Viesnīca Hotel Bergs saņem prestižo starptautisko viesnīcu balvu

Viesnīca Hotel Bergs saņem balvu Highly Commended Best Small Hotel Latvia kā visaugstāk uzteicamākā mazā viesnīca Latvijā starptautiskajā konkursā Starptautiskā viesnīcu balva 2012-2013 (International Hotel Awards 2012-2013) un pirmo reizi pārstāv Latviju šinī starptautiskajā konkursā. Svinīgā balvas pasniegšanas ceremonija notika 2012. gada 4. novembrī viesnīcā Marriott Covent Garden, Londonā starptautiskās tūrisma izstādes World Travel Market (WTM) laikā.

"International Hotel Awards saņemšana ir apliecinājums jau esošajiem apbalvojumiem un nostiprina viesnīcas Hotel Bergs pozīcijas starp augstas klases viesnīcām Eiropā, tādējādi ar prieku pārstāvot Latvijas vārdu pasaulē," atzīst viesnīcas Hotel Bergs direktore Iveta Sprūdža.

Konkurss Starptautiskā īpašumu balva (International Property Award) norisinās jau astoņpadsmit gadus un pirms diviem gadiem tika izdalīta atsevišķa Starptautiskā viesnīcu balva, pieaugot pretendentu skaitam no viesmīlības sektora. Balvas uzvarētāju logo visā pasaulē zināms kā viesnīcu nozares izcilības simbols. Viesnīcas tiek vērtētas vairākās kategorijās, iedalot viesnīcas pēc to lieluma, kā arī izdalot kategorijas: labākā arhitektūra, interjera dizains, viesnīcas mārketings, labākā viesnīcas mājas lapa. Viesnīcas tiek vērtētas reģionālajā līmenī un visaugstāk novērtētās viesnīcas sacenšas savā starpā starptautiskajā līmenī.

Pretendentus vērtē pieredzējušu profesionāļu žūrijas komanda, par pamatu ņemot viesnīcu sagatavotās atbildes uz 39 dažādiem jautājumiem par viesnīcu servisu, telpām, saņemtajām balvām, novietojumu, interjera dizainu, arhitektūru, mārketinga stratēģiju. Stjuarts Šīlds (Stuart Shield), Starptautiskās viesnīcu balvas prezidents atzīmē: "Esmu pārliecināts, ka mūsu uzvarētāji piesaistīs pasaules visprasīgākos viesus, kuri vēlas izbaudīt izsmalcinātāko viesnīcu servisu visā pasaulē."

Par Pasaules labāko viesnīcu tika atzīta austrumnieciskajā stilā veidotā Ritz-Carlton viesnīca Dohā, Katarā. Tituls Labākā lidostas viesnīca piešķirta Hilton Frankfurt Airport viesnīcai Vācijā. Par labāko viesnīcu no Eiropas atzīta Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa no Spānijas.

Hotel Bergs galvenais darbības veids ir viesnīcas un restorāna pakalpojumu sniegšana. Viesnīca Hotel Bergs specializējas uz no ārvalstīm ienākošo un reģionālo tūrismu, piedāvājot viesu izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumus, iespēju organizēt dažāda veida saviesīgus pasākumus, konferences un seminārus, kā arī rīkojot izbraukumu banketus.

Viesnīca tika atvērta 2003. gadā, tā saviem viesiem un klientiem piedāvā 38 plašus, individuāli projektētus un iekārtotus viesu apartamentus (45 – 80m²), kas piemēroti gan īsam, gan ilgstošam uzturēšanās laikam. Uzņēmumā strādājošais personāls piedāvā piecu zvaigžņu servisa līmenim atbilstošu pakalpojumu klāstu un apkalpošanas servisu. Kopš 2009. gada papildus līdzšinējam pakalpojumu klāstam tiek piedāvāta atpūta un saviesīgi pasākumi lauku rezidencē – Rūmenes muižā, kas atrodas 100 km attālumā no Rīgas. 

Par uzņēmuma panākumiem liecina 2008. gadā iegūtais Atbilstības sertifikāts, kas apliecina saņēmēja atbilstību piecu zvaigžņu klasifikācijas kategorijai. 2008. gadā viesnīca uzņemta pasaules prestižākajā mazo viesnīcu aliansē SLH (Small Luxury Hotels of the World) kā vienīgā viesnīca no Rīgas. Hotel Bergs pēdējos darbības gados saņēmis vairākas vietēja mēroga un starptautiskus atzinības:

• viesnīca Hotel Bergs izvirzīta prestižajam starptautiskajam konkursam European Business Awards 2012 kategorijā Customer Focus;
• viesnīca atzīta starptautiskajam konkursam The MICE Report Awards 2012 kā The Best Luxury Hotel  viesnīca Latvijā;
• britu izdevums Business Destinations viesnīcu godalgojis par vadošo viesnīcu Latvijā Pasaules luksuss viesnīcas balvai 2009;
• britu izdevums Conde Nast Johansens izvirzījis Hotel Bergs apbalvojumam Izcilākā viesnīca dizaina un inovāciju jomā 2009;
• restorāns BERGS iekļauts starp 50 labākajiem restorāniem Eiropā portāla The European 50 best restaurants topā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelbergs.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Park Hotel Latgola
,


Grand Palace Hotel
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54105091sec.