Erotā 2011 viesosies latviešu čipendeiļi no Spānijas

18.-19.02.2011 lielākajā erotikas festivālā Erots 2011 pirmoreiz piedalīsies latviešu čipendeiļi jeb deju grupa Wildcats, kas speciāli ieradīsies no Spānijas, lai februāra spelgonī Latvijas publikai dāvātu provokatīvu un baudpilnu erotisko šovu.

Deju grupa “Wildcats” – trīs muskuļoti, izskatīgi un šarmanti puiši no Latvijas, kas šobrīd dzīvo un strādā Spānijā. Visi puiši ikdienā strādā par personīgajiem treneriem, bet vakaros nododas savai iemīļotajai nodarbei – dejošanai. Ar saviem erotiskajiem deju šoviem puiši ir iekarojuši daudzu meiteņu sirdis Spānijā. “Konkurentu Spānijas dienvidos mums jau nav, tagad iekarosim Latviju,” ir pārliecināts viens no “Wildcats” dalībniekiem Dima Dragon.

“Wildcats” puiši plašākai publikai Latvijā būs redzami pirmoreiz, tādēļ speciāli “Erotam 2011” puiši ir sagatavojuši atraktīvu programmu. Puiši sola, ka skatītājiem noteikti būs interesanti, jo katra deja tiek iestudēta kā neliela teatrāla aina, kam ir pamatā kāds erotisks stāsts. Būs dejas gan policistu tērpos, gan īsts uguns šovs, kur būs arī žonglēšana ar uguns vālēm un daudz kas cits.

Kopā ar “Wildcats” Rīgas šovā piedalīsies arī akrobāts ar galvu reibinošiem trikiem. Vienmēr, kad uzstājas seksīgie, mežonīgā spēka pilnie čipendeiļi, sievietes vēlas iesaistīties viņu priekšnesumos, jo puiši māk pārsteigt un iepriecināt.

Lielākais erotikas festivāls Baltijā “Erots 2011” piedāvās plašu mīlas preču klāstu un krāšņu erotikas piesātinātu, daudzveidīgu izklaidi, kuru varēs baudīt brīvā atmosfērā, gūstot jaunus seksualitātes pārpilnus iespaidus. Apmeklētāji varēs baudīt pārsteigumiem pilnus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, kā arī erotiskā teātra priekšnesumus. Arī paši apmeklētāji varēs “iekosties” erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātēs, tostarp arī demonstrējot savu dejas māku pie stieņa uz īpaši izbūvētas bāra skatuves, vai īpaši iekārtotā foto stendā varēs nofotografēties kopā ar “Erota” zvaigznēm. Savukārt tie, kas vēlas baudīt saldo 80. gadu disko mūzikas noskaņu, aicināti pakavēties “Expo Cafe”, kas būs pārtapusi par disko klubu ar dīdžeju un go-go dejotājiem.

Ieeja no 18 gadu vecuma!

Tikai Ķīpsalas hallē(darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30)un “Islande Hotel” vēl iespējams iegādāties ieejas kartes par – 6 latiem! Savukārt iepriekšpārdošanā “Biļešu servisa” (http://www.bilesuserviss.lv/) kasēs ir iespējams iegādāties biļetes par Ls 7,50!Tuvojoties “karstajam” pasākumam, kā arī pasākuma laikā, biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

“Erots 2011” norises laiki:
18. februāris 18.00–3.00
19. februāris 17.00–4.00

“Erots 2011” apmeklētājiem festivāla īpašā viesnīca “Islande Hotel” piedāvās vēl nebijušu iespēju – divatā izmantot četrzvaigžņu viesnīcas īpašos numurus, kas ierasti maksā 53 latus, par Ls 32 diennaktī. Turklāt cenā ir iekļautas arī brokastis, rīta sauna un fitnesa centra apmeklējums.

Izstādi-festivālu “Erots 2011” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes līdzorganizators ir firma “Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls “Kupidons plus”. Pasākuma sponsori ir “Contex” prezervatīvi un “Cēsu alus”, festivāla oficiālais klubs “SCANDAL” un īpašā viesnīca “Islande Hotel”. Informatīvais sponsors ir Radio Capital Fm (http://www.capitalfm.lv/ )

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Riga Islande Hotel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53165603sec.