Ventspils tūrisma piedāvājumu prezentē Berlīnē

Berlīnē Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) piedalīsies vienā no nozīmīgākajām nozares izstādēm ''ITB'' Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, kas notiek no 4. līdz 8. martam.

Latvijas nacionālā stenda darbu izstādē organizē Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA). Vācijā jau labi pazīst Latviju un tā saukli ''Lettland. Nimm dir die Zeit'' (Izbaudi Latviju nesteidzoties!) .

Ventspilij Vācijas tirgus ir nozīmīgs, ko apliecina arvien pieaugošais ceļotāju skaits.  Desmit gadu laikā nakņojošo tūristu skaits no Vācijas Ventspils naktsmītnēs palielinājies gandrīz pieckārt.  Ceļotāji no Vācijas Ventspilī ierodas ar auto, jahtu vai prāmi un labprāt ceļo arī ar velosipēdu.  

Divas reizes nedēļā Ventspilī piestāj Stena Line prāmis  ''Stena Flavia'', kas kursē maršrutā Ventspils – Travemunde (Travemünd).  Uz tā pieejamas dažādas kajīšu kategorijas, kas atbilst visiem standartiem.  Prāmis ceļā pavada 27 stundas, un, kā liecina kompānijas mājas lapā www.stenaline.lv pieejamā informācija, cenas ir sākot no 45 EUR transporta līzeklim un vadītājam.  Uz  prāmja ierīkots ērts pašapkalpošanās restorāns, kurā var baudīt brokastis, pusdienas un vakariņas.

Lai nodrošinātu  ceļotājiem  informāciju dzimtajā valodā, Ventspils TIC jau daudzus gadus izdod tūrisma brošuru un kartes vācu valodā, arī Ventspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com pieeejama vācu valodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.773103sec.