Ieskaties, ko Balttour izstādē piedāvās Travelnews.lv sadarbības partneri

Remiro Travel Balttour izstādes laikā piedāvāss īpašas cenas vairākiem ceļojumiem. Atlaides sasniedz pat 100 EUR/personai un ir spēkā piesakoties līdz 15.02.2014.

Četrzvaigžņu Superior klases viesnīca AVALON hotel stendā piedāvās piedalīties interaktīvā spēlē, kur būs iespēja vinnēt suvenīru balvas, kā arī uzzināt par jaunākajiem AVALON viesnīcas pakalpojumiem un restorāna jaunumiem. Būs arī restorāna AVALON pavāru uzstāšanās ar pirkstiņuzkodām.

Pūres Šokolādes muzejs izstādes laikā piedāvās degustēt un iegādāties Pūres produktus. Turklāt izstādes laikā būs iespēja iegādāties īpašus Pūres Valentīndienas produktus, jo gada romantiskākā diena jau nākamās nedēļas nogalē.

Latgales stendā prezentēs Daugavpils pilsētas un novada tūrisma piedāvājumu. Ikvienam būs iespēja iepazīties ar Daugavpils pilsētas un novada jaunās tūrisma sezonas piedāvājumiem. Šogad izstādē Latgales stenda vienojošais moto būs kulinārais mantojums. Tamdēļ Latgales stendā varēs nogaršot  un iegādāties Latgales saimnieku sarūpētos gardumus un  satikties ar amatniekiem.

Nikos Travel prezentēs pašu izstrādātos ceļojumus. Jebkurš izstādes apmeklētājs, kurš Nikos Travel stendā iegādāsies ceļojumu, pieteiksies gidu kursiem vai darbam ārzemēs, dāvanā saņems vienas dienas ceļojumu. Papildus dāvinās arī klienta karti uz Cremona Spa, kuru apmeklējot būs iespēja saņem līdz pat 50 procentu atlaidi pakalpojumiem. Stenda apmeklētājiem būs unikāla iespēja pasūtīt savu portretu, ko uz papīra iemūžinās māksliniece Maija Bērziņa. Šāds pakalpojums aizņems vien 20 minūtes un izmaksās 10 eiro.

Jēkabpils pilsētas stendā apmeklētājus priecēs dažādas izklaides un aktivitātes. Būs iespēja nogaršot arī Jēkabpils pusē ražotos gardumus. Bet Krustpils novada stendā varēs degustēt Krustpils pagasta "Vīnkalnos" ražoto linsēklu eļļu, kā arī mājražotāju piedāvāto maizi, cepumus un medu. Izstādes laikā apmeklētājus piesaistīs un izklaidēs Lūša dzīvais tēls.

Ceļojumu aģentūra FTB Latvia Balttour 2014 izstādes - gadatirgus laikā par izdevīgām cenām aicinās doties tuvos un tālos ceļojumos. Stendā būs iespējams iegādāties Tallink kruīza braucienus uz Stokholmu ar atlaidi līdz 60 procentiem. Īpašas cenas tiks piemērotas arī citiem kruīziem visā plašajā pasaulē. Par izdevīgām cenām varēs iegādāties airBaltic lidojumus kopā ar nakšņošanu uz jaunajiem galamērķiem. Iepriecinošas cenas būs arī lidojumiem uz Āziju un Austrāliju.

Kolonna Hotel Group viesnīcas izstādes laika piedāvājumi: Numurs divām personām tikai 30.00 EUR (21.08 LVL); Numurs ģimenei tikai par 40.00 EUR (28.11 LVL); iegādājies dāvanu karti kādā no šiem restorāniem - "Ambiente" (Rīga), "Alexis" (Cēsis) un "Rozalija" (Rēzekne) 35 EUR vērtībā un izvēlies sev dāvanu no dāvanu groza; Izstādes laikā būs pieejami atlaižu kuponi dažādiem ēdieniem un dzērieniem restorānā Ambiente.

Jūrmalas stendā interesenti varēs iegūt informāciju par jauniem piedāvājumiem kūrortpilsētā, iespējām uzlabot savu veselību rehabilitācijas centros un kūrortviesnīcās, Jūrmalas slimnīcas pakalpojumu plašo piedāvājumu, par izklaides un atpūtas iespējām, plānotajiem pasākumiem Dzintaru koncertzālē, pilsētas muzejos un Ķemeru nacionālajā parkā. Piektdien, 7. februārī, no pulksten 15.00 līdz 19.00 Jūrmalas stendā interesenti varēs saņemt kūrorta un rehabilitācijas centra "Jaunķemeri" fizioterapeita konsultācijas, sestdien, 8. februārī, no pulksten 11.00 līdz 14.00 kūrorta rehabilitācijas centra "Jaunķemeri" speciālisti piedāvās ajūrvēdisko galvas vai roku masāžu, no pulksten 12.00 līdz 15.00 Jūrmalas slimnīcas ārsti speciālistikonsultēs liekā svara samazināšanā, bet svētdien, 9. februārī, no pulksten 10.00 līdz 14.00 kūrorta un rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri" piedāvās fizioterapeita konsultācijas un no pulksten 12.00 līdz 15.00 Jūrmalas slimnīcas ārsti konsultēs liekā svara samazināšanā.

Valmieras pilsētas, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu apvienotajā galamērķa ekspozīcijā varēs sevi palutināt ar dažādiem gardumiem, iepazīstot Valmieras puses bagāto tūrisma piedāvājumu. Piedāvājumi: "Valmiermuižas alus" piedāvās degustācijai gardo Valmiermuižas alu un Valmiermuižas virtuves produkciju; Omulīgā saimniece Inese Mangule ikvienu pacienās ar "Dabas spēku", kas paslēpts mazās sēkliņās, kā arī pārsteigs ar īpašiem Kocēnu novada "Patriotiskajiem plāceņiem". Kā garda piedeva ikvienam apmeklētājam tiks arī saimnieces dzīves gudrība un krietna sauja pozitīvas enerģijas visai dienai. Savukārt "Vaidavas keramika" iepazīstinās ar ražotnes tūrisma aktualitātēm, kā arī piedāvās apmeklētājiem simpātiskas keramikas bļodas un zinības, kas ļaus izprast ekoloģiski tīrā materiāla māla lielo noslēpumu.

Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada stendā varēs satikt Jelgavas studentu, nogaršot vietējo mājražotāju produkciju, kā arī izmēģināt veiksmi laimes rata griešanā un iegūt balvas. Pie Zemgales stenda būs piestājusi pēc seno vikingu parauga veidotā liellaiva "Namejs", kuru kapteinis izrādīs ikvienam interesentam.

Hotel Jūrmala Spa Balttour izstādes - gadatirgus laikā piedāvās iegādāties dāvanu kartes Spa atpūtai par ļoti izdevīgām cenām. Izdevīgas cenas būs piemērotas nakšņošanai ar Spa un Dienas Spa piedāvājumiem. Stendā tiks organizētas dažādas aktivitātes. Apmeklētāji varēs izbaudīt Spa meistaru sniegtās procedūras un piedalīties sociālo tīklu aplikācijā ar dažādām balvām.

Mouzendis Travel izstādes laikā piedāvās agrās rezervēšanas atlaides, kas nozīmē, ka apmeklētāji varēs saņem līdz pat 35 procentu lielu atlaidi ceļojumiem. Gluži kā pirms gada, arī šogad katra ceļojuma paketē ietilpst dāvana no Mouzenidis Travel - garantija pret neizbraukšanu. Tiks prezentēti arī vasaras ceļojumi.

Gulbenes un Alūksnes novadu ekspozīcijā būs iespēja uz brīdi iejusties Gulbenes – Alūksnes bānīša senlaicīgajā atmosfērā un aizraujoši pavadīt laiku. Izstādes apmeklētājus priecēs stenda vizuālais noformējums – stilizēts Bānīša vagons, kas piesaistīs uzmanību no ārpuses ar reālo izskatu un pamanāmiem gaismas un skaņas efektiem, kā arī ieinteresēs ikvienu ar pārsteigumiem, kas sagaidīs vagona iekšpusē.

Antario Travel izstādes apmeklētājiem piedāvās vilinošus ceļojumus uz eksotiskiem galamērķiem ar atlaidēm līdz pat 55%, kā arī bezmaksas dāvanu kartes. Tikai izstādes apmeklētājiem Anatario Travel dāvinās dāvanu kartes EUR 20 vērtībā. Turpat varēsiet saņemt bezmaksas transfēru un bezprocentu kredītu savam sapņu ceļojumam.

Velo nomas pakalpojumu sniedzējs Sixt – auto tikai izstādes apmeklētājiem piedāvās unikālu cenu velo nomas abonementam un bezmaksas aplikāciju izdevīgai ceļošanai. Tikai izstādes laikā, iegādājoties Sixt velo nomas abonementu par īpašu iepriekšpārdošanas cenu - tikai EUR 14,99 (standarta cena EUR 29,99, ieskaitot PVN), jūs varēsiet baudīt dabu un atpūtu visu 2014. gada velo sezonu (no aprīļa līdz oktobrim).

Fortuna Travel klientus, gan Balttour izstādes laikā, gan visa gada garumā gaida dažādi pārsteigumi. Balttour laikā izstādes apmeklētājiem būs iespēja iegādāties ceļojumus ar atlaidi. Fortuna Travel organizētajiem ceļojumiem būs piešķirta atlaide no 25 līdz 50 procentiem. 50 procentu atlaide attieksies uz vienas dienas braucieniem, 30 procentu – divu dienu braucieniem, 25 procentu – ceļojumiem pa Eiropu.

Ceļojumu aģentūra Jēkaba Ceļojumi aicina piedalīties Balttour loterijā un laimēt ceļojumu uz paradīzes salu Bali. Ikviens, nopērkot ieejas biļeti izstādē Balttour 2014, piedalās īpašajā loterijā, balvā iegūstot ceļojumu uz Indonēziju, Bali salu.

Relaks Tūre arī šogad ir sagādājusi pārsteigumus - jaunus un veselīgus ceļojumus. Kā katru gadu, ceļojumus pa Eiropu (gan avio gan ar autobusu) varēsiet iegādāties ar veselīgām atlaidēm no 5 -50 %* (pilna apmaksa līdz 11.02.14.).

Latvia Tours izstādes laikā aicina iegadāties ceļojumus ar atlaidēm, piemēram, Tallink Baltijas jūras kruīza ceļojumus, airBaltic biļetes par izpārdošanas cenām, īsos pavasara brīvdienu ceļojumus, Vidusjūras kruīzu braucienus.

Liepājas stendā akcents tiks likts uz 2014. gada sezonas jaunumiem tūrisma piedāvājumā: apmeklētājus iepazīstinās ar Kungu ielas radošo kvartālu, kas ir mūsdienīga kultūras telpa, kurā notiek dažādi mākslas pasākumi – radošās darbnīcas, koncerti, performances un amatnieku tirdziņi; jauns piedāvājums ir piedzīvojumu brauciens gida pavadībā pa Liepājas nocietinājumiem, kas būs izturības pārbaude 40 km garumā un 5 stundu ilgumā; dabas mīļotāji novērtēs speciāli izbūvētas ezera laipas ar putnu vērošanas torņiem; aizvien lielāku popularitāti iegūst arī "BB Wakepark" Beberliņos, kas vasarā piedāvā kabeļa veikborda trasi ar apmācību iesācējiem, savukārt ziemā, sala laikā, tur darbojas āra slidotava. Tāpat Liepājas stendā tiks prezentēta šī gada plašā kultūras pasākumu programma gan pilsētā, gan novados.

Vidzemes piekrastes tūrisma klastera iniciatīva "Saviļņojošā Vidzeme", kas ietver sevī Alojas, Carnikavas, Limbažu, Saulkrastu un Salacgrīvas novadu, atradīsies blakus Vidzemes kopējam piedāvājumam un iepazīstinās ar aktuāliem jaunumiem Vidzemes piekrastē

Ventspilnieki ir sagatavojuši jaukus pārsteigumus izstādes Balttour 2014 apmeklētajiem un aicina tos baudīt Kurzemes stendā. Apmeklētājiem tiks prezentētas četras jaunas virtuālās spēles - "Ceļo pa Ventspili!",  "Mazbānītis", "Ventspils dārgumi" un "Atklāj Ventspili!". Ar spēļu palīdzību varēs labāk iepazīt Ventspili un pelnīt Ventspils naudu – ventus, par kuriem iespējams saņemt atlaides vairāk kā sešdesmit tūrisma objektos, naktsmītnēs un kafejnīcās. Spēlētāji, atkarībā no spēles ilguma un izspēlēto līmeņu skaita, var nopelnīt no 50 – 500 ventiem. Jaunrades nama observatorijas un planetārija lektori ar teleskopa palīdzību parādīs planētu "Ventspils", bet Piedzīvojumu parks piedāvās mazajiem apmeklētājiem izvizināties ar bērnu autoskolas mašīnu un pastāstīs par jaunumiem Kaķa takā. Ventspils muzejs izstādes apmeklētājiem piedāvās iejusties Livonijas ordeņa pils, Piejūras brīvdabas muzeja un Amatu mājas vidē un apmeklētājus ietērps gan viduslaiku tērpos, gan bruņās, kā arī zvejnieka vai Mazbānīša konduktora tēlā. Ventspils stenda apmeklētāji varēs saņemt arī Ventspils bukletu un karti, kuros atspoguļota informācija par velomaršrutiem, plašām aktīvās un kultūras atpūtas iespējām.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72698498sec.