Cēsīs notiekošie pasākumi turpmāk būs apkopoti jaunā tīmekļa vietnē

Cēsu iedzīvotāju un pilsētas viesu ērtībām kopš 15.ferbuāra darbojas jauna vietne http://pasakumi.cesis.lv/, kur turpmāk varēs atrast informāciju par koncertiem, festivāliem, izstādēm, konferencēm, sporta norisēm un visa cita veida pasākumiem, kas notiek Cēsu novadā.

Vietnē ikviens interesents var atlasīt notikumus pēc datuma, vietas un kategorijas, uzzināt cenas, kā arī iegūt saiti biļešu iegādei pasākumiem, kuriem tās tiek piedāvātas iepriekšpārdošanā. Vietnē iegūstama konkrētā pasākuma rīkotāja kontaktinformācija, kas nereti ir svarīga apmeklētājiem, lai precizētu informāciju par biļešu cenām un pasākuma norisi, un arī tiem, kas vēlas sadarboties pasākuma tapšanā.

Kā norāda Cēsu Tūrisma informācijas centra vadītāja Andra Magone: “Līdzšinējā vieta, kur bija pieejama informācija par pasākumiem Cēsīs un apkārtnē, tika izstrādāta 2009.gadā un integrēta iepriekšējā tūrisma lapā. Pašsaprotami, ka attīstoties tehnoloģijām un mainoties informācijas lietošanas paradumiem un pieprasījumam, līdzšinējā sistēma nebija ērta. Tā nedarbojās mobilajās ierīcēs, to neatpazina meklētājprogrammas. Tagad mājaslapa veidota balstoties uz lietotāju vajadzībām, ir ērta, vienkārša savā dizainā, sasaistīta ar sociālajām platformām un Cēsu novada pašvaldības mājas lapu. Pateicoties jaunajai vietnei, informācija par lielākajiem pilsētas pasākumiem būs pieejama arī krievu un angļu valodā, tādejādi piesaistot arī ārzemju tūristu uzmanību”.

Pasākumu rīkotāji tāpat kā līdz šim aicināti iesūtīt savus pasākumus Cēsu novada pašvaldības Komunikācijas nodaļai, kas rūpējas par to ievietošanu vietnē. Tam nepieciešams norādīt rīkotāju, kontaktinformāciju, pasākuma laiku, īsu aprakstu, biļešu cenas, kā arī, ja iespējams, pievienot ilustratīvus materiālus – horizontālas fotogrāfijas, afišas un īsus video. Tas palīdzēs lapas saturu veidot interesantu, kvalitatīvu un lietotājiem pievilcīgu.

Vietni izstrādājusi un uztur pašvaldības aģentūra “Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs”, kuras darbības mērķis ir rūpēties par kultūras un vēsturisko vērtību saglabāšanu un to izmantošanu sabiedrības izglītošanai, tādējādi veicinot tūrisma un kultūras nozaru attīstību Cēsu novadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10514283sec.