Biznesa augstskola Turība informēs par studiju iespējām izstādē "Skola 2014"

Tāpat kā katru gadu, arī šogad par Biznesa augstskolas Turība studiju iespējām būs iespējams uzzināt izstādē "Skola 2014". Trīs dienas, laikā no 28. februāra līdz 2. martam, augstskolas stendā ikviens interesents varēs iepazīties ar vairāk kā 20 bakalaura, maģistra un doktora studiju programmām uzņēmējdarbības vadībā, tiesību zinātnēs, tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadībā, kā arī sabiedriskajās attiecībās un žurnālistikā.

Stenda apmeklētāji varēs iegūt noderīgu informāciju gan par studijām četrās augstskolas fakultātēs, gan Turības īstenotajā StartUp Akadēmijā, kur studē jaunieši, kuri sevi redz biznesā jau studiju laikā un vēlas darboties praktiski.

Kā informē StartUp Akadēmijas vadītājs Viesturs Bulāns, dalībnieki jau studiju laikā izzina biznesa nianses,  konsultējas ar mentoriem, veido uzņēmējdarbību un gūst praktiskas iemaņas. "Akadēmijā, kas šogad atzīmē pirmo pastāvēšanas gadu, patlaban jaunie uzņēmēji gūst uzņēmējdarbības pieredzi sešos uzņēmumos, kuru pamatdarbība ir sponsorings, biznesa pārvaldības rīku pārdošana, tirdzniecība internetā, sastatņu noma būvniecībā, rotu un  bižutērijas tirdzniecība, mediji un reklāma," stāsta V. Bulāns.

Stendā jaunieši varēs satikt arī studiju programmas Žurnālistika un mediji studentus, kuri studiju ikdienu pavada, klausoties nozares profesionāļu lekcijas un gūtās zināšanas pārbaudot praktiski laikraksta Diena redakcijā.

Biznesa augstskolas Turība stends šajā gadā būs informatīvs un interaktīvs vienlaikus – tajā ikviens varēs ne tikai iepazīties ar augstskolas piedāvātajām studiju programmām, bet arī piedzīvot tās praktiski, iejūtoties augstskolas vidē un studenta ādā, kad svarīgie lēmumi jāpieņem pašam.

Augstskolas stends būs veidots kā tunelis, kurā tā apmeklētāji izjutīs uzņēmējdarbības vadības, jurisprudences un organizācijas drošības, starptautiskā tūrisma un komunikācijas nozares būtību un saskarsies ar šo jomu mestajiem izaicinājumiem.

Par studijām augstskolā un iespējām iegūt izglītību, kurā apvienota teorija ar spēcīgu praksi, lekciju grafiks veidots tā, lai strādājošie studenti studijas var apvienot ar profesionālo darbību, izstādes apmeklētājus konsultēs Turības studenti. Stendā gaidāms ne viens vien pārsteigums un pārbaudījums, ar ko var nākties saskarties realitātē studiju laikā un izmēģinot spēkus izvēlētajā profesionālajā jomā.

Vairāk par studiju iespējām Biznesa augstskolā Turība iespējams uzzināt www.turiba.lv. Uz pirmo Atvērto durvju dienu interesentus Turībā, Graudu ielā 68, Rīgā, gaidīs 13. martā pulksten 18.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62314391sec.