Kopā ar klasi baudi rudens burvību Cēsīs

Lai baudītu rudens burvību Cēsīs kopā ar klasi vai skolēnu grupā, ir sagatavoti 3 vienas dienas ekskursiju piedāvājumi. Pilnu ekskursiju piedāvājumu apskati un lejupielādē ŠEIT.

IZZINOŠĀ EKSKURSIJA

Ekskursijas ilgums ~6 stundas

Piedāvājums spēkā klasēm sākot no 15 skolēniem. Ekskursijas pieteikt vismaz 3 dienas iepriekš, sazinoties ar attiecīgo pakalpojuma sniedzēju.

Cēsu pils stāsts

Izstāde, kas ļaus apmeklētājiem pils Rietumu torņa trešā stāva telpā piedzīvot aizraujošu Cēsu pils vēstures stāstu, izdzīvojot nozīmīgākos pils vēstures notikumus un sajūtot seno laiku atmosfēru.

Zinātkāres centrs ZINOO

Vieta, kur interaktīvā veidā varat apmierināt tik dabisko zinātkāri pašam par sevi, apkārtējo pasauli un tehnoloģijām. Tiek piedāvātas 17 dažādas nodarbības skolēnu grupām, kā arī nesen ir atvērusies kosmosa istaba.

"Mežezers" dzērienu un "Vinnis" medus ražotne

Ekskursijas laikā ielūkojieties dzirkstošā dzēriena "Mežezers" un gardā "Vinnis" medus produktu tapšanas procesā, kā arī piedalieties šo gardumu degustācijās.

Gards pusdienu piedāvājums

Enerģiju dienas aktivitātēm gūstiet mielojoties ēdnīcā "Solo", "Cata" vai Koncertbufetē "Cēsis", kur, iepriekš piesakot grupas pusdienas, tiks sagatavots īpašs piedāvājums skolēniem.

RADOŠĀ EKSKURSIJA

Ekskursijas ilgums ~ 6 stundas

Piedāvājums spēkā klasēm sākot no 15 skolēniem. Ekskursijas pieteikt vismaz 3 dienas iepriekš, sazinoties ar attiecīgo pakalpojuma sniedzēju.

Interaktīva izstāde "Pirmais gads" Cēsu Jaunajā pilī

Interaktīvā veidā, gida pavadībā iepazīsties ar galvenajiem notikumiem un procesiem Latvijas valsts izveides pirmajā pastāvēšanas gadā un vienkāršā veidā izproti Latvijas vēsturi.

Senā skola 19. gadsimtā

Programma paredzēta 1.-4., 5.-9. klašu skolēniem. Programmas laikā skolēni uzzinās kādi bija 19.gs. bērni un viņu ceļš uz skolu, kāda bija skolas kārtība un tajā lietotie priekšmeti un svešvārdi.

Pusdienu pauze Cēsu vecpilsētā

Iepazīstiet "Studio Pizza" patīkamo atmosfēru, baudiet gardu kebabus Vecpilsētas kebabnīcā vai našķējieties ar pankūkām "Pancake House".

Radošās nodarbības "Laureta" sveču darbnīcā

Izpaudieties radoši un izlejiet paši savu sveci, kā arī uzziniet kā to darīt mājas apstākļos.

Pastaiga Cīrulīšu dabas takās

Satriecošus iespaidus sniegs Gaujas senlejas dārgumi. Uzdevums vērīgākajiem ekskursijas dalībniekiem - vai spēsiet pamanīt Draudzības kokus? Egle un priede, skuju koki, kurus blakus augam dabā ieraudzīt nemaz nenākas tik bieži.

PIEDZĪVOJUMU EKSKURSIJA

Ekskursijas ilgums ~6-7 stundas

Piedāvājums spēkā klasēm sākot no 15 skolēniem. Ekskursijas pieteikt vismaz 3 dienas iepriekš, sazinoties ar attiecīgo pakalpojuma sniedzēju.

Vecpilsētas ekskursija

Kopā ar atraktīvu gidu dodieties pastaigā pa Cēsu vecpilsētas bruģētajām ieliņām, iepazīstiet pilsētas vēsturisko centru, kas savu viduslaiku plānojumu līdz šodienai ir saglabājis gandrīz neizmainītu.

Kamieļu parks "Rakši"

Dalieties priekā ar skolas biedriem, apskatot kamieļus, lamas, alpakas un gvanako. Lēkājiet pa spilvenbatutu un piedzīvojiet daudz dažādas citas aktivitātes, kā arī audiet pusdienas "Camel Cafe" kafejnīcā!

Piedzīvojumu parks "Supervāvere"

Kopā ar skolas biedriem pārvariet 60 šķēršļus, atrodaties koku galotnēs, un vērojiet skaistās rudens ainavas un Gaujas senleju no augšas.

Sīkākai informācijai vai personalizētam piedāvājumam sazinieties ar Cēsu Tūrisma informācijas centru [email protected] vai 28318318.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45107603sec.