Aicina uz simtgades lielkoncertu «LIEPĀJA izAICINA»

Jau šo piektdien un sestdien, 16. un 17. martā, Liepājas Olimpiskā centra arēnā notiks ilgi gaidītais un lolotais simtgades lielkoncerts “LIEPĀJA izAICINA”. Tie būs grandiozi svētki gan tā apmeklētājiem, gan vairāk nekā 500 dalībniekiem, gan visiem tiem, kuri iesaistīti koncerta izveidē. Par simbolisku samaksu koncertus iespējams apmeklēt ikvienam liepājniekam un pilsētas viesim. Biļetes cena ir 5 eiro.

Nupat rit noslēdzošie sagatavošanās darbi, lai divus vakarus pēc kārtas Liepājā satiktos radoši un talantīgi jaunieši no visas Latvijas, brīnišķīgi, tautā mīlēti solisti, mūziķi, dejotāji, ielu vingrotāji un citi. Šis būs īpašs koncerts, jo visi koncerta aspekti tapuši profesionāļu un Liepājas jauniešu kopdarbā. Vairāk nekā 30 jaunieši jau kopš oktobra aktīvi strādājuši pie pasākuma režijas, scenogrāfijas un publicitātes.

Lielkoncertā kopā ar jauniešiem uz skatuves kāps vairāki viesmākslinieki. Kopā ar Jāni Aišpuru, Valteru Pūci, Uldi Marhilēviču, repa mākslinieci VIŅU, Ivo Fominu, Daumantu Kalniņu, Anci Krauzi un citiem, jauno talantu izpildījumā izskanēs populāri Latvijas autoru skaņdarbi, deju uzvedumi un citi radoši priekšnesumi.

Īpaši šim koncertam komponēti jaundarbi, tostarp grupas "My Radiant You" dalībnieka Jāņa Driksnas kopīgi ar Liepājas jauniešiem radīts skaņdarbs "Vēja dziesma". Savukārt jauniešu stīgu grupa koncertā izpildīs leģendārā komponista Ulda Marhilēviča instrumentālu jaundarbu.

Muzikāli daudzveidīgo koncertprogrammu papildinās dažādas modernās dejas performances un īpaši šovi, piedaloties divkārtējam pasaules čempionam ielu vingrošanā Danielam Laizānam un profesionālam BMX braucējam Dāvim Dudelim. Pasākuma vadītājas lomā iejutīsies šarmantā TV dīva Dagmāra Legante kopā ar atraktīvo liepājnieku Aigaru Kārkliņu.

Pasākumu organizē Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Kultūras pārvalde” sadarbībā ar Latvijas Republikas Kultūras ministriju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5414319sec.