Liepāja 27.maijā aicina uz aizraujošu deju dueli Annas tirgus laukumā

26. maija rītā no Rīgas startēs svētku vilciens "Latvijas Ekspresis Simtgadei", kas ar 180 dejotājiem un dziedātājiem dosies ceļā, lai dziedot un dejojot savienotu visus Latvijas novadus. 27. maijā ap pulksten 20:45 īpašais vilciens piestās Liepājā. Ikviens liepājnieks un pilsētas viesis aicināts sagaidīt ekspresi stacijas laukumā, kā arī no pulksten 21:00 Annas tirgus laukumā baudīt  koncertu "Draudzības spēks".


No dzelzceļa stacijas visi klātesošie kopīgi dosies svinīgā gājienā uz Annas tirgus laukumu, kur norisināsies koncerts "Draudzības spēks". Koncertā Liepājas Universitātes tautas deju kolektīvs "Banga" un vidējās paaudzes deju kolektīvs "Bandzenieki" tiksies deju duelī ar 100 gadei veltītā ekspreša tautas deju kolektīviem.


Ar Latvijas Ekspresi Simtgadei ieradīsies dejotāji no Kultūras pils "Ziemeļblāzma" vidējās paaudzes deju kolektīva "AUDA", Rīgas Stradiņu Universitātes tautas deju ansambļa "Ačkups" un VEF Kultūras pils tautas deju ansambļa "Dardedze", savukārt dziedātājus pārstāvēs jauniešu koris "Balsis", Rīgas Stradiņu Universitātes jauktais koris "Rīga" un Banku augstskolas jauktais koris "MONĒTA".


Annas tirgus laukumā viesus sveiks Liepājas Bērnu un jaunatnes centra mūsdienu deju studija "Dzintari" (vadītāja Monta Sprūde), "Rotaļa" (vadītāja Aina Apene) un "Dzirkstelīte" (vadītāja Marina Zuntnere), kā arī Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas un Bērnu un jaunatnes centra orķestris "Liepāja" ar mažoretēm (vadītājs Valērijs Šestilovskis).  


Pasākumu vadīs Liepājas teātra aktieri – Rolands Beķeris un Samira Adgezalova. Par svētku noskaņas radīšanu rūpēsies radošā komanda – deju virsvadītāja Kristīne Kārkliņa, dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce, filmu un animāciju studija "Sense Media" un tehniskā kompānija "Bang!".


Pasākumu rīko Liepājas Kultūras pārvalde, un tas visiem apmeklētājiem ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12237406sec.