozarē strādājošo izglītība.

10. starptautiskā automobiļu izstāde Rīgā
BALTIC INTERNATIONAL MOTORSHOW RIGA 2010
29. aprīlis–2.maijs

Rīkotājs: LPAA. Līdzorganizators: BT 1

Starptautiskās Autoražotāju asociācijas (OICA) kalendāra izstāde.

Starptautiskā bērnu preču un pakalpojumu izstāde

BĒRNU PASAULE 2010

7.– 9. maijs

Apģērbi, apavi, ratiņi, rotaļlietas, pārtika, mēbeles, higiēnas preces bērniem un zīdaiņiem. Piederumi bērnu drošībai mājās un automašīnā. Apģērbi un preces grūtniecēm. Pirmsskolas izglītība un auklīšu dienesti. Finanses un apdrošināšana. Sabiedriskās organizācijas. Nozares asociācijas un prese. Semināri.

5. nacionālā specializētā medicīnas izstāde

MEDBALTICA 2010

13.–15. maijs

Farmakoloģijas un medicīnas tehnoloģijas. Zobārstniecības iekārtas, materiāli, piederumi. Optika. Specializētā literatūra.

MEGA outlet – preču izpārdošana

CENPLĒSIS 2010

4.–14. jūnijs

Mēbeles, interjera elementi. Mazā un lielā sadzīves tehnika, televizori. Pazīstamu zīmolu apģērbi un apavi. Sadzīves ķīmija, auto riepas, diski, rezerves daļas, aksesuāri. Dažādu pakalpojumu sniedzēji.

7. starptautiskā ziedu un dārza izstāde-gadatirgus

VASARAS SVĒTKI DĀRZAM 2010

11.-13. jūnijs

Ziedu kolekcijas. Sēklas un stādi. Ainavu arhitektūra, apzaļumošana un labiekārtošana. Dārza tehnika, inventārs. Augsnes uzlabotāji. Gadatirgus.

15. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde

Starptautiski pārtikas produktu konkursi Starptautiski pavāru un konditoru konkursi

Starptautisks bārmeņu konkurss

Starptautisks baristu konkurss

RIGA FOOD 2010

8.–11. septembris

Pārtikas produkti. Delikateses, jūras veltes, garšvielas. Konservi, saldēti produkti, pusfabrikāti. Veģetārā un diētiskā pārtika. Alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni. Sabiedriskās ēdināšanas tehnoloģijas un produkti. Pārtikas pārstrādes iekārtas, izejvielas un aprīkojums. Iepakošanas iekārtas un iepakojums. Veikalu un restorānu aprīkojums. Viesnīcu aprīkojums. Mājsaimniecības un virtuves piederumi. Dezinfekcijas un tīrīšanas līdzekļi. Galda dekorēšana un dizains. Suvenīri un idejas dāvanām.

11. starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde

PET EKSPO 2010

18.–19. septembris

Dzīvnieku barība. Aksesuāri. Veterinārija. Izglītība un informācija. Plašākā dzīvnieku ekspozīcija.

Starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde
BALTIC FURNITURE 2010

30. septembris –3. oktobris

Baltijas mēbeļu ražotāju ekspozīcija. Sabiedrisko un dzīvojamo telpu mēbeles. Mēbeļu furnitūra un detaļas. Mēbeļu apdares materiāli. Interjers un dizains. Baltijā ražoto mēbeļu dizaina konkurss.

Starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde

MĀJA. DZĪVOKLIS 2010

14.–17. oktobris

Arhitektūra. Dizains. Projektēšana. Celtniecība. Rekonstrukcija. Remonts. Apdares materiāli. Sanitārtehnika, siltumtehnika. Apgaismojums, elektroinstalācijas materiāli. Mājas tehnoloģijas un iekārtas.

6. starptautiskā enerģētikas, energoefektivitātes un vides tehnoloģiju izstāde VIDE UN ENERĢIJA 2010

14.–17. oktobris

Atjaunojamie energoresursi, to ieguves tehnoloģijas. Elektroenerģijas ražošana, pārvade, sadale. Elektrotehniskās iekārtas, materiāli, mēraparāti. Rūpnieciskās iekārtas, procesu automatizācija un vadība. Enerģiju taupoša apgaismes tehnika. Siltumenerģijas ražošana un siltumtehnikas iekārtas. Siltumizolācija un ēku siltināšana. Ēku vadības sistēmas, energoaudits, termogrāfija. Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas. Ūdens apstrādes un notekūdeņu tehnoloģijas un aprīkojums. Filtrācijas iekārtas. Sūkņi. Cauruļvadi, to armatūra. Atkritumu apsaimniekošana, to otrreizēja pārstrāde. Gaisa piesārņojums, analīzes un attīrīšana. Vides aizsardzība, monitorings. Kontroles sistēmas un mēraparatūra. Inženiertehniskā un ekoloģiskā būvniecība. Videi draudzīga degviela un transports. Komunālā speciālā tehnika un aprīkojums.

6. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts

Starptautiska izstāde, forums, festivāls, konkursi, konferences, meistarklases, semināri, paraugdemonstrējumi

BALTIC BEAUTY WORLD 2010

29. – 31. oktobris

Rīkotājs: BT 1 un “Skaistums matu kosmētika”

Ārstnieciskā, profesionālā un plaša patēriņa kosmētika. Parfimērija, matu un nagu kopšanas līdzekļi. Frizētavu, kosmētisko kabinetu, SPA centru aprīkojums. Solāriji. Aromātterapija. Specializētā literatūra un periodika.

Starptautiskā rūpnieciskās ražošanas materiālu un tehnoloģiju, mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas un instrumentu izstāde

TECH INDUSTRY 2010

11.-13. novembris

Metālapstrādes iekārtas un darbgaldi, metālapstrādes pakalpojumi, metālizstrādājumi. Metināšanas iekārtas un materiāli. Rūpnieciskās iekārtas un materiāli. Mašīnbūve, automātika, vadības sistēmas. Instrumenti, instrumenti metālapstrādei. Elektronika, elektrotehnika. Hidrauliskās, pneimatiskās ierīces un materiāli, gaisa plūsmu tehnoloģijas. Gāzes apgādes iekārtas un materiāli. Plastmasas apstrādes darbgaldi, plastmasas un gumijas izstrādājumi ražotnēm. Hidrotehnoloģijas, darbmašīnu serviss, abrazīvi, noliktavu aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas tehnika, specializētā programmatūra un konsultācijas.

Starptautiskā izstāde un mēbeļu ražošanas nodrošinājuma profesionālais kontaktu forums

KOKAPSTRĀDE. IEKĀRTAS. TEHNOLOĢIJAS. INSTRUMENTI 2010

11.-13. novembris

Iekārtas kokzāģētavām, kokapstrādes iekārtas un darbgaldi, iekārtas un materiāli mēbeļu ražošanai, griezējinstrumenti. Kokapstrādes un celtniecības instrumenti, koksnes apdares tehnika un materiāli, kravu iepakojums, koksnes ķīmiskā apstrāde. Mēbeļu, logu un durvju furnitūra.

6. darba vides drošības, darba aizsardzības un strādājošo aizsardzības izstāde

DROŠAM DARBAM 2010

11.-13. novembris

Darba vides drošības sistēmas, aprīkojums. Individuālie un kolektīvie aizsardzības līdzekļi – darba apģērbi un aizsargtērpi, aizsardzības līdzekļi darbam ar bīstamām iekārtām, ķīmiskām vielām, bīstamiem atkritumiem un radiācijas apstākļos. Darba aizsardzības sistēmas organizācija un apmācība. Objektu drošība un aizsardzība. Risku novērtēšana un novēršana. Ugunsdzēšanas sistēmas un iekārtas, ugunsdzēsības inventārs un speciālā ugunsdzēsības tehnika. Tehniskā un fiziskā apsardze, video novērošana, drošības sistēmas un sakaru līdzekļi. Transporta drošība. Veselības aizsardzība. Darba vietas ergonomika.

Nodarbinātības un profesionālās izaugsmes izstāde

DARBS UN KARJERAS IESPĒJAS 2010

25.-27. novembris

Informācija par darbā iekārtošanas iespējām, darba vakancēm Latvijā un ārzemēs, darba tiesībām Latvijā un ārzemēs, karjeras iespējām. Kvalifikācijas celšanas kursi, apmācība pieaugušajiem, valodu kursi, semināri. Jauniešu kultūras apmaiņas un kultūras apmaiņas darba programmas. Tikšanās ar darba devējiem. Konsultācijas.

Izstāžu sarakstā iespējamas izmaiņas.

Sarakstā ievietoti BT 1 rīkotie projekti, kā arī projekti, kurus BT 1 organizē kopā ar sadarbības partneriem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Estravel Latvia
,


Avis
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96332502sec.