Bērni Ventspilī rada krāsojamo lapu sēriju par pilsētu

Sākoties jaunajai Ventspils vasaras tūrisma sezonai, sadarbojoties Tūrisma informācijas centram (TIC) ar Ventspils mākslas skolu, tapusi bērnu krāsojamo lapu sērija, kurā attēloti pilsētas atpazīstamākie tūrisma objekti un apskates vietas. Krāsojamās lapas tiks izplatīšanai piedāvātas visiem ar tūrismu saistītajiem uzņēmumiem, lai veicinātu pilsētas atpazīstamo vieto popularizēšanu viesu vidū un bērniem ar jautriem zīmējumiem radītu priekšstatu, ko pilsētā iespējams apskatīt.

Bieži pilsētā apmeklējot dažādas iestādes, vecāku ērtībai padomāts arī par bērnu aktivitātēm – izveidoti bērnu aktivitāšu stūrīši, vai gaidot maltīti aktīvajiem dzīves pētniekiem tiek piedāvāts krāsot kādu no pazīstamu multiplikāciju varoņu tēliem. Domājot par pilsētas tūrisma objektu atpazīstamības veicināšanu, TIC radās ideja, - bērni krāsojot attēlus, kuros redzamas Ventspilī atpazīstamas vietas, iepazītu tuvāk pilsētu un kopā ar vecākiem arī dotos apskatē.  

Pēc TIC lūguma, Mākslas skolas 5. kursa audzēkņi, datorgrafikas kompozīcijas nodarbībās, kuras vada pasniedzēja Anda Kaņepe, ar grafisko planšetu palīdzību, izveidoja krāsojamas lapas bērniem, kuras turpmāk kalpos kā viens no laika pavadīšanas veidiem.

Rezultātā tapusi skaista zīmējumu sērija, kurā atpazīstamas dažādas vietas pilsētā – Livonijas Ordeņa pils, Piejūras brīvdabas muzeja vēja dzirnavas, Dienvidu mols, pludmale, gotiņas, ziedu skulptūras, kuģītis Hercogs Jēkabs, Renķa dārza vides objekti, Mazbānītis u.c.

Kā pateicību par Mākslas skolas audzēkņu darbu, katrs projektā iesaistītais dalībnieks saņēma ieejas ielūguma karti uz Pludmales akvaparku.

Ventspils Tūrisma informācijas centrs ar gandarījumu izsaka pateicību Mākslas skolas 5. kursa audzēkņiem un pasniedzējai Andai Kaņepei par ieguldīto darbu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43118811sec.