Ieplāno Liepāju! Ik nedēļu notikumi, pasākumi un atpūta ikviena gardēža gaumei

Šonedēļ ir skatāmas vairākas izstādes, teātra izrādes un kino filmu seansi, bagātīgs ir sportisko aktivitāšu klāsts, marta sākumā Liepājā ar skanīgām pasākumu programmām svin Austra dienas, ar pirmo koncertu tiks atklāts 25.Staprtautiskais zvaigžņu festivāls, izsmieties varēs komēdijā “Saimnieks meklē saimnieci” un daudz citu notikumu.

Visdažādāko mākslas darbu izstādes visu martu skatāmas Liepājas muzejā, Liepājas Latviešu biedrības namā un koncertzālē Lielais dzintars.

3. un 4. martā Liepājas mūzikas klubos koncertēs grupas Witches of Doom, Too Left to be Right, un Laika Upe.

No 2. – 7.martam Liepājas teātrī skatāmas izrādes Mūsu pilsētiņa, 51.fotogrāfija, Portreti.Vilki un avis, Vecākais dēls un Mēnesis uz laukiem.

Visu nedēļu ar piesātinātu programmu piepildīts ir kino Balles repertuārs gan mazajiem, gan lielajiem skatītājiem.

Šajā nedēļā ir iespējams sekot līdzi Baltijas, Rietumu un Latvijas basketbola līgas spēlēm, Latvijas Republikas vīriešu komandu čempionātā novusā spēlēm, ELVI Florbola virslīgas spēlēm Liepājas Olimpiskajā centrā un piedalīties Ziemas peldētāju koptreniņā atpūtas vietā Beberliņi, Karostā.

4. un 5. martā dažādās pilsētas notikumu vietās norisināsies Austras dienas ar koncertiem “Imanta Kalniņa programma”, “Austras bērnu sadziedāšanās” un Tautasdziesmu programma.

3. un 5.martā Liepājas Leļļu teātrī pašiem mazākajiem būs skatāmas aizraujošas izrādes “Ieklausies vējā!”, “Eņģeļu pasakas” un “Saldais sapnis”.

3.martā Liepājā aizsāksies 25.Zvaigžņu festivāls ar augstvērtīgiem koncertiem visa mēneša garumā.

4.martā zinātkāres centrs ZINOO piedāvā radošās darbnīcas visai ģimenei “Magnēti”. Savukārt vakarā Em.Melngaiļa mūzikas vidusskolas zāli piepildīs koncertcikla “Iededz gaismu”  koncerts “Lidojums naktī”.

5.martā Liepājas Olimpisko centru piepildīs smiekli komēdijā “Saimnieks meklē saimnieci”, koncertzālē “Lielais dzintars” norisināsies koncerts “Hunter Pashkevich. Di Benedetto. Wind collective.”

7.martā Liepājas Latviešu biedrības namā norisināsies darba gadatirgus “Darbs un karjera 2017”.

Restorānu un kafejnīcu durvis vienmēr atvērtas draugu čalām un naktsmītnes rūpējas par saldu miegu, lai atgūtu spēkus jaunai dienai Liepājā.

Ieplāno Liepāju - ar vienu dienu nepietiks!

Šī ir tikai neliela daļa no Liepājā notiekošā.

Vairāk par plašo kultūras, mākslas un sporta pasākumu piedāvājumu uzzini Liepājas vienotajā pasākumu kalendārā: www.kalendars.liepaja.lv

Iedvesmu atpūtai tver  www.liepaja.travel.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.623914sec.