Ieplāno Liepāju! Ik nedēļu notikumi, pasākumi un atpūta ikviena gardēža gaumei

Ar pacietību un nepacietību gaidām šīs nedēļas interesantāko pasākumu klāstu.

Šo nedēļu aizvadām Starptautiskās sieviešu dienas noskaņās, koncertos un ballēs, bet papildus šiem svētkiem noris arī vēl citi pasākumi.

Tāpat kā vienmēr uz teātra izrādēm aicina Liepājas teātris un Liepājas Leļļu teātris, sporta aktivitāšu cienītājiem ir iespējams izvēlēties apmeklēt dažādu sporta veidu spēles, nedēļas vidusdaļā norisināsies divi deju uzvedumi, par koncertiem gādā arī Liepājas klubi.

Noteikti jāizceļ “Liepāja – Latvijas jauniešu galvaspilsēta” atklāšanas pasākums 9.martā “Blue Shock Race” atpūtas centrā, jo Liepāja 2017.gadā ir ieguvusi titulu “Jauniešu galvaspilsēta 2017”.

No 8. līdz 12.martam Liepājā kaislības nerimstas ap Synotip Lavtijas virslīgas futbolā, Veterānu hokeja čempionāta, Olybet Latvijas basketbola līgas un Latvijas – Igaunijas sieviešu basketbola līgas spēlēm.

10. un 11. martā Liepājas klubus Vecais Vikings, Fontaine Palace un BIG7 pieskandinās grupas “Mozambika”, “Apēdājs”, “Bermudu divstūris” un “CoCo Orchestra”.

No 9. un 10. martā Liepājas teātrī skatāmas izrādes “Mīlestības neprāts” un “Dželsomīno melu zemē”.

10.martā Liepājas Latviešu biedrības namā pulcēsies bērnu pulki, jo šeit norisināsies 14. Bērnu tautas deju festivāls “Pilna sauja dzintariņu”. Piektdienas vakarā viesnīcas “Promenade Hotel” Hika zāli piepildīs koncertcikla “iededz gaismu!” noslēdzošais koncerts “Franču mūzikas saknes”.

11.martā zinātni radošā veidā pasniegs Zinātkāres centrs “ZINOO” Eksperimentu izrādē. Liepājas Olimpiskajā centrā TDA “Teiksma” uzstāsies ar deju uzvedumu “Brīdi pirms…”, savukārt koncertzālē “Lielais dzintars” ar koncertu 25.Starptautiskajā zvaigžņu festivālā uzstāsies Kekko Fornarelli Džeza Trio. Vakars noslēgsies Liepājas Olimpiskajā centrā, kur ar koncertprogrammu “Sieviešu dienas balle” koncertēs grupa “Roja”.

Liepājas Leļļu teātris piedāvā aizraujošas izrādes bērniem – 10.martā “Kā zaķis par zaķi brauca!” un 12.martā “Velniņi” un “Snurķa piedzīvojumi”.

14.martā koncertzālē “Lielais dzintars” viesosies Ņujorkas modernā baleta trupa “Complexions”, savukārt “Dzintara boulingā” sāksies amatieru čempionāts.

Visu nedēļu aktīvai atpūtai uz slidām atvērta Liepājas Olimpiskā centra Ledus halle.

Restorānu un kafejnīcu durvis vienmēr atvērtas draugu čalām un naktsmītnes rūpējas par saldu miegu, lai atgūtu spēkus jaunai dienai Liepājā.

Ieplāno Liepāju - ar vienu dienu nepietiks!

Šī ir tikai neliela daļa no Liepājā notiekošā.

Vairāk par plašo kultūras, mākslas un sporta pasākumu piedāvājumu uzzini Liepājas vienotajā pasākumu kalendārā: www.kalendars.liepaja.lv

Iedvesmu atpūtai tver  www.liepaja.travel.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.37383199sec.