Sāksies izstāde Atpūta un Sports 2010

Jau šonedēļ izstādē “Atpūta un Sports 2010” apmeklētāji varēs iegūt ļoti plašu un izsmeļošu informāciju par dažādiem sporta veidiem, varēs satikt daudzus pazīstamus sportistus un arī paši izmēģināt spēkus dažādos sporta veidos.

Sporta federācijas, biedrības un klubi – vienkopus Ķīpsalā

Šogad līdztekus izstādes „Atpūta un Sports 2010” ekspozīcijas hallei darbosies Pasākumu halle, kurā būs pārstāvētas dažādas sporta biedrības, federācijas un klubi, tostarp arī slavenais basketbola klubs “TTT Rīga”, Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF), Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF), Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (LBFBF) un citi. Ikvienam interesentam būs iespēja iegūt plašu informāciju par dažādiem sporta veidiem, izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā un izvēlēties sev piemērotāko.

Pazīstami sportisti dalīsies pieredzē un sniegs autogrāfus

Autogrāfu kolekcionāri, sporta līdzjutēji un interesenti Ķīpsalā varēs sastapt daudzus pazīstamus sportistus un sporta veterānus, varēs papildināt savas kolekcijas ar sportistu autogrāfiem, kā arī ieklausīties sportistu stāstītajā un uzzināt sev interesējošo par sportistu profesionālajām gaitām. Izstādē būs sastopami Vankūveras olimpisko spēļu vicečempioni kamaniņu sportā brāļi Šici, kamaniņu sporta nacionālās izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis, daudzkārtējais Eiropas un Pasaules čempionātu kultūrismā godalgoto vietu ieguvējs, Mr. Universe 2009 Aivars Visockis, LBFBF titulētākā sportiste, Eiropas un Pasaules čempionātu fināliste fitnesā Olga Aleksejeva, kamaniņu sporta leģenda Vera Zozuļa, XXI ziemas olimpisko spēļu dalībnieki kamaniņu sportā Mārtiņš Rubenis, Agnese Koklača, Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, BMX Eiropas čempions Miks Puķītis, gaisa kuģotāji – Latvijas čempioni – Kristīne Vēvere, Gints Gailis, Arnis Miķelsons, Kaspars Stāmurs un citi.

Pasākumi no rīta līdz vakaram

Pasākumu hallē notiks dažādas sacensības un paraugdemonstrējumi. Apmeklētāji varēs vērot paukošanas, loka šaušanas, lakrosa, galda tenisa, ielu vingrošanas, florbola, regbija, šautriņu mešanas un novusa spēles paraugdemonstrējumus, bridža paraugturnīru, kā arī paši piedalīties lakrosa miniturnīra interkrosa spēlē, galda tenisa un galda hokeja turnīros, orientēšanās spēlē, izmēģināt spēkus klinšu kāpšanā un citos sporta veidos. Bērni un jaunieši šeit varēs uzzināt visu par kamaniņu sportu, kā arī aplūkot sportistu ekipējumu – kamanas, kombinezonus, ķiveres un specializētos nobrauciena apavus. Tiks dota iespēja pat izmēģināt ziemas un vasaras kamanas.

Jau piekto gadu Ķīpsalā notiks sacensības kāpšanas sportā “Baltic Open Bouldering Edition ‘10”. 27. un 28. martā sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Latvijas sacentīsies 4,5 m augstas, ļoti sarežģītas un izaicinošas kāpšanas sienas pievarēšanā. Savukārt 25. un 26. martā īpaši izveidoto kāpšanas sienu varēs izmēģināt ikviens interesents.

Sestdien, 27. martā, plkst. 11.00 notiks sacensības jaunajiem loka šāvējiem “Mani pirmie starti”, bet plkst. 13.00 notiks spēkavīru sacensības.

Svētdien, 28. martā, plkst. 12.00 notiks Latvijas čempionāts spēka trīscīņā vīriem. Plānots, ka sacensībās piedalīsies aptuveni 40 spēcīgākie Latvijas smagatlēti. Paralēli sacensību norisei varēs uzzināt par nepieciešamo ekipējumu šim sporta veidam, kā arī par sportistu uzturu. Savukārt plkst. 12.00 džudo klubs “LIDO” organizēs bērnu džudo sacensības.

28. martā Ķīpsalā notiks arī Fitnesa forums 2010”, ko rīko LTRK sadarbībā ar BT 1. Nozares profesionāļi tiks iepazīstināti ar investīciju piesaistes iespējām, personāla vadību un fitnesa nozares uzņēmumu pakalpojumu efektivitātes paaugstināšanas iespējām, tiks sniegts ieskats jaunākajās sporta uztura un fitnesa klubu aprīkojuma tendencēs un informācija par jaunajiem sporta veidiem. Plašāka informācija: www.bt1.lv/bt1/atputasports/?link=00000004.

No 25. līdz 28. martam Ķīpsalā vienlaikus ar aktīvās atpūtas un sporta izstādi “Atpūta un Sports 2010” notiks arī motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2010” un laivu un jahtu izstāde “Baltic Boat Show 2010”. Izstādes rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Plašāka informācija izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/bt1/atputasports.

Pielikumā Pasākumu halles programma.

Izstādes darba laiks:
25. martā 11.00–18.00
26. un 27. martā 10.00–18.00
28. martā 10.00–17.00

Biļešu cenas:

Ieejas biļete – Ls3,00
Pensionāriem, skolēniemlīdz 18 gadiem – Ls 2,00
Ģimenei (2 + 2) – Ls6,50

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,


1. Stāvs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04499102sec.