Rīgā norisināsies Baltijā lielākā specializētā izstāde "Starptautiskās izglītības dienas 2013"

2013. gada 16. martā Rīgā tiks rīkotas "Starptautiskās izglītības dienas". Izstāde norisināsies viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija Elizabetes ielā 55 no pulksten 10.00 līdz 18.00.

Izstādi Latvijā, Igaunijā un Lietuvā organizē  Baltijas starptautiskās izglītības padome (Baltic Council for International Education) kopā ar izglītības aģentūru Meridian Group un Latvijā tā notiek divas reizes gadā jau  13. gadu pēc kārtas, proti, kopš 2005. gada.

Izstādes laikā dažādas izglītības iespējas ārzemēs piedāvās vairāk kā 50 ārvalstu izglītības iestādes, kā Universitātes no Lielbritānijas, tai skaitā arī prestižās Daremas(Durham) un Kārdifas (Cardiff) universitātes, kas ietilpst "Russel Group" (Lielbritānijas prestižāko pētniecisko universitāšu apvienība); koledža no Kanādas; viesnīcu menedžmenta skolas no Šveices; valsts finansētās britu vidusskolas; starptautiskās valodu skolas, kas piedāvā gan vasaras programmas bērniem un jauniešiem, gan pieaugušajiem un biznesā nodarbinātiem cilvēkiem.

Izstādes laikā visas dienas garumā  interesentiem būs iespēja piedalīties semināros: "Mācības valsts finansētās koledžās Anglijā"; "Labākais ceļš uz prestižākajām Lielbritānijas  universitātēm"; "Studijas un sadzīve Nīderlandē"; "Sensoru tehnoloģiju programma Nīderlandē"; "Mācības Kanādā"; "Sagatavošanas kursi IELTS eksāmenam Anglijā"; "Izglītība dizaina sfērā Dānijā un Krievijā".

Jaunieši, kas apsver bakalaura vai maģistrantūras studijas kādā no Eiropas valstīm, varēs uzzināt par Lielbritānijas, Nīderlandes, Šveices, Dānijas, Igaunijas, Austrijas  un Krievijas universitāšu piedāvātajām programām, uzņemšanas noteikumiem, finansu jautājumiem, kā arī praktiskām sadzīves lietām, ar ko nākas saskarties studējot dažādās valstīs.

Līdz ar vasaras tuvošanos aktuāls kļūst jautājums – kā nodarbināt bērnus, lai viņi lietderīgi un ar prieku pavadītu vasaras brīvlaiku. Atbildi uz šo jautājumu varēs rast pie starptautisko valodas skolu pārstāvjiem un izglītības aģentūras "Meridian Group" speciālistiem. Daudzās britu privātskolās vasaras laikā tiek piedāvātas vasaras programmas bērniem. Šoreiz izstādē varēs uzzināt gan par ierastajām angļu valodas un aktivitāšu programmām, kas ļauj iejusties privātskolu atmosfērā un apskatīt Angliju ekskursiju laikā,  gan arī tām, kuras ļauj pārbaudīt savas angļu valodas zināšanas, mācoties akadēmiskos priekšmetus. Jaunieši un pieaugušie, kā arī dažādu organizāciju vadītāji un speciālisti  varēs uzzināt par angļu valodas pilnveidošanas iespējām LSI Portsmouth skolā, kas piedāvā daudzpusīgu programmu klāstu skaistajā un rosīgajā  Anglijas Dienvidu piekrastes pilsētā Portsmutā.

Reģistrācija semināriem Baltic Council for International Education birojā, pa e-pastu: [email protected] vai telefonu +37167317627.

Kopš 1994. gada  MERIDIAN GROUP ir viena no nedaudzajām specializētajām aģentūrām Baltijas valstīs, kura piedāvā saviem klientiem simtiem dažādu mācību programmu ārzemēs. Aģentūra MERIDIAN GROUP ietilpst Starptautiskās Izglītības Baltijas Padomē (Baltic Council for International Education www.balticcouncil.org), ir organizācijas British Education and Travel Association (BETA) dalībniece, kā arī ir viena no lielākās izglītības izstādes Baltijas valstīs "Starptautiskās Izglītības Dienas" Rīgā, Viļņā un Tallinā organizētājām. Aģentūras partneru vidū ir vadošie starptautiskie valodu centri, privātās skolas, koledžas un universitātes.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticcouncil.org un www.meridian.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28636098sec.