4 pēdējā brīža idejas Valentīna dienai

Jūrmala ir kā radīta Valentīna dienas sagaidīšanai. Īpašo dienu Jūrmalā var izbaudīt pie jūras, gleznainajā Lielupes krastā, Lielā Ķemeru tīreļa ezeros slīdot ar kanoe laivu vai vērojot krāsu spēles debesīs un ūdenī. Arī pilsētas viesnīcas un restorāni ir sarūpējuši neaizmirstamu brīvdienu iespējas.

2020. gadā 14. februāris iekrīt piektdienā, un saule Jūrmalā rietēs neilgi pēc pieciem vakarā.

Džeza koncerts mīlestības svētkos

Muzikālu baudījumu piedāvā Dzintaru koncertzāle: 14. februāra vakarā tā aicina uz "Piektdienas vakara šovu Valentīndienā", kurā uzstāsies tādi pazīstami mūziķi kā Aminata, Dināra Rudāne, Rūta Dūduma-Ķirse, The Ludvig, Dagnis Roziņš, The Beach Band u.c. Valdzinošā mūzikas programma ar izcilu džeza klasiku, Ellas Ficdžeraldas, Reja Čārlza, Lūisa Ārmstronga un latviešu komponistu skaņdarbiem sola skaistu vakaru vēsturiskajā koncertzālē jūras krastā.

Romantiskas vietas, kur vērot saulrietu

24 kilometrus garajā un daudzveidīgajā Jūrmalas pludmalē klusu vietiņu sev atradīs ikkatrs. No Dzintariem līdz Majoriem liedagu var nostaigāt pa koka laipu, kas nepilna kilometra garumā stiepjas paralēli jūrai un vakarā ir izgaismota. Pumpuros smilšu sanesumi ir zaļāki nekā citviet. Kauguros liedags vietām ir pavisam šaurs. Bet it visur atradīsiet soliņu, uz kura apsēsties.

Pasakā ārpus laika nonāksiet Lielajā Ķemeru tīrelī, kur katrs purva ezeriņš un akacis atspīd saulrieta debesu toņos, bet izbūvētā laipa ar skatu torni ļauj neskarto ainavu vērot no drošas vietas. Unikālu piedzīvojumu piedāvā "Ozolaivas": Lielā Ķemeru tīreļa ezeros saullēkta vai saulrieta laikā netraucēti slīdēt kopīgā kanoe laivā.

Vakariņas divatā

Ja plānojat Valentīna dienas saulrietu vērot, baudot romantiskas vakariņas, vairāki Jūrmalas restorāni un kafejnīcas atrodas jūras krastā un atvērti visu gadu: "36. Line Grill Restaurant" Dubultos un "Light House Jūrmala" Dzintaros. Majoru pludmalē ir mājīga kafejnīca "Simply Beach House", bet Kauguros jūras krastā iekārtots krogs "Kūriņš", kur sātīgi paēst. To, kā saulrieta laikā mainās upes ainava, var vērot, sēžot pie galdiņa restorānā "Laivas" Lielupē.

Pērļu vannas un divvientulība

Vakara noslēgumā pāriem ir iespēja baudīt romantisku atpūtu kādā no kūrortpilsētas viesnīcām, kas sarūpējušas īpašas spa procedūras. Palutiniet sevi un otro pusīti ar masāžām, pērļu vannām, peldi baseinā un noslēgumā gardām vakariņām restorānā. Plašo piedāvājumu klāstu iepazīstiet visitjurmala.lv!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23719501sec.