Šo ceturtdien jau otro sezonu atklās LIDO vasaras terasi Jomas ielā, Jūrmalā

Turpinot uzņēmuma attīstību un balstoties uz iepriekšējā gada rezultātiem, šo ceturtdien, 29. maijā, LIDO jau otro sezonu atklās vasaras terasi Jūrmalā. Šogad uzlabots terases dizains, vairāk pielāgojot to LIDO stilam. Tāpat papildināta ēdienkarte, pilnveidots izkārtojums un apkalpošanas serviss, ieviestas jaunas atrakcijas bērniem, kā arī nodrošināti dzīvās mūzikas koncerti un sporta, izklaides pārraižu translācijas, kā rezultātā plānots apkalpot par 5% vairāk klientu.

LIDO pirmo pop-up* terasi jeb bistro, kas atvērts uz noteiktu laiku, izmēģināja 2013.gada vasarā, Pilsoņu ielā 14/16, Jūrmalā (Pilsoņu un Jomas ielu stūrī), nepilnu trīs mēnešu laikā sasniedzot par 20% lielāku apgrozījumu, nekā sākotnēji plānots. Šogad LIDO vasaras terasi tajā pašā vietā atvērs 29. maijā, pulksten 17.00, ar dzīvās mūzikas vakaru.

"Jūrmala jau izsenis ir zināma kā Latvijas lielākā kūrortpilsēta, Majori un Jomas iela vien katru sezonu uzņem vidēji 50 000 tūristu, bet kopējais viesu skaits pilsētā vasaras sezonā sastāda aptuveni 2 miljonus cilvēku. Īpaši Jūrmalu iecienījuši tūristi no Krievijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas un Baltkrievijas. Tā kā LIDO ir latviešu nacionālās virtuves vizītkarte, esam patiesi priecīgi, ka nu jau otro gadu tas būs pieejams jūrmalniekiem, bet jo īpaši pilsētas visiem, kuri augstu novērtē Latvijas nacionālo, kvalitatīvo virtuvi," stāsta Gunta Ušpele, Jūrmalas domes Tūrisma nodaļas vadītaja p.i.

"Klienti ar saviem pirkumiem pagājušajā gadā nobalsoja par to, lai mēs atkal būtu Jūrmalā. Vislielākais skaits klientu bija jūlijā – ap 1000 dienā, bet viņu visiecienītākais ēdiens bija šašliks – kopumā pagatavojām ap 12 000 porcijas šašlika no 2 760 kg gaļas," norāda AS LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa. "Šogad esam arī spēruši soli tālāk un veikuši dažādus uzlabojumus terases dizainā, pārdomājuši labāku izkārtojumu un apkalpošanu, papildinājuši ēdienkarti, kā arī nodrošinājuši iespēju iegādāties ēdienus un dzērienus, tajā skaitā LIDO jauno, veselīgo mājas dzērienu līniju un svaigos salātus, līdzņemšanai. Protams, neesam aizmirsuši arī par izklaidi klientiem – iknedēļas dzīvo mūziku, kā arī sporta un jūrmalas pasākumu teletranslācijas. Plānojam, ka līdz ar šīm pārmaiņām, terases apgrozījums varētu pieaugt par 30%."

LIDO vasaras terasē ar 800 m2 platību un 400 sēdvietām varēs nobaudīt iecienītākos LIDO gaļas un zivju ēdienus, salātus, uzkodas un konditorejas izstrādājumus, kā arī LIDO alu un atspirdzinošos alus kokteiļus. Klientu ērtībām izveidots bistro ar plašāku ēdienkarti un bārs, kurā pieejami dažādi dzērieni, uzkodas un ēdieni līdzņemšanai. Bērniem nodrošinātas piepūšamās atrakcijas, bet viņu vecākiem deju placis. Katru sestdienu terasē skanēs dzīvā mūzika, bet katru dienu būs pieejami lielekrāna televizori sporta un izklaides pasākumu vērošanai.

LIDO vasaras terase Jūrmalā darbosies visu vasaru. Bistro zona būs atvērta darba dienās no pulksten 11.00 līdz 21.00, savukārt bārs darba dienās darbosies no pulksten 11.00 līdz 22.00, bet sestdienās un svētdienās – no pulksten 11.00 līdz 24.00.

* Pop-up restorāns – ēdināšanas iestāde, kas noteiktā vietā parādās negaidot un uz neilgu laiku.

Par AS LIDO

LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskajā ēdināšanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju, kurā ir pārskatāma ēdienu pagatavošana, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu.  Rīgā šobrīd darbojas deviņi LIDO bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta, LIDO Atpūtas centrs un tā restorāns, kā arī nesen atvērtais bistro LIDO Domina Shopping), bet Tallinā – viens LIDO bistro. LIDO struktūrā ietilpst arī gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1000 darbiniekus. Plašāk par uzņēmumu: www.lido.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67897797sec.