Jūrmala aicina uz lielāko nakts ekspedīciju bērniem «Nestāsti pasaciņas»

Sestdien, 12. augustā, Dzintaru mežaparkā Jūrmalā jau ceturto gadu notiks nakts ekspedīcija bērniem "Nestāti pasaciņas". Latvijas mākslinieki parka teritoriju pārvērtīs par noslēpumainu, pārsteigumiem un piedzīvojumiem bagātu valstību, kurā varēs izzināt mēness noslēpumus, iedarbināt dižauto, lasīt Latvijā lielāko pasaku grāmatu un piedzīvot citus pārsteigumus. Noslēgumā – ballīte ar "Bermudu divstūri". Nakts ekspedīcija norisināsies no plkst. 21.00 līdz 24.00; ieeja bez maksas.

Mēness tiltiņš un Zinātniskā laboratorija

Mākslinieces Agnese Bule un Elizabete Melbārzde uzburs mazliet mistisku, romantisku un naksnīgu vietu – Mēness tiltiņu, virs kura atradīsies spoži debess objekti. No Zemes ir iespēja saskatīt apmēram 6000 zvaigžņu, taču kopumā debesjumā ir vairāki miljardi zvaigžņu. Ar lieliem un maziem teleskopiem un binokļiem būs iespēja iepazīt un izpētīt, kas notiek uz Marsa un Mēness virsmas, redzēt, kā izskatās planēta Zeme no Visuma. Darbosies Zinātniskā laboratorija. Ekspedīciju dalībniekiem būs arī citi pārsteigumi, kas atklās Visuma noslēpumus.

Latvijā lielākā pasaku grāmatu un spilvenmaisu cīņa

Zinātkārie ekspedīcijas dalībnieki varēs lasīt Latvijā lielāko pasaku grāmatu, kas veidota pēc rakstnieka Alberta Kronenberga stāstu motīviem. Jūs būsiet pārsteigti, cik savādi skanēs pasakas! Sadarbībā ar mākslinieci Annu Vanagu būs iespēja izdzīvot asa sižeta notikumu – cīkstēšanos ar spilvenmaisu.

Dižauto un pasaku karuselis

Mākslinieks Andris Vītoliņš Dzintaru mežaparkā uzburs dižauto, kas aprīkots ar tehniskiem un vizuāliem brīnumiem. Vakara gaitā bērniem būs iespēja auto iedarbināt, regulēt gaismas un klausīties radio. Tāpat ekspedīcijas dalībnieki varēs izvizināties pasaku karuselī, kuru veidojuši mākslinieki Inese un Ivars Mailīši pēc Jāņa Jaunsudrabiņa "Baltās grāmatas" motīviem.

Šūpuļdziesmu ierakstu studija, supervaroņi un "Bermudu divstūris"

Ekspedīcijas laikā no plkst. 21.00 līdz 22.00 darbosies šūpuļdziesmu ierakstu studija, kurā vecāki kopā ar bērniem varēs iedziedāt savas mīļākās šūpuļdziesmas fragmentus. Skanīgākie un sirsnīgākie dziedājumi audio formātā pēc pasākuma būs pieejami www.jurmala.lv. Dzintaru mežaparkā viesosies arī iecienītie mūsdienu stāstu un multfilmu tēli – supervaroņi, kuri demonstrēs savas spējas. Nakts ekspedīcijas laikā darbosies īpašais našķu tirgus.

Pirms pusnakts, plkst. 22.30, bērni un vecāki varēs izdejoties kārtīgā ballītē grupas "Bermudu divstūris" pavadībā.

Pasākums veidots kā nakts ekspedīcija, uz kuru bērni pieaugušo pavadībā aicināti ierasties ar kabatas lukturīšiem.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Parka teritorija ir norobežota, un pie izejām, bērnu drošības apsvērumu dēļ, tiks nodrošināta pašvaldības policijas klātbūtne. Vienlaikus organizatori lūdz pieaugušos neatstāt bērnus bez uzraudzības!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33403492sec.