Liepājas Rožu laukumā apmeklētājus priecēs vasaras ražas tirdziņš

Kad vasaras dārza labumi ir ievākti, darbi teju apdarīti un sēņu grozi pielasīti, latviešu mājražotāji un amatnieki ir sarosījušies - no laukiem un druvām ved uz pilsētu dabas veltes, pulcējoties kopā Rožu laukumā Vasaras ražas tirdziņā, kurš norisināsies 25. un 26. augustā no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00, lai viens otra izaudzēto aplūkotu, iemainītu vai ko praktisku iegādātos rudenim.

Daudzinot laiku, kad dabas devums ir pašā pilnbriedā, Rožu laukumā ikvienam būs iespēja iepirkties, atpūsties un priecāties Vasaras ražas labumu tirdziņā, uz kuru būs sabraukuši tirgotāji no visiem Latvijas novadiem. Tirdziņa laikā liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja iegādāties, nobaudīt un pielaikot dažādus mājražotāju izlolotās veltes - gaļas un zivju kūpinājumus, dažāda veida sieru, medu, ceptu lauku maizīti, mājas vīnus, zāļu tējas, veselīgos smiltsērkšķu un produktus un garšvielu maisījumus, uz kārā zoba liekot arī Latvijā ražotas marmelādes, uz vietas grauzdētas mandeles un citus gardumus. Dārza mīļiem tirgotāji piedāvās plašu klāstu ar vasarzaļajiem krūmiem - hortenzijām un citiem dekoratīvajiem augiem, taču čaklie amatnieki būs sarūpējuši gan dažādas rotas, gan apģērbus ar latvisko rakstu zīmēm, bērniem - Liepājā ražotu apģērbu, lina audumus un citus skaistus meistardarbus, kas noderēs gatavojoties skolas gaitām.

Vasaras ražas labumu tirdziņu organizē biedrība "ETNO Liepāja", lai ikviens pienācīgi sagatavotos gaidāmajām skolas gaitām un noķertu īsto vasaras garšas sajūtu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10938692sec.