Vasaras brīvdienās ar ģimeni uz Jūrmalu - ko apskatīt un ko tur piedzīvot

Šovasar līdz ar aktīvās atpūtas sezonas sākšanos ģimenēm ar bērniem un jauniešiem Jūrmalā pieejamas plašas aktīvās atpūtas iespējas. Jūrmalas pilsētas Tūrisma informācijas centrs piedāvā sešas iecienītākās aktivitātes kūrortpilsētā.

Piedzīvojumu parks "Jūrmalas tarzāns"

Aktīvas atpūtas cienītājiem patiks Dzintaru mežaparkā izveidotais piedzīvojumu parks "Jūrmalas tarzāns" ar piecām šķēršļu trasēm, kas paredzētas gan pieaugušajiem, gan bērniem. Piedzīvojumu parks atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Izklaides un izglītības centrs "Zili brīnumi Jūrmala"

20. jūnijā Jomas ielā 37 t/c "Korso" tiks atvērts izklaides un izglītības centrs ģimenēm "Zili brīnumi Jūrmala". Centrā būs izvietoti neparasti un interaktīvi eksponāti, priekšnesumi ar fizikas un ķīmijas elementiem, interesantas nodarbības, kā arī citas aizraujošas aktivitātes. Centrā būs iespēja nosvinēt dzimšanas dienu. Ekspozīcija veidota pēc bērnu grāmatas "Zili brīnumi/Sociālā fizika bērniem" tēmām.

Jūrmalas ūdensslēpošanas un veikborda parks

Vasaras sezona ir piemērotākais laiks ūdensprieku baudīšanai. Lielupes krastos Priedainē Jūrmalas ūdensslēpošanas un veikborda parkā var nodarboties ar ūdensslēpošanu, veikbordu, izīrēt kajaku, airu laivu vai motorlaivu izbraukumiem, kā arī piepūšamos peldriņķus. Ūdensslēpošanas vietā Lielupē ir speciāli izveidots kanāls, kur vējainā laikā var mācīties un trenēties. Parks piedāvā ūdensslēpošanas un veikborda apmācības no piecu gadu vecuma, arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Skrituļslidošana Majoru sporta laukumā un Dzintaru mežaparkā

Iespēja interesanti un aktīvi pavadīt laiku neatkarīgi no laikapstākļiem ir Majoru sporta laukumā Rīgas ielā 1, kas vasaras sezonā atvērts publiskai skrituļslidošanai. Daļēji atklātajā hallē Majoros uz īpaša skrituļslidošanai paredzēta laukuma var skrituļot darbdienās un brīvdienās no plkst. 12.00 līdz 22.00. Var ņemt līdzi savas skrituļslidas, vai arī tās nomāt uz vietas. Pieejami izmēri, sākot no 32. līdz 48. Maksa par stundu: pieaugušajiem 2 eiro, skolēniem 1 eiro, bērniem līdz 7 gadu vecumam bez maksas. Noteiktos laikos iespējams skrituļot ar nūjām. Aktuālāko informāciju par skrituļslidotavas darba laiku un noslodzes grafiku var apskatīt mājaslapā jssc.jurmala.lv.

Specializēti celiņi skrituļslidotājiem un skeitparks gan pieaugušajiem, gan bērniem pieejams arī Dzintaru mežaparkā. "RullRolls" skrituļnomā var nomāt skrituļslidas, skrejriteņus, skrituļdēļus, lielos un mini segvejus, hoverbordus un hoverkartu, kā arī nepieciešamos aizsargpiederumus. Skrituļnoma darbojas darbdienās no plkst. 12.00 līdz 19.00, brīvdienās no plkst. 11.00 līdz 20.00.

Velosipēdu noma

Jūrmalā var iznomāt velosipēdu un doties izbraucienā pa pilsētas ieliņām. Vienkāršs un ērts veids, kā sarīkot velobraucienu visai ģimenei, ir "Sixt" velonoma. "Sixt" velosipēdus var iznomāt vairākās vietās Jūrmalas pilsētā. Velonoma pieejama arī Jaunķemeros restorānā "Neptūns", Majoros nomā "ABC grupa", Bulduros nomā "Veloman", kā arī citviet pilsētā. Jūrmalas Tūrisma un informācijas centrs izstrādājis arī vairākus velomaršrutus; informācija par tiem pieejama mājaslapā visitjurmala.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50411201sec.