Daugavpils pilsētas un novada tūrisma piedāvājumu jau 10. sezonu prezentēs izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim, piedaloties starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2014" un strādājot Latgales stendā, biedrības "Daugavpils novada tūrisma informācijas centrs" (TIC) speciālisti jau desmito sezonu Daugavpils pilsētas un novada tūrisma piedāvājumu prezentēs Latvijas tūrisma gada lielākajā pasākumā.

Kā  katru gadu,  arī šogad BT1 izstāžu kompleksā Ķīpsalā no 7. līdz 9. februārim, apmeklējot plašo Latgales stendu starptautiskās tūrisma izstādes – gadatirgus "Balttour 2014" hallē "Apceļo Latviju", ikvienam būs iespēja iepazīties ar Daugavpils pilsētas un novada jaunās tūrisma sezonas piedāvājumiem. Izstādes apmeklētājiem un tūrisma nozares profesionāļiem tiks piedāvāti TIC un Daugavpils pilsētas un novada tūrisma nozares uzņēmēju sagatavotie izdales materiāli.

Šogad izstādē Latgales stenda vienojošais moto būs kulinārais mantojums. Tamdēļ Latgales stendā varēs nogaršot  un iegādāties Latgales saimnieku sarūpētos gardumus un  satikties ar amatniekiem.  Kopā ar tūrisma nozares speciālistiem stendā strādās arī Daugavpils Marka Rotko mākslas centra speciālisti. Baltic Raku keramiku izstādes apmeklētājiem demonstrēs Daugavpils keramiķe Ilona Šauša.Apciemot Daugavpils novadu aicinās arī Višķu tematiskā ciema dalībnieki, Naujenes novadpētniecības muzeja un aģentūras "TAKA" darbinieki, kas arī strādās izstādē. Zīmīgi, ka par Latgales tūrisma galamērķa  reklāmas seju šogad izraudzīta "Mis starptautiskā tūrisma karaliene 2013" (Miss Tourism Queen International 2013) – skaistā daugavpiliete Alise Miškovska, kas izstādes laikā būs sastopama Latgales stendā.

"Balttour 2014" divās hallēs "Apceļo Latviju!" un "Atklāj pasauli!" varēs apskatīt vairāk nekā 450 stendus, kuros savus aktuālākos piedāvājumus prezentēs ap 700 tūrisma uzņēmumu no Latvijas, Itālijas, Izraēlas, Krievijas, Slovākijas, Spānijas, Taizemes, Turcijas, Tunisijas, Ukrainas, Ungārijas, Uzbekistānas, Vjetnamas, Ganas un citām tikpat kolorītām valstīm. Kopumā izstādē piedalīsies vairāk nekā 38 valstu tūrisma aģentūras, operatori, viesnīcas, transporta kompānijas un citi ar tūrismu saistīti uzņēmumi, kas sevi prezentēs gan nacionālajās, gan atsevišķu kompāniju ekspozīcijās. Plānots, ka izstādi trīs dienu laikā apmeklēs ap 30 000 interesentu.

Izstādes darba laiks:

7. februārī pulksten 10.00–19.00

8. februārī pulksten 10.00–18.00

9. februārī pulksten 10.00–17.00

Uzmanību!

Laiks profesionāļiem – 7. februārī 10.00–13.00

Biļešu cenas:

Profesionāļu laikā – EUR 12 (7. februārī 10.00–13.00)

Pieaugušajiem – EUR 5

Skolēniem, pensionāriem – EUR 3,50

Ģimenes biļete (2 + 1) – EUR 10  (ja ir vairāk bērnu – EUR 1,50 (par katru))

Bērniem līdz 7 g. v. – bez maksas!

Papildus informācija par izstādi: www.balttour.lv

 Popularizējot tūrisma iespējas Daugavpilī un Daugavpils novadā, 2014.gada sezonā jau aizvadītas trīs starptautiskās tūrisma izstādes-gadatirgi: Somijā, Nīderlandē un Lietuvā, kuros ļoti sekmīgi prezentēta gan Daugavpils, gan Daugavpils novads.  Vēl gaidāms darbs 2 izstādēs Vācijā (Hamburgā un Minhenē), kurās piedalīsies arī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs, kā arī izstādēs Igaunijā, Krievijā (Maskavā) un Baltkrievijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58564401sec.