Cēsis priecē ar Rudens restorānu nedēļu

Visu nedēļu līdz 2020. gada 8.novembrim Cēsīs jau trešo gadu notiek Cēsu Rudens restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem ir lieliska iespēja baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām. Gardēžus ieturēt maltīti aicina seši Cēsīs un apkārtnē iemīļoti restorāni.

Rudens restorānu nedēļā piedalās viesnīcas “Villa Santa” restorāns, restorāns “Jāņoga”, viesnīcas “Jonathan SPA Estate” restorāns, restorāni “Kārļamuiža” un “Ungurmuiža”, kā arī H.E. Vanadziņš. Ziemeļu restorāns. Kā ierasts, viesi var baudīt trīs kārtu maltīti. Katrā no restorāniem ir pieejams viens īpašais piedāvājums 20,00 EUR vai 25,00 EUR vērtībā. Ēdienkartes atšķiras no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta, sniedzot neatkārtojamu gastronomisko baudījumu un izceļot sātīgo rudens garšu, kuru sniedz kvalitatīvi un gardi sezonas produkti.      

Vai rudenim ir garša? Un smarža? Jā! Gaisā vējo saldens ābolu un dzērveņu aromāts, kurš sajaucas krāsaino rudens lapu  un zemes smaržu. Bagātīgā rudens raža sniedz lieliskas iespējas gardiem un  burvīgiem ēdieniem. Baudi rudens dūmakaino, bagātīgo un sātīgo garšu Cēsu rudens restorānu nedēļā.

Lai gardēži varētu savlaicīgi iepazīties ar rudens restorānu nedēļas piedāvājumu un izvēlēties sev vistīkamākās maltītes katra restorāna sarūpētā ēdienkarte ir pieejama Cēsu Tūrisma informācijas centra mājas lapā www.visit.cesis.lv un sociālajos tīklos.  

Informējam, ka pirms došanās uz izvēlēto restorānu obligāti jāveic iepriekšēja galdiņu rezervācija. Restorāni darbojas saskaņā ar aktuālajiem Ministru kabineta noteikumiem un ievēro visus piesardzības pasākumus.    

Cēsu restorānu nedēļa pirmo reizi tika organizēta 2018. gada pavasarī. Katru gadu tā notiek divas reizes gadā – pavasarī un rudenī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4138751sec.