FTB Latvia stendā Balttour laikā izdevīgas cenas būs pieejamas gan kruīziem, gan aviobiļetēm

Ceļojumu aģentūra FTB Latvia Balttour 2014 izstādes - gadatirgus laikā no 7. līdz 9. februārim par izdevīgām cenām aicinās doties tuvos un tālos ceļojumos. Vairāk informācijas sniedz FTB Latvia izpilddirektore Anta Jokste

"FTB Latvia stendā varēs iegādāties izdevīgus piedāvājumus, sākot no kruīza brauciena uz Stokholmu līdz pat lidojumam uz Austrāliju. Tādēļ aicinu interesentus sekot līdzi www.ftb.lv sadaļā Balttour publicētajiem jaunumiem par īpašiem piedāvājumiem izstādes laikā," tā Anta Jokste.

Nedaudz ielūkojoties FTB Latvia sarūpētajos piedāvājumos Balttour apmeklētājiem, izpilddirektore Anta sāk ar Tallink kruīza braucienu īpašajiem piedāvājumiem. "Mūsu stendā būs iespējams iegādāties Tallink kruīza braucienus uz Stokholmu ar atlaidi līdz 60 procentiem. Vien jāņem vērā, ka ceļošanas periods ir līdz 31. maijam, un atlaide būs atkarīga no izvēlētā ceļošanas datuma. Īpašas cenas tiks piemērotas arī citiem kruīziem visā plašajā pasaulē - Karību jūra, Vidusjūra, Āzija, Aļaska."

"Pievilcīgus piedāvājumus saņems arī avio transporta piektritēji. Par izdevīgām cenām varēs iegādāties airBaltic lidojumus kopā ar nakšņošanu uz jaunajiem galamērķiem - Abū Dabī, Malta, Palma de Maljorka, Pēterburga, Minhene. Iepriecinošanas cenas būs arī lidojumiem uz Āziju un Austrāliju."

Savukārt ziemas aktīvas atpūtas piekritējiem būs iespēja iegādāties braucienu uz slēpošanas kūrortu Himesa Somijā ar atlaidi līdz 40 procentiem. Kā informē Anta Jokste, ceļojuma cenā ir iekļauti gan transoporta pakalpojumi, gan nakšņošana. Bet tiem, kurus vilina romantiskā un saulainā Toskāna, FTB Latvia kolektīvs sarūpējis īpašas cenas dzīvošanai Toskānas mājās. "Atkarībā no kompānijas lieluma un vajadzībām, iespējams izvēlēties atbilstošu māju atpūtai Toskānā. Balttour laikā māja Toskānā būs pieejama par ļoti izdevīgu cenu, proti, vienam cilvēkam nedēļas ilga atpūta izmaksās vien 100 eiro, ja mājā nakšņosiet 6 cilvēki."

"Ja kāds no piedāvājumiem būs "iekritis acīs", norēķināties par to mūsu stendā varēsiet gan ar maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā. Savukārt mūsu aviobiļešu interneta viekalā www.sky24.lv iegādāties biļetes varēs īpašā kioskā, kas atradīsies izstāžu halles foajē. Vēršu uzmanību arī uz American Express karšu īpašniekiem un tiem, kuri vēlēsies to iegūt savā īpašumā. Tā kā minēto maksājumu karšu īpašnieki saņem atlaides FTB Latvia pakalpojumiem, mūsu stendā varēs sastapt American Express pārstāvjus, kas pastāstīs par kartes priekšrocībām un vajadzības gadījumā arī palīdzēs noformēt kartes pieteikumu."

Uz tikšanos Balttour 2014!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.ftb.lv un www.balttour.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17102695sec.