K/t Kino Citadele ar vērienīgu pasākumu notiks «Kino Vasara» sezonas atklāšana

30. maijā k/t "Kino Citadele" visas dienas garumā notiks "Kino Vasara" sezonas atklāšanas svētki. Jaunās sezonas gaidītāko filmu prezentācijas, filmas "Miljoniem iespēju, kā atdot galus" pirmizrāde, atrakcijas un konkursi, īpaši piedāvājumi un pārsteigumi – tas viss vasaras kino sezonas atklāšanas svinībās!

"Esam secinājuši, ka katra kino sezona ir kā nepacietīgi gaidīti svētki mums, tāpēc nolēmām, ka ar tiem vēlamies dalīties, dāvājot piedzīvojumiem pilnu dienu saviem uzticīgākajiem klientiem un visiem tiem, kam kino ir veids, kā uzņemt pozitīvas emocijas un jaunas atklāsmes par kino mākslu. Ik sezonas lielākās kino filmas piedāvā ko jaunu, vēl nepieredzētu – tas noteikti ir iemesls, lai tās būtu gaidītas kino mīļotāju un ekspertu vidū, tādēļ to ienākšanu mūsu kinoteātrī vēlamies atzīmēt un izcelt jo īpaši. 30. maijs būs svētki ne tikai kinoteātrim, bet visiem, kas vasaras kino sezonas atklāšanas dienā būs kopā ar mums. Baltijas valstīs esam pirmie, kas nolēmuši kā īpaši atzīmēt katru sezonu, izceļot lielākās un gaidītākās kino filmas, tāpēc ceram, ka tā kļūs par k/t "Kino Citadele" un mūsu draugu tradīciju – ik ceturksni kino sezonu sagaidīt ar krāšņiem un jautrības pilniem svētkiem," vēl Normunds Labrencis, k/t "Kino Citadele" vadītājs.

"Kino Vasara" atklāšanas svētku dienā kinoteātrī būs iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, kuri atklās krāšņo un bezrūpīgo filmas "Miljoniem iespēju, kā atdot galus" vesternu stilu! Visas dienas garumā kinoteātris atklās īpašos svētku dienas piedāvājumus un pārsteigumus, lai iepriecinātu savus apmeklētājus. Pirmā pašapkalpošanās kafejnīca Latvijā "Pop House" kinoteātra apmeklētājus solās sagaidīt ar īpašiem piedāvājumiem un, lai pienācīgi sagaidītu vasaru, svētku dienā vasaras sezonas atklāšanas svinības piedzīvos arī k/t "Kino Citadele" bāra "Jameson Lounge" terase, no kuras vērojama skaistā Rīgas panorāma. Kino sezonas atklāšanā būs gaidīts ikviens, kā mazākie kinoteātra apmeklētāji un viņu vecāki, tā arī kino eksperti, kino kluba biedri un seniori.

Pasākuma dienā tiks prezentētas Top 10 lielākās projekta "Kino Vasara" filmas: "Transformeri: Iznīcības laikmets", "Džampstrīta 22", "Kā pieradināt pūķi 2", "Bruņurupuči nindzjas", "Miljoniem iespēju, kā atdot galus", "Melnā feja Malefisenta", "Galaktikas sargi", "Solis augšup 5", "Lidmašīnas 2" un "Neiznīcināmie 3". Dienas izskaņā notiks svētku noslēguma pasākums ar Renāra Zeltiņa un kino blogeru piedalīšanos, kuri iepazīstinās ar "Kino Vasara" gaidītākajiem kases grāvējiem, kā arī interesantiem, vēl neredzētiem šo filmu aizkadriem. Pasākuma īpašais notikums – filmas "Teds" autora jaunās komēdijas "Miljoniem iespēju, kā atdot galus" pirmizrāde, kas līdz plašākam skatītāju lokam Latvijā būs nonākusi pirmoreiz. "Kino Vasara" atklāšanas pasākuma "afterparty" naktsklubā "Coyote Fly" vakara filmas noskaņā. 

Visas dienas garumā īpaša svētku dienas biļešu cena – 3,98 EUR uz 2D filmām, savukārt 3D filmas biļete tikai 4,98 EUR! Biļetes uz filmām un svētku dienas noslēguma pasākumu var iegādāties k/t "Kino Citadele" kasēs vai mājas lapā www.forumcinemas.lv.

K/t "Kino Citadele" pateicas saviem sadarbības partneriem naktsklubam "Coyote Fly" un pasākuma galvenajam sponsoram aviokompānijai "airBaltic", kā arī informatīvajiem atbalstītājiem - izdevniecībai "Rīgas Viļņi" un ziņu portālam "Kasjauns.lv", multimediālajai platformai "Latvijas Radio 5 – Pieci.lv", kino raidījumam "Kinomānija", informatīvi izklaidējošajam portālam "Tvnet.lv" un kultūras aktualitāšu raidījumam "STOPkadrs".

Tradīcija organizēt kino sezonas atklāšanas svētkus k/t "Kino Citadele" būs ik ceturksni, atzīmējot vasaras, rudens, ziemas un pavasara sezonas. Atklāšanas svētkos kinoteātris iepazīstinās ar lielākajām sezonas kino filmām, prezentēs īpašus filmu aizkadru notikumus, ik reizi atklās pārsteigumus un īpašus piedāvājumus, piedāvās dažādas atrakcijas un konkursus, sniegs iespēju pirmajiem piedzīvot gaidītāko kino filmu pirmizrādes - dāvās svētkus saviem klientiem un sadarbības partneriem.

Par filmu "Miljoniem iespēju, kā atdot galus"

Filmas "Teds" režisora Seta Makfārlena jaunā komēdija! Komēdijas galvenais varonis ir lauksaimnieks vārdā Alberts (Sets Makfārlens). Kādā no apšaudēm izrādās, ka viņš ir gļēvulis, un mīļotā sieviete ņem un viņu pamet. Varonis satiek slavena bandīta sievu, un viņa piedāvā iemācīt viņu rīkoties ar šaujamajiem. Viņš saskata iespēju atgūt savu mīļoto meiteni. Lomās: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Neil Patrick Harris, Sarah Silverman, Liam Neeson.

Par "Forum Cinemas"

"Forum Cinemas" ir lielākais filmu izplatītājs un izrādītājs Latvijā. Uzņēmums pārstāv trīs vadošās filmu izplatīšanas kompānijas ("Universal Pictures International", "Paramount Pictures International", "Walt Disney Studios Motion Pictures"), un ir daudzzāļu kinoteātra "Kino Citadele" operators. "Forum Cinemas" dibināts 1993. gadā, un šobrīd ir Somijas uzņēmuma "Finnkino Oy" meitas uzņēmums Latvijā. No 2013. gada "Forum Cinemas" kopā ar mātes uzņēmumu "Finnkino Oy" ietilpst "Nordic Cinema Group" koncernā, kas ar 102 kinoteātriem, 583 zālēm, 80 943 sēdvietām un 29 miljoniem apmeklētāju gadā ir lielākais kinoteātru tīkls Ziemeļvalstīs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61044383sec.