Trešdien notiks Ineses Galantes festivāla SUMMERTIME svinīgā atklāšana mīlestības noskaņās

9. augustā Dzintaru koncertzālē notiks starptautiskā mūzikas festivāla SUMMERTIME – ielūdz Inese Galante svinīgā atklāšana. Šogad visiem koncerta priekšnesumiem kā sarkans dzīpars cauri vīsies mīlestības tēma. Mīlas duetu tēlos uz skatuves iejutīsies mākslinieki gan no Latvijas, gan ārvalstīm.

Nu jau 13. festivāls SUMMERTIME – ielūdz Inese Galante būs veltīts visskaistākajām un visspēcīgākajām jūtām uz pasaules – mīlestībai. Šajā vakarā, pateicoties mākslinieku harizmai, uz skatuves vienosies maigums, kaisle un nebēdnīga koķetērija. Par vakara devīzi kļūs frāze "VIVA AMOR!", kas tulkojumā no latīņu valodas nozīmē "Lai dzīvo mīlestība!". Un tā tas arī ir – par to klausītājiem caur savu muzikālā izpildījuma prizmu vēstīs uzaicinātie festivāla mākslinieki.

Šogad festivāla atklāšanā uzstāsies slaveni Latvijas mūziķi – ārvalstīs ļoti pieprasītais basbaritons Egīls Siliņš, izcilais kontrtenors Sergejs Jēgers, pasaulē slavenais pianists Reinis Zariņš, pianistu dinastijas pārstāvis Andrejs Osokins un, protams, festivāla patronese Inese Galante. Šo muzikālo svētku neatņemama daļa ir Festivāla orķestris, kurā ietilpst izcilākie Latvijas mūziķi. Galvenais festivāla diriģents – visā pasaulē slavenais harizmātiskais diriģents Ekharts Viciks no Vācijas.

Visā festivāla laikā no 9. līdz 13. augustam skatītāji varēs iepazīties ar jauniem izciliem mūziķiem un piedzīvot daudz citu pārsteigumu. Šovasar uz skatuves izskanēs ne tikai klasiskā mūzika, bet arī džezs, itāļu un klezmeru mūzika, kā arī etniskie motīvi līdz ar ņūdžezu. Tradicionāli visos koncertos piedalīsies konkursa Ineses Galantes talanti laureāti, kuri publikai kļūs par īstu atklājumu. Jaunajiem māksliniekiem dalība šāda apmēra festivālā ir unikāla iespēja uzstāties uz lielās skatuves un pieteikt sevi plašākai auditorijai.

Vairāk par festivāla programmu un dalībniekiem – oficiālajā tīmekļa vietnē www.festivalsummertime.com.

Festivāla Summertime – ielūdz Inese Galante koncertu biļetes ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34440112sec.